THE WHISPER CHALLENGE

the-whisper-challenge

Ni får inte missa min challenge tillsammans med min bror. Vi hade såå kul när vi spelade in den  😀 haha. Kolla på den –> HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej fina du! Jag skriver till dig ihop om hjälp, min kompis har haft anorexia i över tre år och nu börjat bli frisk efter att ha fallit tillbaka i den hemska sjukdomen. Denna kompis heter Jennifer hon är det starkaste tjejen jag känner! Hon har hjälp mig från att hamna i denna sjukdom, samt andra i hennes närhet.
  Men varför jag skriver till dig är för att jag vill sprida hennes nya youtube kanal. Hon har själv berättat för mig att hon använder kanalen för att det får henne att tänka på annat än sjukdomen och får henne att kämpa mer. Både för sin egen skull och för att kunna hjälpa andra. Hennes mål är att i snar framtid kunna föreläsa i skolor samt kunna sprid information och förståelse för denna sjukdom.

  Jag vet att en sån här kanal borde finnas! Och jag vet att hon är en perfekt person för att kunna sprida denna information. Det finns så många som håller på att hamna i hennes sits och med hennes mål kan hon hjälpa. Så snälla kan du inte hjälpa mig att sprida hennes kanal. Länka till den eller vad som… För tänk om någon i din närhet är påväg in i denna sjukdom, någon som hon kan hjälpa precis som hon hjälpa mig. Är det inte värt att då ge henne en länk? Jag tror på henne och det tycker jag du också borde…

  Länk till kanalen finns här : https://www.youtube.com/channel/UCoZ1MLiWwAslQrt5M9KN7dw

  Svara
 • Den här var verkligen jätterolig!!

  Jenny 2016-04-01 14:34:10
  Svara
 • Kul att få se din bror!
  http://erikalindgren.com/

  Erika, sambo, New York liv! 2016-03-31 22:49:10 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Hej Ida! Älskar verkligen din blogg och den inspiration du ger mig!! Men jag behöver din hjälp; jag tar studenten och vill verkligen vara iform. Hur ska jag fixa det? Hur tycker du jag ska lägga upp kosten? Träningen? Mycke kondition? Hur ska jag lägga upp träningen alltså? Mitt fokus är på överkroppen främst magen. Jag har gymkort och tränar 3 gånger i veckan. Kosten och fester (alkohol och cigg) är de jag känner sviker mest att komma iform.

  Lina 2016-03-31 22:45:16
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!