TIPS PÅ NYTTIG FRUKOST

gul-smoothie-bowl

Hej Ida! Älskar din blogg! Jag försöker komma igång att äta bättre frukostar, har en förmåga att bra äta lite knäckebröd med smör på, vilket inte mättar så länge. Men sen kom jag på att grekisk yoghurt med honung är ju förbannat gott! Skulle du räkna det till en nyttig/bra frukost? Jag har tittat på dina recept och frukosttips på bloggen också, så lite mer inspo har jag fått där ?Tack för en superbra blogg!!! Kramar

SVAR: Hej fina du och tack snälla vad glad jag blir! ♥ Om du tål mjölk så kan absolut grekisk yoghurt med honung vara en bra frukost. Skulle även rekommendera att lägga till lite nötter, mandlar, frön och/eller en musli så den blir lite mer matig. Det är även väldigt bra att variera sin frukost så det inte blir för enformigt. Testa olika grötar, omelett, knäckebröd med mosad avokado och grönsaker, smoothies mm.

Här kommer ett inlägg jag gjort tidigare med –> 7 nyttiga recept på frukost.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag har fått näringsdrycker av läkaren för att jag väger för lite. Det är jag medveten om, men dessa drycker känns inte speciellt nyttiga och jag mår illa varje gång jag dricker dem. Mest är det nog psykiskt. Borde jag ändå fortsätta ta dem, tycker du? Kram! Tack för en bra blogg och gott nytt år!

  Stina 2015-12-31 12:26:54
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej Stina! Jag tycker du ska lyssna på din läkare här. Även om drycken inte är bra så kommer du bara dricka den en kort period och det gör absolut ingenting. Viktigaste är att du blir hälsosam. Kramis

   idawarg 2016-01-01 10:57:00
   Svara
 • så vacker, kärlek.

  Angela 2015-12-31 09:35:15 http://www.angelamall.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag läser din blogg dagligen och tycker att den är väldigt inspirerande och att den inte för med någon hets eller andra tankar om att man inte är tillräckligt bra som jag tyvärr kan tycka att andra blogga gör. Jag tränar 6 dagar i veckan och har funderat på att börja med något proteinpulver , men jag är osäker vad jag själv tycker om just proteinpulver och om jag borde använda det eller inte efter att jag har hört att man aldrig säker kan veta vad som proteinpulver innehåller och att innehållsförteckningen nästan aldrig stämmer till 100 procent, så då undrar jag vad du tycker om detta eftersom att du är väldigt mån om vad du får i dig vilket är någon som jag försöker eftersträva!! Kraaammmm

  Amanda 2015-12-30 10:12:21
  Svara
 • Tack för alltid så bra tips! 😀

  Sofia granath 2015-12-30 09:29:40 http://nouw.com/sofiagranath
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!