SÖK ELLER HITTA NY TRÄNINGSVÄN

IMG_8124-1024x1024

Mina vänner nu är det dags igen! Flera har frågat om jag kan göra ett sådant inlägg där ni kan hitta träningsvänner igen. Tidigare när jag har gjort det har det blivit så lyckat och om ni är någon som hittat en vän genom mina inlägg så snälla berätta 🙂 Så nyfiken!

Men nu i alla fall så kan ni söka träningsvänner under detta inlägget. Gör som en kontaktannons och berätta om er själva, vad/vart ni tränar och vad ni söker. Så gör en egen annons och/eller svara på andras annonser i kommentarerna nedan. För hur nice är det inte att träffa nya vänner med samma passion för träning? ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
86kommentarer
 • 34 årig, glad tjej som tränar på fitness 24 seven. Gärna styrketräning eller bodycombat. Är ”träningsperiodare” och skulle behöva en träningspolare som kan hjälpa mig när motivationen tryter. Tränar mest centralt i sthlm. Kille eller tjej spelar ingen roll. Hålla sig i form är målet men vill gärna jobba för större muskler, inte viktnedgång.

  Hilde 2016-04-13 21:55:24
  Svara
  • Svar på Hildes kommentar.

   Hej hej . Jag är 26 är, jag söker en kompis som vil träna med mig. Jag bor i Lund . Vil ochsa ha störra muskler. Tycker jag måste hålla mig i form. Skriv til min mail om du bor i närheten. [email protected]

   Helene 2016-04-24 20:44:08
   Svara
   • Svar på Helenes kommentar.

    Är du tröttnat på spendera massa pengar att gå på gymmet eller känner du dig ensam å inte har någon att träna med å som kan peppa dig till max vänd dig hit här fins jag själv heter jag diamantino och bor i Uppsala jag är född 80 och jag kommer från Portugal är adopterad kom till Sverige när jag var 7 år jag är gift å har 3 vackra barn jag älskar jag söker dig eller er som vill träna ihop med mig å vi kan peppa varan det spelar ej roll vilken kön du är eller vilket språk du har som bakgrund eller religion de enda jag bryr mig e att vi kan ha kul å peppa varandra till den nivå du vil bli nu menar jag inte att vi ska bli bodybuilding om inte det e de dej ute efter vi får se i alla fall så vill jag gymma med någon är du intresserad hör av dig så vi kan planera ihop träff å tid mm En sak till desto fler vi är desto roligare har vi tillsammans

    vill du ha kontakt med mig Maila mig på [email protected] så garanterar ja dig att du får svar från mig
    Mvh diamantino

    diamantino 2016-09-07 10:05:52
    Svara
 • Hej, är en 17-åring som främst tränar på nordic wellness i Göteborg men gärna går gärna ut på en pw eller springtur, eller tar en fika!
  Lägg antingen till mig på Facebook (Saga Forsman) eller snap (sagasagas eller sagaforsman hahah) :))

  Saga 2016-03-01 14:57:37
  Svara
 • SYDNEY

  Hallå! Om någon annan råkar infinna sig i Sydney och söker en träningskompis så är det bara att hojta till. Tränar mycket gym med både styrka, cardio och olika pass, men gillar även att gå PW, springa, hänga på stranden, dricka kaffe eller käka lunch, vad som! Kan även lägga till att min ålder ligger på 20 vårar och jag heter Alexandra.

  Alexandra 2016-02-18 07:18:00
  Svara
 • UMEÅ
  Hej är en 22 årig tjej som tränar lite utanför umeå men även i Umeå då jag har killen där. Mejla mig om du är sugen på att gymma nånstans i Umeå! 🙂 [email protected]

  Sara 2016-02-12 11:56:35
  Svara
 • ÖREBRO!

