LÖPTRÄNING MED PT

löpträningloptraning-1

.

Igår hade jag mitt första riktiga löptekniksträningspass ever med grymma löpcoachen Lisa. Shit vad mycket nytt jag lärde mig! Jag har ju aldrig löptränat på riktigt och löpning har aldrig varit något jag gillat, men nu så!

I slutet av sommaren ska jag springa ett stort lopp och ni kommer få hänga med på min resa dit då jag nu på söndag kommer släppa första löpinspirerande videon. Ni kommer få lära er massa teknik, övningar, vilka skor, kläder mm. ni ska använda + massa tips. Så stay tuned!

I alla fall var gårdagens pass riktigt kul och lärorikt och tydligen har jag lite talang för det där med löpning. I alla fall vad det gäller tekniken, konditionen är en annan historia 😀 haha.

Någon av er som ska springa något lopp snart?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag ska springa Victorialoppet på Öland. Annars är inga lopp inplanerade just nu.

  Hanna - Pilates och träningstokig 2016-06-30 21:05:45 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Jag ska springa Varbergsloppet (10 km) redan nästa vecka 😀 Är anmäld till Göteborgsvarvet nästa år men har min stora prestation, mitt livs första maraton framför mig den 8e oktober. Bloggar om min träning dit, så vill någon följa så är det bara att klicka in =)

  FIT by Emma Hå 2016-06-30 09:42:34 http://fitbyemmaha.com
  Svara
 • Älskar löpning och blir en hel del löpning nu under vår, sommar och höst. Till vintern så blir det att grotta ner sig i gymmet igen tills nästa löpar säsongen drar igång. Men har kört Stockholm marathon och ska köra Midnattsloppet som en rolig grej med lite kompisar. Sen blir det att köra Stockholm halvmaraton oxå :).

  Varlsson 2016-06-29 21:42:09
  Svara
 • Hej bästa Ida!

  Jag har två frågor till dig som jag hoppas att du vill svara på 🙂

  1. Hur gör du för att få in alla måltider under dagen? Jag tänker speciellt på middag och kvällsmål. Nu på sommaren äter vi ganska sen middag hemma, vid typ 20, och då har jag svårt för att äta mer än kanske ett äpple innan jag går och lägger mig. Hur gör du när du äter en sen middag? För jag vet att du brukar äta havregrynsgröt till kvällsmål. Om du äter middag senare någon dag, tar du ändå ditt kvällsmål kanske en timme efter middagen?

  2. Är det gluten i sojaprodukter? Jag har celiaki och vet att sojasås innehåller gluten. Men innehåller till exempel sojafärs, sojagrädde eller sojamjölk gluten? Jag har hört att det inte är så bra att äta produkter med soja, men varför är det så?

  Massa kramar <3

  Maja 2016-06-29 21:18:43 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en 14 årig tjej, vegetarian och jag tycker väldigt mycket om att leva hälsosamt! Jag tränar 5-6 dagar i veckan och äter bara nyttig mat, då jag har insett att jag mår så mycket bättre av det osv (du om någon vet ju hur det är)! Iallafall! vissa dagar är man ju lite extra trött men det stoppar ju inte träningen, jag har förut tagit en kopp kaffe och tycker det funkar bra! Idag köpte jag mig en sportdryck som kallas ”my boost” den var ju såklart super god och det hjälpte mig jätte mycket så jag blev motiverad och blev pigg till träningspasset! (Les Mills GRIT plyo, 30 min)

  Min fråga till dig är nu:
  Hur känner du för alla dessa sportdrycker, är det massa dåliga kemikalier och sånt i dem, jag vill gärna stoppa i mig så naturligt som möjligt.
  Hur farliga är dessa sportdrycker? Finns det några som är bättre än andra, vilka isåfall?
  Är det bättre med kaffe, eller har du något annat förslag på vad man kan göra de dagarna man känner sig trött!
  Såklart dricker jag inte kaffe eller sportdryck varje dag. Det var första gången jag testade en sportdryck idag.
  Annars har jag bara druckit kaffe ca 3 gånger i veckan!
  Puss och kram! Älskar dig, du inspirerar mig så mycket!
  Tacksam för svar! Mvh Ronja

  Ronja pernervik 2016-06-29 21:05:14
  Svara
 • Åh det kommer bli kul att följa! Själv ska jag springa Midnattsloppet i Stockholm i Augusti 🙂

  Olivia 2016-06-29 18:15:51 http://ordinaryvegan.blogspot.co.uk/
  Svara
 • Hej Ida! Har under en längre tid läst din blogg och tittat på dina videos och tycker allt du gör är superbra och jag vet att du är kost och hälsoinriktad så jag ville vända mig till dig för lite råd. Är nämligen så att jag nyligen fått reda på att jag gluten allergiker. Skulle inte vara en sån stor deal om det bara inte var så att jag var känslig mot mjölk och lactos. Har tidigare förlitat mig på otalys produkter för dom är ju gjorda på havre men i regel så kan inte någon som är gluten äta havre som inte är ren och inte heller soja. Så min fråga till dig och det finns några andra bra alternativ. Vet att det finns rismjölk, cocosmjölk, mandel osv. Men det som är svårt är typ smör och matlagningsgrädde för vissa vegetabiliska alternativ är inte glutenfria. Om du har något bra tips så uppskattas det jätte jätte mycket. Tack så mycket på förhand och ta väl hand om dig.

  Rebecca 2016-06-29 16:22:42
  Svara
 • har frågat förr men fick inget svar 🙂 Hur känner du kring att äta insekter? Insekter är lika näringsrika som kött men lika hållbart som växter i princip.. Kräver väldigt lite land, lite vatten och växer fort. Dessutom innehåller de ca 3 ggr mer protein än kött (tex syrsor), järn, vitamin B2, aminosyror, fetter mm. Supermat. Men undrar hur du som mer eller mindre vegan tänker kring insekter?

  vänligen

  maria 2016-06-29 16:11:41
  Svara
 • Ida! Snäälllaa kan du inte höra en video där du visar ditt morgonyoga-pass?? Skulle vilja börja att yoga varje morgon men vet inte riktigt vilka övningar jag ska göra!

  Puss du är bäst!

  Julia 2016-06-29 13:00:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!