KOMBINERA DIN TRÄNING

IMG_7263.JPGIMG_7262.JPG

God morgon hjärtan! Ovan ser ni 2 bilder från gårdagens Pole träning på StudioDQ. Så himla roligt och jag känner verkligen att jag börjar få tillbaka min styrka. Jag tog ju 1 års vila från Polen då jag inte hade möjlighet att gå när jag reste så mycket och jag måste erkänna att det var tungt att ta sig tillbaka. Det som var värt var hand- och underarmsstyrkan som jag tidigare byggt upp men som försvann då det inte är något jag tränar mycket alls i gymmet.

Fick frågan från en tjej som var intresserad av att börja Pole om det bara räcker att köra Pole som träning eller om man måste komplettera? Svaret på frågan beror ju helt på vad för mål man har men har man inga specifika mål utan bara vill träna för att hålla igång så räcker absolut med bara Poleklasser. Vill man springa milen så skulle jag ju kanske också rekommendera löpning, haha. Men det är många som bara kör på Poleskolan och då kör de kanske 3-5 olika klasser där som tex. Pole Dance, styrka (de har styrkeklasser), chair dance, flex (stretch) mm.

Själv varvar jag Pole Dance med egen styrketräning på gym + lite löpning och yoga. Tycker det är en perfekt kombination. Har man aldrig kört Pole innan så kan det vara bra att ex. träna upp axlar, rygg och bål lite extra på gymmet mellan träningarna då det krävs att man har bra styrka där för att utvecklas i sin Poleträning.

Nepp nu ska jag iväg till frisören. Ha en fin dag så länge 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej bästa Ida 🙂 jag vill så gärna göra en hårmineralanalys, eftersom det hela tiden känns som man bara experimenterar med olika kosttillskott och mineraler. Jag gick in på deras hemsida och lästa lite. Där stod bl.a att det kan vara bäst att skölja tarmen under tiden man väntar på sitt svar. Jag undrar därför om du gjorde något speciellt då du ansökte om att göra en hårmineralanaly? Tänkte höra om du därför kunde berätta om vad man ska tänka på om man vill göra en sådan analys? Är verkligen så intresserad av att göra det :)….mvh Louise…Fortsätt med det du gör och fortsätt vara en inspirationskälla..Du är bäst 🙂

  Louise 2016-04-28 22:26:17
  Svara
 • Hej, skulle bli så sjukt glad om du eller någon annan kommer och tittar förbi min blogg liviasprivata.blogg.se

  Handlar lite om mode, smink, djur och mitt liv 🙂
  P.S du är en bra bloggare 🙂

  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej som hemskt gärna skulle vela bli vigare… Jag vill kunna göra leaps, slänga benet upp till pannan 😀 oså vidare…. Har du några andra tips förutom att bara stretcha, jag försöker verkligen stretcha med jag blir inte vigare, förstår ej varför… Snälla svara på den här frågan! Kraaaam

  Al 2016-04-28 19:01:27
  Svara
 • Kolla gärna in min blogg, jag bloggar om fitness och hälsa, om du vill nå resultat borde du kolla in min blogg, jag är en av få som faktiskt är utbildade som skriver❤️❤️❤️Kram kram http://nouw.com/barafitness Btw älskar dej Ida

  Clara Svensson 2016-04-28 16:00:40 http://nouw.com/barafitness
  Svara
 • Kan inte du göra ett till inlägg där man kan söka träningskompis plzzzz <33

  gabriella 2016-04-28 15:18:40
  Svara
 • Skulle vilja testa pole dance verkar vara grym träning!
  http://erikalindgren.com

  Erika, sambo, New York liv! 2016-04-28 14:34:07 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Hej! Jag är en 25-årig tjej som skulle vilja ha lite protein-råd, och du brukar ju svara så bra på frågor så tänkte testa jag med! Jag tränar mest för att det är kul och för att utvecklas, men skulle även vilja gå ner lite och bli lite mer tonad inför sommaren. Anser du att det är bra med proteintillskott för viktnedgång? Tränar tung styrketräning 4 ggr/veckan plus lite konditionspass emellanåt. Funderar på o köpa proteinpulver o ta en shake efter mina styrkepass, hiss eller diss anser du? Tacksam för råd! Kramar!

  Linn 2016-04-28 14:17:54
  Svara
 • Hej, Ida! Jag är en tonårstjej som inte är nöjd med mig själv. I två år har jag försökt gå ned i vikt, på sikt utan resultat. Jag tränar 1-3 timmar styrka och yoga varje vecka och dansar 75 minuter en dag i veckan. Jag vill verkligen tappa lite vikt, speciellt runt magen, låren och över rumpan. Jag vill verkligen ha lite tips! Det känns jätte jobbigt att inte passa i den där supersnygga spetsklänningen jag vill ha på skolavslutningen, jag tror du förstår vad jag menar. Du har själv berättat att du hade komplex för din kropp, precis som jag har. Jag är 168 com och väger 60/62 kg skulle jag gissa. Jag älskar dig sååå mycket Ida❤️❤️❤️ #ilovewargpower

  Lollo 2016-04-28 11:22:57
  Svara
 • Wiwiwiwiwieii jag hoppas vi får se före och efter bilder! Bonus för mig som frisör, ÄLSKAR att se hur fina andra blir runtom i Sverige !

  Alice 2016-04-28 11:21:06 http://www.colorsofwonderland.se
  Svara
 • Hejsan Ida!
  Mitt namn är Johanna Bengtsson och jag arbetar på Tidningen FRIDA. Jag har försökt komma i kontakt med dig på [email protected] samt [email protected] men utan resultat. Jag skulle hemskt gärna vilja att du hör av dig till mig angående en intervju, gärna så fort du ser detta. Så berättar jag mer 🙂
  Jag har mailadress [email protected] och telefon 0704914054.

  Hoppas vi hörs inom kort!
  Ha en skön dag 🙂

  MVH
  Johanna Bengtsson
  0704 914054

  Johanna Bengtsson 2016-04-28 08:38:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!