TRÄNINGSVÄRKEN FRÅN HELL

IMG_5816.JPGIMG_5823.JPGIMG_5817.JPGIMG_5822.JPGIMG_5821.JPGIMG_5819.JPGIMG_5818.JPG

God morgon mina hjärtegull! Vaknade upp hemma i Stockholm idag med världens möraste kropp. OMG vad vi körde igår! Navas jobbar som Polelärare så hon körde slut på mig. Först så var jag med på en av hennes klass i tisdagskväll och igår så gick vi till studion på dagen och körde ett 3 timmars pass då vi både fotade och filmade massor + att hon lärde mig massa nya trick. Har alltid velat lära mig en aysha (tror det stavas så) som ni kan se på bild 5, men har aldrig lyckats/vågat då det är så osäkert med greppet i armbågen. Lossnar det så faller man rakt ner :S Haha. Men igår så jäklar satt den och jag gjorde den till och med helt själv! Woop! Kommer även snart klippa ihop en logg med massa trick vi övade på så missa inte det 🙂

Sjukt kul och mysigt hade vi i alla fall och måste åka tillbaka till Karlstad snart för att hälsa på henne och hennes söta lilla katt Saga. Nu ska jag se om jag kan bita ihop och ta min ömma kropp iväg på värmeyoga 😀 Vet inte om jag fått plats ännu och hoppas nästan inte för då har jag en giltig ursäkt! Haha. Efter det så ska jag möta upp Viktor och spela in ett nytt avsnitt av podden. Har ni inte lyssnat på söndagens avsnitt så kan ni göra det –> HÄR. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida! Du är verkligen världens största inspo speciellt när det gäller träning!
  Har en fråga, har du några tips på bra styrkeövningar för insida lår och baksida lår? tack för svar! <3

  Ida 2016-04-01 23:18:59
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har under en tid börjat äta vegetariskt på vardagar, då äter jag mycket quorn, kikärtor och andra bönor, bönpasta och mycket rotfrukter, matvete och qinoua. Men jag blir så himla gasig.. Hur får jag i mig mycket protein? Jag får nu i mig ca 70g protein på mina 54kg kropp. Och vet du vad det kan vara som ställer till så mycket besvär för magen? Vad är bra att äta och inte? Kram

  Jag har tidigare ätit kvarg till frukost, och alla mellisar men upplevde upplåst mage, dock inga gaser, men nu när jag börjat med havregryn i samband med att jag äter vegetarisk på vardagar (försöker så veganskt som möjligt)

  Caroline 2016-03-31 23:02:13
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hej!
   Nu är jag visserligen inte Ida men tänkte att jag kunde skriva om mina erfarenheter..
   Jag har varit vegan i 1.5 år (gjorde tvärvändning från att ha ätit allt till vegansk livsstil på en dag). Alla fungerar olika men det tar tid.. Min mage var svullen och gasig i flera månader, och då brukade jag ändå äta mycket baljväxter innan jag blev vegan. Men nu mår jag och magen toppen! Äter även en del nötter och frön (i lagom mängd). Röda linser är riktigt proteinrikt. Glöm inte att äta B12 och heja dig som gått över till den här livsstilen!

   Tilde 2016-04-01 09:19:53
   Svara
 • Hej fina du! Jag skriver till dig ihop om hjälp, min kompis har haft anorexia i över tre år och nu börjat bli frisk efter att ha fallit tillbaka i den hemska sjukdomen. Denna kompis heter Jennifer hon är det starkaste tjejen jag känner! Hon har hjälp mig från att hamna i denna sjukdom, samt andra i hennes närhet.
  Men varför jag skriver till dig är för att jag vill sprida hennes nya youtube kanal. Hon har själv berättat för mig att hon använder kanalen för att det får henne att tänka på annat än sjukdomen och får henne att kämpa mer. Både för sin egen skull och för att kunna hjälpa andra. Hennes mål är att i snar framtid kunna föreläsa i skolor samt kunna sprid information och förståelse för denna sjukdom.

  Jag vet att en sån här kanal borde finnas! Och jag vet att hon är en perfekt person för att kunna sprida denna information. Det finns så många som håller på att hamna i hennes sits och med hennes mål kan hon hjälpa. Så snälla kan du inte hjälpa mig att sprida hennes kanal. Länka till den eller vad som… För tänk om någon i din närhet är påväg in i denna sjukdom, någon som hon kan hjälpa precis som hon hjälpa mig. Är det inte värt att då ge henne en länk? Jag tror på henne och det tycker jag du också borde…

  Länk till kanalen finns här : https://www.youtube.com/channel/UCoZ1MLiWwAslQrt5M9KN7dw

  Svara
 • Hej ida! 🙂

  Har precis fått hem en burk MSM, hoppas verkligen det fungerar 😀 Behöver bättre hy och hår!!

  Mikaela 2016-03-31 18:32:00
  Svara
 • Wow ser grymt ut!
  http://erikalindgren.com/

  Erika, sambo, New York liv! 2016-03-31 14:34:09 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Så stark du ser ut! 😀

  Bunny 2016-03-31 14:05:09 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara
 • Ser kul och svårt ut!
  Gilla katten 🙂

  Caroline 2016-03-31 11:30:59 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
 • Det ser så sjukt roligt ut!
  Är verkligen tråkigt för dom har inte pole där jag bor 🙁

  Johanna 2016-03-31 10:45:52 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har precis köpt hem Spirulina tabletter från holistic och undrar hur många du skulle rekommenderar att ta varje dag? Då det står 3-6 tabletter 1-2 gånger om dagen. Tacksam för svar!

  / Jennifer

  Jennifer 2016-03-31 08:26:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!