VÅRFIN I HÅRET

IMG_7281.JPGIMG_7282.JPG

God morgon mina hjärtan! Nu är jag i Åmål hos min familj och hälsar på så himla härligt! Men jag är faktiskt här av en annan anledning också och det är för att jag ska hälsa på min gamla dansskola Danscenter Sofia Westlund för att de i år firar 20 år! Wohoo så kul!

Men nog om det nu. I torsdags var jag hos bästa Emma på Rapunzel och fick mitt hår fixat. Trivs så bra med min färg och kvalitén börjar bli mycket bättre nu än vad den varit innan. Jag vill spara ut min vanliga hårfärg så det blir en ombre så varje gång jag är där lägger Emma några ljusa slingor i utväxten och kommer göra mindre och mindre så det blir en snygg fade. Nu stod jag tyvärr precis under en gul lampa när jag tog bilden men färgen är grym! Satt även i några tejpar med löshår för att förtjocka håret lite. Vill ni se vlogg från besöket så hittar ni det –> HÄR!

Ha en fin lördag älsklingar. Puss, I

(Inlägg i samarbete med Rapunzel)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Efter detta är det dags att ringa frisören och boka en tid. Vår fräsch du blev fina ida <3

  Lizette 2016-05-01 11:04:26 http://lizettehult.com/
  Svara
 • Du passa grymt bra i den ”röda” peruken faktiskt! Men I know the feeling med att man vill vara blond.
  Kommer bli skitbra med slingor succesivt i utväxten. ?

  Ann 2016-05-01 00:56:22
  Svara
 • Såååå fint det blev! Jag ska också fixa håret idag blir att klippa och slinga 🙂
  http://erikalindgren.com

  Erika, sambo, New York liv! 2016-04-30 17:02:22 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • vad mysigt att vara hemhemma! passa på att krama om alla! Och du ser superfräsch ut i håret, verkligen! vill också göra en kapning snart 😉

  ISA 2016-04-30 15:58:50 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Snyggo!

  Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma 2016-04-30 14:57:02 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Hej Ida! Det har blivit många frågor nu på sista tiden men tycker alltid man får så kloka svag och det är fantastiskt att du har så bra kommunikation med dina läsare!
  Nu till frågan: hela jag blir alltid extremt svullen i samband med när jag får pms. Jag går upp minst 3 kg och det är verkligen extremt jobbigt. Jag vet ju vad det beror på och att det kan vara naturligt att det händer men tänkte ändå höra om du har några tips som kan underlätta? Vad tycker du om sånna tabletter man kan köpa på hälsokostbutiker som typ life?
  Kramis

  Elsa 2016-04-30 09:03:25
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Ja vi alla svullnar upp då det samlas vatten i kroppen så det är helt normalt. Men vissa kan bli bättre genom en hälsosam kost + att få ordning på sina hormonnivåer. jag har själv gjort ett salivtest och jag hade lite obalanser och fick sedan en naturlig kräm som ska balansera upp hormonerna. Mina balanser har blivit lite bättre efter det och jag känner mig lite mindre svullen så den kanske funkar. Krämen heter Progersterall så kolla in den. Kramis

   idawarg 2016-05-01 11:32:17
   Svara
 • Hej Ida,

  Fick hem mitt macha pulver från welloteket o såg att det e typ ljusbrunt o min latte blir ej grön, den blir ljusbrun. Ska det va så? / Milla

  milla 2016-04-30 09:03:24
  Svara
  • Svar på millas kommentar.

   Hej Milla! Kollade på din order och du har beställt Maca. Det är också en toppenbra produkt men det är ljusbrun och inte samma egenskaper som Matchan. Du är inte den första som tagit fel på dem 🙂 Min kollega skickar dig en rabattkod som du kan använda om du även vill beställa Matchan 🙂 Du hittar matchan här http://welloteket.se/produkt/matcha-100g/ Kram Ida

   idawarg 2016-04-30 10:25:02
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!