VAD TYCKER JAG OM PWO?

guarana-bcaa
1. Guarana // 2. BCAA

Hej Ida!
Vad anser du om PWO? Jag har hört/läst både positivt och negativt om det. Jag är sugen på att testa men vill ta reda på mer information om det först. Om du inte rekommenderar det, vad kan man annars äta innan träning för att få “samma effekt”? Känner att min energi tar slut väldigt fort när jag tränar. Energin försvinner före jag ens blir lite less i musklerna. Kram kram/Ida

SVAR: Hej Ida! Jag har testat 1 gång och jag mådde så dåligt, jag blev helt skakig och ville spy. Kommer aldrig testa igen för det är ej bra för kroppen. De är även ofta fyllda med massa sötningsmedel vilket enligt mig inte heller tror är bra. Jag brukade förr ta en kopp svart kaffe 30 min innan men nu har jag blivit helt förälskad i Guarana som är en naturlig produkt som jag antingen boostar min smoothie med eller kör en liten shot med vatten eller juice. Jag blir superpigg och tar den alltid om jag känner mig trött eller behöver extra energi. Du kan hitta Guarana <– HÄR

Sedan kan det också vara bra att ta BCAA innan eller under passet vilket bidrar till mer uthållighet i musklerna. Du hittar BCAA <– HÄR

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Har börjat med holstics d-vitamin, men dom är så stora och jag har svårt för att svälja dom! Kan man öppna och dela dom, eller ger det en sämre funktion då? Kram

  Cajsa 2016-01-22 16:32:23
  Svara
  • Svar på Cajsas kommentar.

   Hej Cajsa och vad kul! D-vitamin är grymt! Ja många har svårt att svälja och du kan öppna dem men jag rekommenderar då att du köper i flytande form nästa gång 🙂 –> http://welloteket.se/produkt/d-vitamin-droppar-i-olivolja-50ml/ Kramis

   idawarg 2016-01-22 16:55:28
   Svara
 • Har precis provat Holistics BCAA för första gången. Tycker tyvärr att smaken är hemsk! I vatten är den odrickbar. Provade att blanda halv dos (en knapp tsk) med en färskpressad apelsin, det blev inte speciellt gott det heller men gick att svepa. Någon som har bra tips på hur man får i sig den? Vad man kan blanda med? Mvh /Jenny

  Jenny 2016-01-21 16:39:04
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Nej den är inte det godaste men sjukt bra och den är helt naturell vilket väldigt få är så då känner man hur bcaa smakar på riktigt 😀 haha. Jag själv tycker inte den är så farlig så jag kör en liten shot med vatten eller juice. Testa att inte ta i så mycket vatten juice utan kör en shot och sedan skölj ner med mer vatten/juice 🙂

   idawarg 2016-01-21 17:22:53
   Svara
 • ”kommer aldrig testa igen för det är ej bra för kroppen” skulle jag vilja kommentera, för det finns ju skillnad på PWO:s och dels dosen du tar och dels vilken du prövat som kan skapa men för livet 😉 Vissa PWOs innehåller inte mycket hokuspokus och man ska vara noga med dels dosering och dels tillverkare och innehållsförteckning. Man kan vilja ha olika saker ur pwo:s och ur sin träning och studier visar på att vissa ämnen (t.ex. kreatin, betaalanin och koffein som finns i pwon) kan förbättra prestationen medan vissa ämnen är helt onödiga.
  Menar då inget illa med min kommentar, ville bara påpeka det ^^
  Kram

  Daniela 2016-01-21 10:57:10 http://autre.fi/bloggar/krooks/
  Svara
  • Svar på Danielas kommentar.

   Nej men absolut det kanske funkar för vissa då vi alla är olika känsliga och jag är väldigt känslig för koffein och det brukar ju vara en hel del i PWO. Men de som klarar av en stor mängd kanske det funkar bättre för och det kanske förbättrar träningsresultatet men är väldigt skeptisk till att det är bra för hälsan? :S Kramis

   idawarg 2016-01-21 11:21:36
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Ja det har du rätt i! Nej varken sötningsmedlet eller många av grejerna i PWO är kanske särskilt hälsofördelaktiga, men om man ser ur ett prestationsperspektiv är det bra, så det beror ju på vilken approach man har (hälsa/prestation) 😀

    Daniela 2016-01-21 11:35:52 http://autre.fi/bloggar/krooks/
    Svara
    • Svar på Danielas kommentar.

     haha nej precis det beror på mål. Tävlar man och har höga mål som är viktiga för en och man har fördel av PWO så kör men annars tycker jag det kan vara onödigt 🙂 <3

     idawarg 2016-01-21 11:43:59
     Svara
 • Jag har idag proteinpulver (Vassleprotein) från Holistic men känner att min mage inte riktigt tål det, säkert med tanke på att det är mjölkprotein vilket jag kan vara lite känslig mot. Vad finns det som du skulle rekommendera istället som är likvärdigt? Jag tycker det är väldigt bra annars med tanke på att sockersuget känns mindre samt att jag håller mig mätt länge.

  Martina 2016-01-21 10:54:53
  Svara
 • Men funkar den lika bra som en PWO? Finns det inte rena PWO? Som den du visar på bilden, Holistic? Dom har väl bara rena produkter eller är det bara proteinet kanske, har noll koll.

  Diana 2016-01-21 10:17:55 http://lamadre.se
  Svara
 • Hej Ida! Älskar din blogg och läser den varje dag!
  Har en fråga. Jag vill bli vegan, såg ”cowspiracy” och blev så motiverad. Vi måste ändra samhället och jag vill göra min del så bra jag kan i alla fall.
  Men, jag är 16 år, bor fortfarande hemma. Jag tränar mycket, 1 eller 2 gånger om dagen. Men min pappa tycker det är fel att bli vegan för mig just nu.
  Vill verkligen, mår bara dåligt av tanken på kött just nu. Vad ska jag göra?

  Ebba 2016-01-21 08:42:55
  Svara
 • Vad bra tips! Har tänkt prova på pwo men inte vågat eftersom det egentligen inte är så bra, så får nog ta och prova det där alternativet då ?

  Anna 2016-01-21 07:48:44 http://nouw.com/annaohlin
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Nej men precis och kan verkligen rekommendera guarana. Jag är väldigt känslig mot koffein men guarana går hur bra som helst 🙂 Hoppas du också gillar det! 🙂 <3

   idawarg 2016-01-21 10:39:04
   Svara
 • Heej! Jag sitter här och har precis ätit min acaibowl med acerola och guarana i. Jag har blivit helt förälskad i guarana! Har aldrig i mitt liv druckit kaffe så har aldrig känt den effekten. Men guarana vill jag äta varje morgon resten av mitt liv! Helt underbart 😀

  Jenny 2016-01-21 07:21:01
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Jaaa älskar acai bowl och älskar guarana! Så himla grymt och man blir så glad och pigg! Haha underbart att höra! <3

   idawarg 2016-01-21 10:38:22
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!