FÖRDELAR MED YOGA?

yogaresa-31yoga-brygga-ida-warg

Hej Ida. Detta är kanske inte så passande till just detta inlägg men måste värkligen fråga dig en sak. Jag är sjukt sugen på att BLRJA med yoga men jag förstår inte riktigt vad som ska hända för skillnad i kroppen. Alltså vad som är så bra med just yoga. Jag undrar även hur många gånger i veckan man ska köra de. Tacksam för svar! PS du är en helt fantastisk träningsbloggare, får så otroligt mycket inspiration och motivation!

SVAR: Hej fina du och tack snälla vad glad jag blir! Jag tror att alla har olika upplevelser och fördelar med yoga men för mig ger det ett lugn, fokus och otroligt skönt att sätta igång blodcirkulationen (nästan som massage). Det har även minskat mina smärtor i nacke och bröstrygg som jag alltid haft problem med. Det finns många olika former av yoga men kör man lite mer fysisk yoga så stärker det också upp hela kroppen på ett fantastiskt sätt. Jag rekommenderar verkligen alla att köra yoga.

Jag kör 15-20 min varje morgon och mitt mål 2016 är att även köra 1-2 långa klasser på studio i veckan. Det finns inget bestämt antal klasser utan 1 gång är bättre än ingen och ju fler desto bättre 🙂 Kan verkligen tipsa om –> YogoBe som är online yoga som du kan köra vart du vill. jag körde med det imorse. Anger du koden idawarg så får du testa gratis i 14 dagar. Kramis

(Inlägg i samarbete med YogoBe)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida! Måste bara säga att din blogg är grym!! Sen har jag en fråga gällande träning. Det är nämligen så att jag är 16 år och har just slutat med den sport som jag hållt på med i större delen av mitt liv. Jag är just nu ganska vältränad och undrar hur jag ska fortsätta att hålla mig det då jag är jätterädd att tappa allt. Det jag tänkt att hålla på med nu är löpning och gym. Hur ska jag göra? Kram

  Ebba 2016-01-09 10:59:48
  Svara
 • Åh jag älskar yoga!

  Jag har en fråga. Jag och min familj har precis börjat äta spirulina då vi vet att vi inte får i oss tillräckligt med vitaminer och mineraler. Alltså jag klarar verkligen inte av smaken av det, så jag undrar om du har några recept med ingredienser som tar över lite? Jag brukar inte vara känslig mot smaker utan jag äter det mesta men spirulina.. nej.. haha. Tack för en bra blogg! 🙂

  Rebecca 2016-01-08 14:14:19
  Svara
 • Finaste Ida, jag vill bara säga att du är en så inspirerande kvinna, Love to you! xxx // Denana från VIONE.se http://denanafitness.vione.se

  Denana 2016-01-08 11:30:00 http://denanafitness.vione.se
  Svara
 • Www.oneoeigth.tv är den bästa yoga sidan jag vet. Jag tyckte inte yogabe var bra och inte värt pengarna. Man får testa sig fram. De är gratis de 14 första dagarna 🙂

  Sanna 2016-01-08 10:12:57
  Svara
 • Jag undrar om inte du til våren kan göra en utmaning som fokuserar på att stärka och träna upp ryggen och flexibiliteten i den. Jag har till exempel aldrig varit så rörlig i ryggen att jag har kunnat gå upp i brygga. Precis som att du ibland lägger upp stretchövningar för att gå ner i split hade det varit kul med övningar för att kunna gå upp i brygga 🙂

  Emma 2016-01-08 09:19:28
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! DEt kan jag absolut göra 🙂 Ligger ett yoga pass för överkroppen på min youtube som du kan tjuvstarta med då det är grymt bra stretchar för att klara brygga i det. Kramis

   idawarg 2016-01-08 09:56:13
   Svara
 • Hej Ida! Först vill jag tacka för en supersuperbra träningsblogg som inte skapar hälsohets! Tack<3
  Och sen, över till min fråga, har funderat på det här med fasta. Är det bra? Är det nyttigt för kroppen? Finns det någon typ av fasta som är bättre, alternativt farligare, än andra? Hur länge bör man fasta? Och varför bör man fasta? Eller är det bara en myt hela grejen?

  Kram

  Amanda 2016-01-08 08:42:59
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!