  Tilde 27. Tränar gym på atletic i Örebro. Gillar många former av tränings och skulle älska att ha någon att träna med 🙂 instagram och Facebook. Tilde Malmo 🙂

  Tilde 2016-02-11 05:46:17
  Svara
 • STOCKHOLM
  Tja! Är en cynisk men skämtsam 24åring som gärna vill ha någon att träna med för annars fuskar jag bara. Försöker klättra en gång i veckan på telefonplan och vore därför asnajs att hitta en klätterpolare! Är nybörjare och kör bara bouldering (dvs korta väggar utan sele) men gillar verkligen den träningsformen pga så himla roligt! Annars har jag även kort på Nordic Wellness men annars diggar jag även yoga och promenader. Hänger mest på Kungsholmen eller söder. [email protected]

  Michelle 2016-02-08 21:27:59
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hej! Sanna heter jag och är 24 år. Jag studerar idrott och hälsa i Finland, men ska flytta in till Stockholm i maj. Vore superroligt att hitta andra att träna eller dela tränings/receptidéer med! Jag gillar variation i min träning och kör bl.a. dans, styrketräning, löpning, PW, simning, grupp pass och yoga, men är öppen för att testa nya träningsformer!
  maila gärna på: [email protected]
  eller skicka ett direktmeddelande på instagram: sannakarita

  Sanna 2016-02-02 19:15:09
  Svara
 • Hej allihopa!

  Jag heter Tilde och är 16 år. Tränar styrketräning och yoga på Actic i Uppsala 6 dagar i veckan och satsar i framtiden på att tävla i Body fitness. Förutom att träffa en träningskompis att köra yoga eller styrketräning med så skulle det vara kul att prata med någon tjej som i framtiden har planer att tävla i fitness! Det spelar absolut ingen roll vart du bor i landet utan det skulle bara var kul att ha någon att snacka med som delar intresset. 🙂

  Min mail: [email protected]
  Facebook: Tilde Pennhage

  Tilde 2016-02-02 10:30:23
  Svara
 • Stockholm, 17 årig (snart 18) posetiv och glad tjej som tränar på Worldclass, älskar alla pass gymmen anordnar, men går framför allt på spinning, pump och bodycombat. Det blir 100 ggr roligare! Någon som är intresserad?

  Gabriella 2016-02-01 22:25:56
  Svara
 • JÄRFÄLLA
  Hej, jag heter Tina och är 28 år. Jag gillar att träna funktionell styrketräning med fria vikter. Har tävlat på elitnivå i orientering och kört en del motionslopp på längdskidor, men inte varit aktiv på några år. Saknar träningen och vill komma igång igen! Jag har kort på Friskis men det går ut snart så kan tänka mig att byta till ett annat gym i Järfälla.
  [email protected]

  Tina 2016-02-01 22:03:04
  Svara
 • GÖTEBORG
  Hej! Caroline heter jag. 22 år och bor i centrala Göteborg. Jag tränar på SATS Kompassen 🙂

  Caroline 2016-02-01 21:56:42
  Svara
 • ÖRNSKÖLDSVIK
  Hej! Jag heter Amanda och är 21 år. Tränar på friskis och svettis både gym och pass. Inte så bra på gym men försöker lära mig. Ska även springa tjejmilen i höst så blir även konditionsträning. Vore roligt med någon att träna med eller bara prata med som pepp ? maila gärna ? [email protected]

  Amanda 2016-02-01 21:14:21
  Svara
 • Visby
  Hej, jag heter Ida och är 25 år. Jag tränar på gymmet på friskis och svettis men tycker det är roligt med pass också.
  maila: [email protected]

  Ida 2016-02-01 20:11:59
  Svara
 • 26-årig tjej från Göteborg. Söker någon som tränar på nordic wellness då jag har kort där 🙂 Kan gärna tänka mig PW utomhus när värdet tillåter. Adda mig på fb om det finns intresse.

  Alexandra Lindahl heter jag där.

