Frågor och svar ♥ Protein som vegan? Vilka tillskott bör man ta?

veg-fragor

Här kommer en video med svar på era frågor angående vegetarisk och vegansk kost. Vad ska man äta som protein källa? Vilka tillskott bör man ta? –> Kolla HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej Ida! Gjorde i måndags en beställning från welloteket och såg nu att ja inte fått nån orderbekräftelse.. Vill gärna inte bli utan mina produkter nu när de va extrapris 🙁 tack på förhand 🙂 hur ska jag gå tillväga?

  Therese 2016-01-13 05:44:16
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Hej Therese! Alla som beställt i tid kommer få sin beställning till rätt pris så du kommer få ordern. senast under dagen och levererad inom 2-4 dagar så du bör ha paketet hemma snart 🙂 Hoppas du gillar produkterna! Kramis

   idawarg 2016-01-13 08:53:56
   Svara
 • Hej ida. Älskar din blogg verklgien. Jag har presic börjat träna aktiv, trivs mkt & följer dina tips råd osv. Men jag behöver verklgien svar. Jag väger runt 57 kg & har storlek C i bh. Jag är jätterädd att mina bröst ska försvinna när jag tränar & förbränner fett genom att springa med mera. Hur ska jag göra för att nt tappa allt fett på brösten?

  Anna 2016-01-13 00:00:03
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna! Det är ett helt omöjligt att svara på då vi alla är olika. Går du ner i fettprocent på kroppen kan det finnas stor chans att du även går ner på brösten då de är av just fett. Men tränar du och ligger på en kalorinivå så du inte går ner så kommer antagligen inte brösten försvinna heller. Kramis

   idawarg 2016-01-13 09:12:54
   Svara
 • Hej Ida, tack för en grymt bra blogg!
  Jag har en fråga, vilket kosttillskott kan du rekommendera som är bra för hud, hår och naglar?
  Kramar Caroline

  Caroline 2016-01-12 22:02:57
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   MSM är grymt! Tar det varje morgon. Sedan om du har någon brist som ex selen, zink, b-vitamin. Men kolla gärna upp det först men MSM, chlorella, spirulina är magi och alla kan ta det. Var dock noga med att trappa upp dosen på dem för det kan bli ganska mycket utrensningseffekt men håll i tills det släpper för det är så värt!

   http://welloteket.se/produkt/holistic-msm/
   http://welloteket.se/produkt/spirulina/
   http://welloteket.se/produkt/holistic-chlorella/

   Sedan är också Acai grymt för håret http://welloteket.se/produkt/acaipulver/
   Kramis

   idawarg 2016-01-12 22:45:56
   Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Selen är toppen för cellernas syreförsörjning och är bra för håret/naglarna/hud. Det finns att köpa på apoteket eller hälsotillskotts affärer på nätet! Annars finns det i ägg/nötter/lax. Finns även lite i havregryn, råris och svamp. Ofta har man symtom som dålig hy och i värre fall anemi (blodbrist) därför kan det vara bra att se över sin kost eller lägga till ett tillskott! Men kosten är A och O. 🙂

   Sanna 2016-01-12 22:20:37 http://nouw.com/dreamspo
   Svara
 • Varför är får/get-mjölk bättre än komjölk? Är det för att det är ”renare” och inte så processerat med hormoner m.m.?
  Tack för en härlig & inspirerande blogg! Kram

  Julia 2016-01-12 21:17:01
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Get och fårmjölk är oftast lättare för en människa att bryta ner och som du säger inte lika behandlat. Kramis

   idawarg 2016-01-12 22:42:13
   Svara
 • Bra video 🙂 Kan inte du vara snäll och upplysa folk om ”löpe” som finns i många ostar? Många som äter ost vet inte att den innehåller ”mald kavlmage” 🙁 Finns många ostar utan ostlöpe att köpa på affären. Här är en bra och enkel artikel om ostlöpe: http://www.skanesfria.se/artikel/94838

  God Natt! Kramar

  Lara 2016-01-12 20:29:21
  Svara
 • SÅ bra <3

  Gabriella Joss, 19 år, fru, gravid och toppbloggare 2016-01-12 19:44:08 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Kolla på Freelee the banana girl’s youtubekanal! Hon ger verkligen super bra tips! Hon hjälpte mig att bli vegan. Genom det så mår jag så bra och jag har läkt min akne helt genom att äta som henne. Jag älskar verkligen din blogg och din U-tubekanal Ida! Keep up the good work! 😀 Kramis https://www.youtube.com/channel/UCLwUd5KtYONsRJ3UAOojZ0w

  Elin 2016-01-12 17:12:23
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Men åh tack fina du och jag kollar på Freelee varje dag 🙂 Hon är cool. Men har du käkat HCLF? Kramis

   idawarg 2016-01-12 22:34:28
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Vad kul att du gör det! Ja, jag äter HCLF. Det funkar super duper bra för mig. Jag får i mig allt jag behöver. Jag inte några brister alls utan mina blodvärden är helt perfekta. 😀 Man har så mycket energi och mår jättebra. Jag kan verkligen rekommendera att du provar! Titta på Nina and Randa’s youtube kanal också. Dom är jättegulliga och äter som mig. (https://www.youtube.com/user/NinaAndRanda) <3 Kramis 🙂

    Elin 2016-01-12 23:15:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!