FRUKTSALLAD MED BLÅBÄR – RECEPT

raw-vegan-lunchraw-vegan-lunch1

God morgon vänner! Hur gott ser inte det här ut att vara?! Ungefär så här har min lunch sett ut den senaste veckan. När jag har varit hemma i Åmål så har jag varit ute och plockat massa blåbär och det är ju sådan lyx! Önskar det alltid kunde vara så! Snacka om bra näring och ekologiskt! Det har även varit ganska varmt så därför bestämde jag mig bara för att testa köra Raw till 4 i en vecka. Så himla gott och härligt och det har verkligen passat mig den här veckan då det varit så varmt + att jag haft massa färska blåbär! MUMS!

För er som inte vet vad Raw till 4 är så betyder det att man äter rå vegansk mat fram till 16 och efter det tillagad. Så vill ni se hur en hel dag med Raw till 4 ser ut så kan ni kolla det HÄR i min matdagbok.

Nu ska jag sticka iväg och fixa i mitt nya kontor. Wohoo känns så overkligt men vi har köpt ett nytt kontor med Welloteket och lär upp vår första anställda. Känns så kul och helt overkligt! Älskar verkligen Welloteket och brinner för alla produkterna så mycket så känns nästan som jag lever i en dröm där inne i lagret bland alla magiska produkter. Haha nu svävade jag iväg här men jag är bara så pepp just nu och älskar mitt jobb! Ska visa er hur det ser ut på kontoret någon dag 🙂

Nej nu ska jag sluta snacka! Ha en fin dag och glöm inte kolla in matdagboken! Puss, I

RECEPT FRUKTSALLAD:
4 bananer
2 nektariner
250g färska blåbär
babyspenat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej! Jag har en liten fråga: Jag funderar på att börja i poledance men hur går det till? jag är varken stark, smidig eller har prövat det förut. Vad ska jag tänka på? Hur ser en träning ut? Snälla skulle du kunna prata om poledance någon gång? Är så nyfiken

  Alva 2016-07-14 22:14:13
  Svara
 • En väska i din ”smak” 😉
  https://society6.com/product/yellow-banana-dream-jbi_bag?style=women#s6-4644367p29a26v197

  H 2016-07-14 20:16:32
  Svara
 • Kanske inte jättebra med endast frukt till lunch… Vilken förebild!

  Emma 2016-07-14 19:22:01
  Svara
 • Så himla härligt med fruktsallad! Har också kört på raw de senaste veckorna och det fungerar alldeles utmärkt! 🙂

  Jag har en fråga: Jag har varit intresserad av att köpa Spirluna tabletter/pulver ett tag nu, men jag undrar om man blir hård i magen av detta kosttillskott? Jag har mycket problem med min mage, därför vill jag vara försiktig när det kommer till vad jag matar kroppen med, hehe…

  Kramis!

  Linn 2016-07-14 15:00:44
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Ja såå nice med raw fruktsallad 🙂 Okej jag förstår dig precis då det är samma för mig. jag äter spirulina varje dag men får ej problem med hård mage. Dock så kommer du säkert att få problem i början då magen kan bli kaos, huvudvärk, sämre hy mm är vanliga biverkningar på utrensningsymtom. Det gick över efter 2 veckor för mig. Men trappar du upp försiktigt så ska detd nog gå bra.

   Har du problem med trög mage kan jag verkligen rekommendera MSM: http://welloteket.se/produkt/holistic-msm/. Jag tar den dagligen och har hjälpt mig så mycket. Dock är det samma med den en liten jobbig period i början men sedan går den över 🙂 Kramis

   idawarg 2016-07-14 16:41:45
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Gud vad skönt att höra! Jättebra att du talade om biverkningarna också, så att man inte blir överraskad där i början. 😉 MSM har jag faktiskt också kikat på, tror det var det tillskottet som en av dina läsare/tittare tyckte hjälpte mot muskel och ledvärk? Känns som värsta miraklet om det fungerar på mig och botar mina led och muskelproblem! Och ett väldigt plus i kanten om det skulle hjälpa min tröga mage! Tack för all information. Kram!

    Linn 2016-07-14 20:02:59
    Svara
    • Svar på Linns kommentar.

     Ja annars kan man bli rädd och sluta men det gäller att hålla i och ha tålamod med MSM, spirulina, chlorella och andra utrensade produkter men tillslut gör de underverk 🙂 <3 Lycka till och berätta gärna hur det går sedan! Kram

     idawarg 2016-07-14 21:04:26
     Svara
 • Hej Ida! Såg att du gör laserborttagning på lasercenter! Jag har nämligen börjat göra det där. Men bara hunnit med en behandling! Jag undrar om det funkar för dig? Och hur många behandlingar du gjort och om du märker någon skillnad än? Skulle va kul om du svara i en video! 🙂 Du är jätteskön och inspirerande! Kram ?

  Louise 2016-07-14 12:35:55
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise och tack snälla! Jag har bara hunnit göra 2 behandlingar och tycker det har blivit lite glesare men man måste ju göra 6st så kan inte säga så mycket än. Tyvärr var jag tvungen att avboka min 3e men bra att du påminner mig, måste gå dit snart. Kramis

   idawarg 2016-07-14 16:43:14
   Svara
 • Gud så gott det där såg ut ?

  Annika- gravid med fyran 2016-07-14 09:50:15 http://annikalarsen.se
  Svara
 • Så himla gott det såg ut! Och alla bär är ju som bäst när man kan plocka själv 🙂

  Jannice 2016-07-14 07:58:36 http://womsa.se/jannice
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!