  Alternativt mejla mig på [email protected]

  Alexandra 2016-02-01 19:33:41
  Svara
 • Heej,

  Odenplan/norrtull/hagaparken
  Tjej 26 år och tränar Kayla itsines BBG hemma och på sommaren ute. Träningen innebär crossfitpass, intervaller, löpning och PW:s som jag kör utomhus. 😀 Hade ju vatt nice o ha nån kompis nära att ta PW:s med tex 😛
  Instagram: lisagothlander

  Lisa Göthlander 2016-02-01 15:20:29
  Svara
  • Svar på Lisa Göthlanders kommentar.

   Hej! Tjej, snart 22 år. Är relativt nyinflyttad i Stockholm och försöker komma igång med träningen igen. Så ställer gärna upp som pw-kompis! Heter Cajsa Schüllerquist, vi kan höras på facebook om du är intresserad 🙂

   Cajsa Schüllerquist 2016-02-05 17:48:25
   Svara
 • 22 år, tränar på Nodic Wellness i Göteborg, gärna gym med lite crossfit-inspiration, kettlebells, bosubollar, helkroppsövningar som marklyft, benböj men även hopprep tycker jag om!
  Även tänkt ta upp spinning igen men är ju inte jättesocialt, går gärna powerwalks också när vädret tillåter!

  min mail [email protected]
  eller facebook Ellen Johansson men har ju ett ganska vanlgit namn så lycka till med att hitta mig haha!

  Ellen 2016-02-01 14:01:47
  Svara
 • STOCKHOLM
  Tränar på puls och träning I Stockholm (telefonplan) och säker gärna en träningskompis. Jag är öppen för utomhusträning också, löpning eller liknande. Jag är 26 år och vill gärna ha någon polare som jag kan träna och inspireras av =)

  Hör gärna av dig
  [email protected]
  instagram @easytype.se

  Sara 2016-02-01 10:56:55 http://diabeteskvinnan.devote.se/
  Svara
 • GÖTEBORG

  Hej! Emelie 24 år bor i Göteborg. Tränar på fitness24seven främst kondition, men har precis kommit igång med styrketräning också. Gillar också att gå på pass och älskar powerwalks. Vill hitta någon att kötta på gymmet med eller gå pw och snacka skit 🙂

  Maila: [email protected]

  Emelie 2016-02-01 10:04:03
  Svara
 • Hej,

  18-årig tjej som tränar på SATS i Stockholm! Har du lika svårt att ta dig till gymmet själv men ändå älskar träning när du väl är igång? Maila [email protected]

  Elsa 2016-02-01 09:03:29
  Svara
 • Linköping.

  Jag är 16 år och bor nu just nu i Åtvidaberg men ska flytta in till Linköping snart. Jag älskar verkligen all träning. Allt från att springa till att köra riktiga lyftpass. Det skulle verkligen vara kul med en träningskompis. Har inget gymkort i Linköping än så kan i princip gymma på vilket gym som helst.

  Ebba 2016-02-01 08:56:38
  Svara
 • LUND
  Hej! Jag är 22 år och pluggar i Lund. Gymmar på Fitness 24/7 men håller också på med dans, löpning och yoga 🙂

  Svara
 • Göteborg, Majorna
  Tränar på Friskis & Svettis i Majorna.
  Har precis tagit upp gymträningen igen annars tycker jag om att gå på skivstång
  och har precis börjat springa lätt.

  Johanna 2016-02-01 08:21:57
  Svara
 • Göteborg
  Hej
  Vill hitta en löparkompis. Hör av dig om du bor i Götet och vill springa regelbundet. Har ett tempo runt 25 min på
  5 km men det är inte så noga. Vill hellre ha en löparkompis som springer regelbundet än en som springer exakt samma tempo som jag ?
  [email protected]

  Anna-Maria 2016-02-01 06:51:14
  Svara
 • VÄXJÖ/ ALVESTA
  Hanna bor just nu i Alvesta men pluggar i Växjö. Tränar både i Alvesta och Växjö för tillfället på (Wellness studio) 🙂 Tränar mest gym och kommer löpa en del i vår!

