UTFALL MED KNÄLYFT I SMITH

IMG_3625.JPGIMG_3627.JPGIMG_3624.JPGIMG_3626.JPGIMG_3625.JPG

Här mina vänner kommer en rolig variant av utfall i smith med knälyft som tar som sjutton i rumpan. En av mina nya favoriter!

Gör så här: Placera en stepbräda ganska långt fram så du har främre benet i 90 grader i ett utfall. Spänn hela bålen och placera en fot på brädan. Gå ner i ett utfall (bild1), kom upp (bild 2), pressa ner hälen på främre foten och kom upp med rakt ben (bild 3 & 4) och lyft upp knät och ner i ett utfall igen. Viktigt att man gör rörelsen sakta och kontrollerat så man inte skadar knä eller höft. Börja hellre med lägre vikter eller inga vikter alls för att banan in rörlesen och hitta aktivitet i baksida ben och rumpa. Kör alla reps med samma ben på brädan innan du byter sida.

Jag körde 10 reps/sida X 3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Grym övning! men fy tusan vad svag jag var i den 🙁

  Isflingan 2016-04-10 22:06:13
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har börjat hetsäta. Det kommer ofta efter 12 och framåt kvällen. Har gått upp 9kg pga hetsätningen. Hur ska jag lära mig att äta bara det jag behöver? Haft anorexia förut, och det är ingenting jag vill falla tillbaka i..

  Anonym 2016-04-02 13:40:00
  Svara
 • Hej! Kan inte ni spela in en ny säsong utav kickstart? Det programmet gav mig verkligen inspiration till att träna. Skulle vara jätte kul om det skulle bli fler säsonger! 😀

  Ida 2016-04-02 13:37:04
  Svara
 • Hej Ida! Har du kört en detox någon gång? eller har några erfarenheter från det? Jag har funderat ett tag på att göra en detox och ser att Hollistic har ett paket. Men det står inte riktigt hur man ska gå tillväga med mat och sådant? Vad får man äta? När? Varfär/varför inte? Så jag undrar om du hade kunnat skriva lite om det. Kram.

  Fia 2016-04-02 08:26:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!