VEGANSK PASTA – RECEPT

IMG_8185.JPG

Alltså vänner jag är helt besatt i min veganska pasta och lagar den nästan varje dag. Haha typsikt mig att snöa in på något som man sedan äter hela tiden tills man tröttnar. I alla fall tycker jag att den är supergod, mättande och tar ca 8 min att göra.

RECEPT VEGANSK PASTA

Ingredienser:
– 2 portioner rårispasta (eller vilken pasta man vill)
– 1/2 bur krossade tomater
– 1/2 block tofu
– färsk basilika
– 1-2 skivad morot
– körsbärstomat
– tamaris, peppar, salt

Gör så här: Skala och skär moroten och koka den tillsammans med pastan. Häll av vattnet och häll över krossade tomater, tofu, skivad körsbärstomat, basilika, en skvätt tamares, salt och peppar och värm en stund. Sedan färdigt att äta.

Läs också:
– Ångkokade rotfrukter med tomatsås
Proteinrik vegansk lunch med bönpasta
Lins- och morotssoppa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida!
  Vill bara skriva hur grym jag tycker att du är! Har typ precis börjat följa dig och att läsa din blogg och kolla dina youtube videos får mig alltid så motiverad och glad! Flyttade till USA för 7 månader sedan och det har varit väldigt tufft, men att lyssna på din och Viktors podd, kolla dina youtube videos och att läsa din blogg gör dagarna här mycket bättre! 🙂

  Hanna 2016-07-01 23:04:57
  Svara
 • Var köper man bovetepasta?

  Linnea 2016-07-01 22:23:20
  Svara
 • Vilken bra idé att koka moroten tillsammans med pastan, haha att jag aldrig tänkt på det! 🙂 ser förövrigt supergott ut, måste provas någon gång!

  Sofie 2016-07-01 18:46:07 http://www.devote.se/sofiegabrielsson
  Svara
 • Hej Ida! Vill först bara sig att tack för den underbara bloggen du har man blir så glad och inspirerad till att ha ett hälsosammare liv! Men sen har jag även en fråga till dig! Jag skulle vilja få en lite mer tonad kropp och gå ner lite i vikt. Jag tycker själv att jag tränar ganska bra brukar köra runt 3 pass i veckan och oftast intervaller och styrka brukar köra efter appen seven. Så det gör jag då efter jag sprungit och ibland så springer jag bara. Men det jag tycker är svårt är maten. Vad ska jag äta, hur mycket ska jag äta och när ska jag äta. sen så har jag även börjat äta mer och mer vegetariskt (fast jag äter fisk och skaldjur) och även lite veganskt ibland. Vilket jag gärna skulle vilja fortsätta med. Har du några tips vad man kan äta. Både frukost, lunch, middag men även mellanmål och snacks. Om du skulle svara på detta skulle jag bli väldigt glad.
  Ville bara lägga till att nu vill jag få en mer tonad kropp och gå ner lite i vikt men sen skulle jag då vilja fortsätta lev bra så att det inte bara är nu och sen så kommer man tillbaka till samma om du förstår vad jag menar. Och sen har jag en fråga till är att ungefär hur långt tid tar det att så resultat så att jag vet om jag gör rätt eller fel? Tack på förhand.

  W 2016-07-01 11:40:32
  Svara
 • Hej Ida! Jag har precis övergått till i stort sett bara vegansk mat och som jag förstått det är vitamin B12 något som är bra att ta som vegetarian/vegan. Min fråga är iallafall om jag borde köra på Holistic B12 eller Super Hy-vitamins? Super hy-vitaminerna låter ju fantastisk då den har så mycket olika vitaminer.
  Haha, jag är SÅ lost…

  Sofia 2016-07-01 09:01:38
  Svara
 • Så enkelt och gott! 😀 Jag har aldrig testat tofu innan, eftersom jag är ”rädd” att min mage inte klarar av det så bra eftersom det är gjort på sojabönor. Min mage reagerar nämligen på bönor så jag vill inte äta det precis trots att jag älskar smaken 🙁 Tror du att tofu funkar ändå? 🙂

  Ellen 2016-07-01 08:59:00
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!