  Hanna 2016-02-01 00:12:20 http://nouw.com/hannaromlin
  Svara
 • STOCKHOLM
  Mitt namn är Linnea och är 25 år. Bor i en förort som heter rönninge. Tränar på medley i Salem och kan träna på alla deras gym. Pluggar på Stockholms universitet och är ofta inne i stan. Kan ses för pw, löpning eller gym ihop! Idag tränar jag mellan 2-4 gånger i veckan!

  Min mail: [email protected]
  Instagram: linneadjurling

  Linnea 2016-01-31 23:01:02
  Svara
 • STOCKHOLM
  Hej! Jag heter Irma och är 17 år. Har kort på Friskis i Stockholm och älskar styrketräning. Vore riktigt kul att hitta andra att träna eller bolla träningsidéer med 🙂
  Email: [email protected]

  Irma 2016-01-31 22:45:22
  Svara
 • GÖTEBORG
  Felicia heter jag och gymmar på Nordic Wellness, främst domkyrkan och Odin. Har tidigare hållt på med dans men numera kör jag styrketräning och går på truppgymnastik en gång i veckan! Söker någon som är intresserad av att styrketräna och/eller gå på powerwalks.

  Maila eller lägg till mig på Facebook.
  [email protected]

  Superbra initiativ Ida! ????

  / Felicia Werthwein

  Felicia 2016-01-31 22:15:43
  Svara
 • Norrtälje, men söker fler träningsvänner också i Stockholm. Hej! Jag är 30 år, gillar styrketräning, yoga, dans och intervaller. Vill gärna träna tillsammans med någon eller snacka träning/hälsofika.

  [email protected]

  Katja 2016-01-31 22:14:35
  Svara
 • UMEÅ – IKSU
  Jag är 24 år, student i Umeå. Älskar att träna det mesta. Går på pass, gymmar, springer, åker längdskidor och kör spinning. Köpte i höstas även en racer-cykel som ska användas i vår. Hör av er så kan vi köra massa roliga pass ihop! Kontakta mig på [email protected]

  Frida 2016-01-31 22:00:37
  Svara
 • STOCKHOLM!
  Heter Norma och är 18år gammal! Styrketränar på olika Sats så jag har citykort! Älskar variation i min träning, övningar man gör två o två, roliga konditionspass osv! Skulle vara jätteroligt men en ny träningskompis! 😀

  Hör av dig till normachavez.97hotmail.com eller DirektMeddelande på Instagram, NormaChavez!

  Norma Chavez 2016-01-31 21:38:13 http://nouw.se/normachavez
  Svara
 • Hej! Jag heter Kajsa, är 25 år bor och pluggar i Östersund. Tränar på Sportsgym och gillar de mesta inom träning så som yoga, spinning, body pump, styrketräning m.m. Hör gärna av dig och du skulle vilja dela träningsintresset lite 🙂 Maila gärna på [email protected] 🙂

  Kajsa 2016-01-31 21:23:05
  Svara
 • Hej! Maria heter jag och jag är 20 år. Tränar Crossfit i Hässleholm men gillar även spinning och styrketräning. Jobbar i Lund så är även där en hel del. Hade varit jätteroligt att ha någon man kan dela träningsintresset med. Hör gärna av dig på [email protected] 🙂

  Maria 2016-01-31 20:42:23
  Svara
 • Hej, tjej på 23 år tränar på sats stadion. Någon som tränar där?:) [email protected]

  Nathalie 2016-01-31 20:24:01
  Svara
 • Är en tjej på 16 år som älskar att träna, framför allt gymmet då, styrketräning!:) Hade varit riktigt roligt med tränings sällskap:) Kontakta gärna mig på mail eller kik: @towahhh om du är intresserad och bor i Blekinge:)

  Towa 2016-01-31 20:04:22 http://nouw.com/healthbyme
  Svara
  • Svar på Towas kommentar.

