SÖK ELLER HITTA NY TRÄNINGSVÄN

IMG_8124-1024x1024

Mina vänner nu är det dags igen! Flera har frågat om jag kan göra ett sådant inlägg där ni kan hitta träningsvänner igen. Tidigare när jag har gjort det har det blivit så lyckat och om ni är någon som hittat en vän genom mina inlägg så snälla berätta 🙂 Så nyfiken!

Men nu i alla fall så kan ni söka träningsvänner under detta inlägget. Gör som en kontaktannons och berätta om er själva, vad/vart ni tränar och vad ni söker. Så gör en egen annons och/eller svara på andras annonser i kommentarerna nedan. För hur nice är det inte att träffa nya vänner med samma passion för träning? ♥

VECKANS VINNARE

IMG_2390.PNG

1. @malinbckmn // 2. @niffan

Wohoo här har ni veckans 2 vinnare av de snygga kläderna från SOC och Stadium! STORT GRATTIS! Så himla svårt att välja ut 2 vinnare av alla grymma bilder men ni behöver ej vara ledsna då en ny utmaning är uppe idag med en ny snygg outfit ni kan vinna och ni hittar utmaningen –> HÄR!

För att vara med och tävla om kläderna så är det enda ni behöver göra att tagga #backtostrong och @stadium_jointhemovement på intsgram och berätta om era träningsmål. De 2 mest inspirerande bilderna vinner. (OBS! Några glömmer tagga @stadium_jointhemovement och jag kan ej välja vinnare som glömt det!)

(Inlägg i samarbete med Stadium)

GLUTENFRI WRAP MED LINSRÖRA (VEGAN) – RECEPT

IMG_1559.JPGIMG_1556.JPGIMG_1560.JPGIMG_1558.JPG

Vänner, jag har hittat en ny favorit bland mina snabbmatsrätter! Vad sägs om en vegansk, glutenfri wrap? MUMS! Hittade den hör glutenfria wrapen på coop av märket Bfree här om dagen och var bara tvungen att testa. Den är gjord på bla. bovete, teff, quinoa mm. Så god!

Ingredienser linsröra:
• 1 paket kokta linser
• 1 paket krossade tomater
• färsk basilika
• baby spenat
• havvsalt, peppar, curry

Annan topping:
• avokado
• spenat

Gör så här: Wooka samman alla ingredienser i linsröran i några minuter. Lägg sedan upp på en wrap och toppa med avokado och spenat och njut!

Läs också:
Vegansk linsgryta
Vegansk linsfalafel
Vegansk pizza

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!