FÖRBRÄNNANDE CARDIO- & STYRKEPASS

cardio-workout

God morgon mina fina älsklingar! Här kommer en superbra och svettig utmaning som som är ihopsatt av den grymma tränaren Sabina från Biggest Loser. Ni kommer träna både kondition och styrka och den är väldigt förbrännande. Ni behöver inga redskap så finns ingen ursäkt för att inte vara med. Wohoo så nu kör vi!!! Vilka är på?

SE UTMANINGEN –> HÄR!

Anta utmaningen under 10 veckor. Nya övningar varje vecka på –> TV4play.se

Biggest Loser – Nu eller aldrig
På Sjuan Måndagar och Tisdagar 21.00
Lägg gärna upp era bilder och använd #BiggestLoserChallenge”

(Inlägg i samarbete med Sjuan)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida! 🙂
  Jag har en fråga! Den kanske är konstig men jag har tänkt på den länge. Hur kan man träna för att få bort celuliter och smalare vader? Under en lång period har jag pendlat upp och ner i vikt efter jag vart sjukskriven och har inte kunnat träna pga min hjärtmuskel inflamation jag fick förra året i oktober. Så tappade jag all min träning och fått massa celuliter på mina lår och större vader. Så nu undrar jag om du har tips på hur man kan träna för att få bort celuliterna och träna vaderna smalare. Kram Patricia

  Älskar din youtube och blogg!

  patricia w 2016-04-27 08:20:03 http://nouw.com/wallbergz
  Svara
 • Tack för tipset ska göra biggerst loser challenge nu varje vecka, haha. Älskar dig och dina videos och blogginlägg!

  Svenja 2016-04-18 20:58:36
  Svara
 • Åh tack för tipset! Älskar biggest loser.

  Minna Torstensson 2016-04-18 11:31:37 https://www.minnaelvira.devote.se
  Svara
 • Tack för alla dina fantastiska träningstips! Inga ursäkter!
  Och ja, Biggest Looser är bäst!

  Stor kram och tack för din fantastiska blogg!

  Kram,
  C

  Marie 2016-04-18 10:43:35
  Svara
 • Hej Ida! Vill bara säga att jag är här! Följt dig på youtube ett tag, men inte ens kikat på din blogg förrän nu. Så konstigt! Men jag har nyligen övergått från inbiten lchfare till vegetariskt med lutning åt veganskt. Din kanal/blogg ger så mycket tips, inspiration och hjälp. Att äta vegetariskt är så mycket enklare än jag trott. Det var svårare för mig att se på när min sambo åt potatis än nu när han äter oxfilé och jag en spenatbiff. Varför har ingen förklarat för mig innan?
  Nu följer jag dig inte bara för maten, dina enkla träningstips är så bra för mig som har en ettåring hemma. Jag HINNER! Eftersom jag driver blogg, salong och mycket annat, så blir det svårt med tiden. Tusen tack! Puss

  Alice 2016-04-18 10:05:34 http://www.colorsofwonderland.se
  Svara
  • Svar på Alices kommentar.

   Men åh vad kul att du även hittat hit. På bloggen har jag i stort sett bara fokus på träning, kost och hälsa 🙂 Det glädjer mig så att höra att du hittat denna fantastiska livsstil och jag kan bara hålla med om att vegetarisk/vegansk kost äter man utan ångest eller begränsningar och mår så bra av. Love it 🙂 Kramis

   idawarg 2016-04-18 10:14:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!