   Hej! Jag heter Elin och bor i Göteborg sen 1,5år tillbaka. Tränar på fitness24 Kungsgatan och olskroken. Dansar hela dagarna(ingår i min utbildning) och går i naturen så ofta jag kan men har ingen kompis som gillar att powerwalka! Maila mig eller lägg till mig på fb:)

   Elin Wessbladh 2016-01-31 22:44:54
   Svara
 • Hej jag bor i Göteborg tränar vid friskis och svettis domkyrkan. Har inte bott i Göteborg så länge så letar så himla mycket efter en powewalk kompis! Hade varit jätte kul om någon ville gå regelbundet powerwalk lite då och då, men även träna såklart jag älskar allt från dans till gym, men kondition är mest min grej!
  Min Mejl: [email protected]

  Underbart ida tack för att du gör sådant här jag tycker om din blogg Youtube instagram och framförallt den människa du värkar vara!

  Thea 2016-01-31 19:59:04
  Svara
  • Svar på Theas kommentar.

   Hej Thea!
   Jag bor också i Göteborg, bott här sen drygt 2 år tillbaka. Håller på med dans, gymnastik och gymmar på Nordic wellness, främst domkyrkan och Odin. Är intresserad av att hitta någon att powerwalka med, blir mycket roligare då!

   Lägg till mig på Facebook om du är intresserad!
   / Felicia Werthwein

   Felicia 2016-01-31 22:09:12
   Svara
 • MARIESTAD
  Jag tränar löpning, jympa och yoga för att må bra, och vill ha sällskap för att det är så mycket roligare att träna i sällskap med någon. Bli peppad och peppa andra! Och jag är öppen för nya utmaningar!

  Marita 2016-01-31 19:56:23
  Svara
 • Halloj!
  Jag är en tjej på 22 år som är relativt nyinflyttad till ENKÖPING. Jag älskar styrketräning, men även gruppass och långa promenader är något av det bästa jag vet!
  Jag tycker även om att inspireras av hälsosam mat och ett hälsosamt liv i övrigt!
  Bor du i närheten och vill ha en träningskompis, någon att promenera med eller bara ta en fika tillsammans med? Hör av dig! 🙂
  // Johanna

  Johanna 2016-01-31 19:55:40
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hej Johanna!
   Var det inte vi som mailade förut? 🙂 hör av dig så kan vi ju köra något framöver.
   Mvh Emma

   Emma 2016-02-01 23:21:50
   Svara
 • STOCKHOLM, SATS
  16 år och med SATS citykort i Stockholm. Har länge sysslat med olika typer av fritidsaktiviteter samt löpning men nu hittat in i gymmet och styrketräningens fantastiska värld. Vore väldigt kul att hitta någon att träna med, som jag kan lära mig av eller någon som jag kan växa tillsammans med. Mail: [email protected] instagram: nandinipetersdotter

  Nandini 2016-01-31 19:49:55
  Svara
  • Svar på Nandinis kommentar.

   Är även vegan samt undviker gluten då jag har känslig mage, därav hänger jag mycket på Idas blogg haha 🙂

   Nandini 2016-01-31 19:52:30
   Svara
   • Svar på Nandinis kommentar.

    Hej Nandini!
    Jag heter Irma och är 17 år samt bor i Stockholm. Har dock kort på friskis… Men är jag vegan och älskar att lyfta vikter på gymmet – så kan vara kul att prata i alla fall! 🙂 Min email är [email protected] och min instagram är irmaemattsson.
    Hoppas du haft en trevlig helg!

    Irma 2016-01-31 22:41:15
    Svara
  • Svar på Nandinis kommentar.

   Även extremnörd vad gäller hälsokost och ekologi.

