SOMMARINSPO

Ida_bubbleroom_5Ida_bubbleroom_4Ida_bubbleroom_7Ida_bubbleroom_6

Klänning – HÄR // Skor – HÄR

Hej mina hjärtan! Här kommer lite härlig shoppinginspo från Bubbleroom inför sommaren. Glöm inte att ange koden: IDAWARG så får ni hela 20% rabatt när ni shoppar HÄR.

Vill ni inspirera andra med era outfits från Bubbleroom så glöm inte tagga #Bubbleroomstyle på Instagram så har ni chansen att synas på deras hemsida. 

Glöm heller inte att delta i den grymma tävlingen där ni kan vinna ett presentkort på 1000kr! Tävla genom att följa @Bubbleroom och välj din favoritklänning ur sortimentet på deras hemsida och skriv under min bild på Instagram vilken klänning det är och varför ni borde vinna i kommentarsfältet under bilden.

(Inlägg i samarbete med Bubbleroom)

bubbleroom1

Klänningar: 1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄR

Tävlingsvillkor: Erbjudandet gäller tom 5/6. Gäller vid ett köptillfälle över 70kr. Du måste vara inloggad för att kunna utnyttja koden. Gäller på hela sortimentet (EJ: Rea, Beauty & H2H)  Koden kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Snygga skor! Är de bekväma? Jag är alltid rädd för såna ”strappy” sandaler eftersom de flesta är riktigt obekväma att gå i, är ju inte så mycket stöd liksom… Dessa ser ut att vara lite gränsfall?! 🙂

  Tack för en bra blogg!!

  Nat 2016-06-08 09:20:26
  Svara
 • Hej! Så fin duär och jättebra blogg verkligen! Det här kanske låter som en dum fråga, men får du din mens? Jag tänker eftersom du är så vältränad och musklerna syns väldigt tydligt, vilket innebär låg fettprocent. Jag skulle älska om du skulle kunna skriva ett inlägg om mens och hur man behåller den trots mycket träning. Tack!! <3

  Anonym 2016-06-06 00:05:59
  Svara
 • Så vacker!! <3

  Molly Öberg 2016-06-05 23:18:54 http://nouw.com/mollyoberg
  Svara
 • Hej Ida, jag är 16 år och har relativt stora besvär av ibs, tror du att msm skulle hjälpa mig? Jag har extremt stora besvär av uppsvälldhet, min mage kan helt plötsligt få för sig att svälla upp som en jätteballong och jag får även ont i magen. Kan msm hjälpa till med att förminska mina besvär?

  Felicia 2016-06-05 17:38:27
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Jag kan inte lova att msm hjälper dig men jag vet att det har hjälpt många så värt ett försök. Kom i så fall ihåg att trappa upp och att det är vanligt att få värre besvär och biverkningar de första veckorna men det går sedan över 🙂 Sedan behöver du också kolla över kosten och försöka undvika det du är överkänslig mot så dina tarmar får läka. Kram Ida

   idawarg 2016-06-05 20:09:13
   Svara
 • Vilken sommarpingla!

  ISA 2016-06-05 16:13:57 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vad äter du för gröt till kvällsmål? ? Så less på min bovetegröt ?

  Jenny 2016-06-05 15:57:31
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Olika. Varierar mellan gröt på havregryn, bovete, risflingor, amaranth flingor och quinioa flingor 🙂 Gott att mixa flera olika också 🙂

   idawarg 2016-06-05 16:30:46
   Svara
 • Så vacker 🙂

  Erika, sambo, New York liv! 2016-06-05 14:49:49 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • så fin du är!

  Kram<3

  http://camillaesi.se

  CAMILLAESI 2016-06-05 14:18:01 http://www.camillaesi.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!