TIPS PÅ TRÄNINGSSKOR

adidas ultra boost 2016 adidas ultra boost skor ultra boost adidas

God morgon mina älsklingar! Igår var jag ute och körde ett löppass så är lite stel idag. Så kul att midnattsloppet börjar närma sig nu. Wohoo tror det kommer bli så kul och värsta festen 🙂 Många har frågat mig vilka tidsmål jag har för loppet så tänkte berätta det nu… INGA! Haha. Nej men det är nämligen så att förra året jag sprang ett lopp på 1 mil (första gången ever jag sprang 1 mil) så ökade jag farten så mycket att jag skadade mig. Efter 8km så hade jag så ont i knä och höft och det har suttit i sedan dess.

Så även om konditionen pallar så måste jag hålla mitt tävlingshuvud på plats detta året och springa i ett lugnt tempo för det var verkligen inte värt det. Jag gillar ju löpning och vill kunna fortsätta springa efter loppet. Förra året tog det 6 månader innan jag ens kunde springa 10 min utan smärta. Så mitt mål i år är helt enkelt att komma runt och göra det utan smärta. Sedan får det bli den tid det blir 🙂 Dessutom ska jag även filma under loppet så det kommer även ta en del tid och fokus.

Men nog om det. Ser ni skorna ovan? De är helt magiska så jag måste bara tipsa om dem! Det här är inget sponsrat inlägg bara så ni vet utan jag vill bara tipsa om dessa otroligt sköna skor som heter Ultra Boost från adidas. De är så mjuka och sköna och det känns som man går på moln. Jag springer inte i dem eftersom jag behöver pronationsstöd utan jag har dem som vardagsskor och promenadskor. Men för er som inte behöver pronationsstöd funkar de toppen även att springa i.

Har ni förresten märkt att jag börjat skriva så långa inlägg? Gillar ni det eller är jag lite för långdragen? Haha. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida!

  Har du något bra tips på proteinpulver utan smak som man kan ha att baka med? 🙂

  Amanda 2016-08-09 21:05:23 http://nouw.com/sottochsalt
  Svara
 • Måste prova dom skorna!!!:D

  Mikaela 2016-08-06 07:35:21
  Svara
 • Bästa skorna jag har haft, fick min pojkvän att köpa sig ett par också, haha! Jag överpronerar lite, så om jag var du skulle jag köpa ett par Ultra Boost ST pronto! Samma sko men med extra stöd, perfekt!!

  Josephine 2016-08-05 17:34:18
  Svara
 • Bästa skorna, känns verkligen som att man flyger fram när springer med dem! ?

  C 2016-08-05 16:18:24 http://nouw.com/mittannorlundaliv
  Svara
 • alltså TACK Ida! problemfötter from hell här så detta var ett tacksamt tips! haha. ska kika i affären snarast!

  ISA 2016-08-05 12:47:48 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar hur du får håret sådär fint blont? hur ofta går du till frisören och hur gör dom det å blont? bleker dom hela håret? kram <3

  Sanna 2016-08-05 11:49:56
  Svara
 • Hej Ida!
  Mycket tack vare dig har jag nu börjat äta 90% veganskt, och jag mår psykiskt väldigt bra av det. Att utesluta mjölk har varit toppen och jag känner mig inte alls lika tung efter en måltid 😀 Dock är jag så himla pruttig sen jag började en vegansk kost… :’-) Jag äter mycket linser och bönor, samt sötpotatis (t ex lunch består ofta av dessa saker samt grönsaker). Men det är ju jobbigt att gå runt och fisa hela tiden hahaha!
  Har du någon idé på vad jag skulle kunna göra för att inte fisa så mycket? Jag misstänker att det är linserna och bönorna men jag behöver väl få i mig det eller liknande pga proteinet?
  Hoppas du förstår min lite halvflummiga fråga! Tack för en underbar blogg <3

  Malin 2016-08-05 10:33:25
  Svara
 • Gillar’t!

  Sara 2016-08-05 09:01:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!