   Nandini 2016-01-31 19:51:27
   Svara
 • Hejsan!
  Bor i Smedjebacken och tränar också på måbättre, dock i Smedjebacken. Brukar du träna i måbättre i Smedjebacken också eller bara i Ludvika? 🙂

  Sofia 2016-01-31 18:59:01
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej antar att du svarade mig:) nej tyvärr så tränar jag bara i Ludvika, bor utanför Grängesberg så är en bit till Smedjebacken. Men vad kul att någon härifrån svarade det trodde jag inte haha:)

   Vilma 2016-01-31 20:45:33
   Svara
 • Är en 20 årig tjej som bor i Smedjebacken. Tränar på gym, springer utomhus, åker mycket skidor och har nyligen börjat på yoga. Tycker även om hälsosam mat & vegetariskt mat, så det skulle vara kul att få inspiration på maträtter.
  Kontakt info: [email protected] eller sofiawyens på kik 🙂

  Sofia 2016-01-31 18:56:36
  Svara
 • Hej! Mikaela heter jag och söker en träningskompis i Västerås 🙂
  Ni kan hitta mig på Facebook Mikaela Nylander.

  Mikaela 2016-01-31 18:51:46
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Hej Mikaela! Hittade inte dig på facebook. Vad tränar du? 🙂 Själv tränar jag på gym, springer och gillar även att åka skidor 🙂

   Maria 2016-02-01 21:37:26
   Svara
 • STOCKHOLM
  Hallå! Är en tjej på 22 år som tränar på Nordic Wellness men ska också skaffa kort på Sats. Träning och hälsa är en stor del av mitt liv. Tränar mycket styrka men blir också en del cardio. Hade varit perfekt med en träningskompis så att mankan motivera varandra! Mail: [email protected]
  Instagram: mmichelles

  Michelle 2016-01-31 18:44:43
  Svara
  • Svar på Michelles kommentar.

   Hej Michelle! Jag är också från Stockholm och tränar på NW Östermalm och Odenplan. Vilket gym kör du på? Jag är 25 år och kör mest styrketräning men jag saknar en gymkompis! Vid intresse: [email protected] eller Instagram JeffeMe 🙂 /Jennifer

   Jennifer 2016-02-01 11:46:24
   Svara
 • 17-årig tjej från Ludvika som har lite brist på kompisar som tränar. Styrketräning är min grej, men vore inte helt fel med någon som peppar en till att testa nya grejer heller:D tränar på må bättre, så om nån har lust att köra något pass är det bara att hojta till!

  Vilma 2016-01-31 18:27:37
  Svara
 • Hej!

  Vi är ett par på 25 och 28 år som älskar träning. Bosatta i Norrköping och gymmar på Actic. Jag gillar även att springa ute och tränar för fullt inför Göteborgsvarvet i vår. Finns det några likasinnade i Norrköpingstrakten så vore det jätteroligt ?

  Josefine 2016-01-31 18:09:17
  Svara
 • KALMAR
  Hejsan! Jag skulle gärna träffa en träningsvän, jag tränar på fitness 24/7, mycke cirkelträning, löpning eller bara maskiner 🙂 Mitt mål är att slimma ner mig några kilon och fett% så man kan få synliga muskler 😀 Jag tycker även det är mysigt med promenader och löpning ute 🙂

  Jag är vegetarian som skulle tycka att det vore roligt att börja hänga med en annan vegetarian kunna utbyta mat idéer då jag älskar mat lagning!! (Självklart skulle det vara roligt att hänga oavsett kost:))

  Maila mig på: [email protected]

  Michelle 2016-01-31 18:07:46
  Svara
  • Svar på Michelles kommentar.

   Hej tränar också på fitness 24/7 i Kalmar. Kör bara fria vikter och maskiner ibland cirkelträning främst för magen. Tävlar i fitness, så löpning är inte riktigt min grej och inte kött heller för den delen 😉 äter mest fisk och skaldjur 😀

   min mail är: [email protected]

   på instagram heter jag rebecca_ljungdahl

   Rebecca 2016-02-26 16:24:03 http://eatsleeptrain.devote.se
   Svara
 • 25 årig tjej i Linköping. Tränar mest löpning men ska jag börja på gym också nu 🙂 söker tjej som vill springa ett lopp i vår tillsammans i stockholm. och som träningskompis på gymmet.

  ellie 2016-01-31 17:59:45
  Svara
 • Tränar på Actic Delphinen i Lund när jag väl kommer dit, söker viktnedgångskompis!

