ÅNGKOKADE ROTFRUKTER MED TOMATSÅS (VEGAN) – RECEPT

IMG_6368.JPGIMG_6369.JPG

God morgon mina älsklingar! Lördag idag och det ska jag njuta av genom att besöka naprapaten och fixa rätt rygg och nacka och sedan hänga med min finis Natasha. SÅ mys!

Vill även dela med mig av en favoriträtt jag brukar äta till middag/lunch. Den är vegansk och superlätt att göra.

INGREDIENSER:
• 1 stor sötpotatis
• 2 små potatisar
• 2 morötter
• Ruccola
• Näringsjäst

• Min magiska –> Tomatsås

GÖR SÅ HÄR: Skala och skär upp sötpotatis, potatis och morötter i ganska små bitar. Ångkoka dem i 10-12 min. Har man ingen ångkokare går det bra att ugnsbaka eller koka. Servera med min tomatsås, ruccola och *näringsjäst.

*Näringsjäst finns att köpa på hälsokostbutiker. Det smakar lite som parmensanost.

Läs också:
Råris med linsröra och mangosallad
Vegansk teffpizza
Vegansk pasta med tofuwook

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!