  Emma 2016-01-31 17:58:37
  Svara
 • Hej!
  Jag är en snart 20 årig tjej som har fattat tycke för styrketräningen. Har dansat i väldigt många år men även provat på väldigt många sporter. Jag bor i Falköping, så gissar att någon av er inte bor i närheten, men om någon gör det vore det toppen!:D

  Det vore också kul att ha en internet kompis, så kan man ge varandra tips och idéer och peppa varandra när motivationen tryter!

  Jag har kämpat med ätstörningar genom åren där anorexi övergått till ortorexi, men börjar komma på rätt väg nu, så om någon utav er gått igenom liknande så vore jag tacksam om ni vill höra av er så att vi kan hjälpa varandra på vägen! <3

  Sanna Bohman 2016-01-31 17:53:28 http://www.nattstad.se/sannamatildabohman
  Svara
 • Jag är 22 år, fyller 23 i år. Jag gymmar på Actic Kompassen i Örebro. Just nu tränar jag gruppträningspass, men jag kör kondition också för att få en bättre kondition men även lite styrka med maskiner. Det skulle vara kul att träffa någon som man kan träna med och prata träning och hälsa med!

  Sabina 2016-01-31 17:47:43 http://nouw.com/sabinas
  Svara
 • Hejsan! Matilda heter jag. Älskar att träna, mest kör jag hit träning på gymmet, löpning och spinning. Jag bor i lund och tränar på actic! Hade varit kul med sällskap ?

  Matilda 2016-01-31 17:44:25
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej! Är en träningsgalen tjej på 21år, nyinflyttad Malmöbo. Gillar också löpning, tycker också det hade varit kul med sällskap och någon att dela träningsglädjen med. 🙂

   Rebecka 2016-02-01 17:49:17
   Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej! Bor bara 25 min från Lund! Gymmar på Friskis och Svettis i Hörby 😀

   Jessica 2016-01-31 20:01:17
   Svara
 • Jag är 21 år bor i stockholm precis börjat tränat på sats och tycker det är mycket roligare att träna med någon annan så man kan motivera varandra. Jag tränar mest styrketräning och hoppas hitta någon som känner som mig att träningen blir mycket roligare tillsammans.

  Terese 2016-01-31 17:40:07
  Svara
 • Hej!

  Om det är någon svensk som är träningssugen i San Francisco är det bara att hojta till! Jag tränar på Crunch på New Montgomery och kör styrketräning, lite gruppass, ibland yoga och löpning. 🙂

  Johanna 2016-01-31 17:25:12 http://nesscos.com
  Svara
 • 22årig tjej som precis har kommit igång med träning och gym, bosatt i Skellefteå. Är inte superinsatt, men lär mig mer för varje dag som går! Jag är överviktig så jag tränar i första hand kondition, men även lite styrka såklart. Jag har dock ett dåligt knä som ska opereras i vår men sedan bör jag vara 110% fit for fight igen 😀

  PS: behöver inte nödvändigtvis vara någon som bor här, utan vore nog kul att bara ha någon att typ, chatta med och prata med som kan bli ens internet-buddy!

  Twiggy 2016-01-31 17:23:10 http://.zalonia.com
  Svara
 • Växjö!
  Jag är 23 år och söker en träningsvän i Växjö. Har kommit ifrån träningen ett tag och är sugen på att börja igen. Det kan vara nästan vad som helst. Träna på gym, yoga, box, simma eller något annat kul 🙂

  Mia 2016-01-31 16:51:26
  Svara
 • 19-årig tjej som gymmar på actic i Falun. Har dansat i många år och tycker även om att springa utomhus. Vegetarian som älskar att äta hälsosamt!

  Louise 2016-01-31 16:11:21
  Svara
 • 21 årig tjej som älskar att gymma! 😀 Äter hälsosamt men har ändå en balans då jag äter något gott ibland. Går även på spinning ibland. Bor i mitten av Skåne i en by.

  Jessica 2016-01-31 15:11:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!