INKÖPSLISTA PÅ NYTTIGA LIVSMEDEL

IMG_8441.JPGIMG_8438.JPGIMG_8440.JPGIMG_8437.JPG

Jag har fått flera förfrågningar om jag kan göra en inköpslista på bra nyttiga livsmedel som alltid är bra att ha hemma. Självklart kan jag det och här kommer en lista på saker jag alltid har hemma (och några som jag skulle ha hemma och jag tålde dem). Har jag det här påfyllt så finns det alltid maträtter och bakverk jag kan göra spontant om jag så skulle vilja.

Frukt & grönt: spenat, citron, morot, sötpotatis, grönkål, rödbeta, tomater, gul lök, banan, äpple, päron, ingefära, avokado, paprika, färsk basilika, zucchini, potatis, gurka, blomkål, grapefrukt, 

Frysen: pumpa, gröna bönor, spenat, acai, blåbär, lingon, hallon, banan, glutenfritt bröd, mango, granatäpple, broccoli, grönkål.

Skafferiet: Glutenfria havregryn, boveteflingor, chiafrön, kokosolja, kanel, vaniljpulver, bovetemjöl, linfrön, pumpafrön, solrosfrön, kokosflingor, vassleprotein choklad, vassleprotein vanilj, risprotein, hampaprotein,  bovetekex, glutenfria knäckebröd, rismjöl, havssalt, krossade tomater, linser, kikärtor, naturella nötter, amaranth flingor, gojibär, kakao, honung, bakpulver, kardemumma, mandlar, chlorella.

Kylvaror: Havremjölk, kokosmjölk, ekologisk naturell yoghurt, halloumi, fetaost, ägg, tofu.

Så det var en hel del och jag har säkert glömt massor så har ni fler tips så kommentera gärna nedan. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vassleprotein är inte nyttigt..

  Elin 2015-12-08 23:14:56
  Svara
 • Vad för knäckebröd köper du?

  Maria 2015-12-08 21:42:28
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Jag köper olika glutenfria varianter. Bäst är det jag bakat själv, du hittar recept här i bloggen. Just nu har jag ett på rismjöl från schär. Inte det bästa men det funkar 🙂

   idawarg 2015-12-09 20:08:37
   Svara
 • Det ser underbart ut, verkligen 😀

  Mrs Müller-Sandvik 2015-12-08 20:41:21 http://juliamullersandvik.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en bra och inspirerande blogg, jag undrar vem man skall prata med om vilka kosttillskott som passar till
  ens behov och mål. Jag förstår förståss att en PT är det ultimata men räcker det om man ex går till någon välkänd butik där de säljs?

  Fia 2015-12-08 20:13:54
  Svara
  • Svar på Fias kommentar.

   Ja vissa är riktigt duktiga i butikerna men om du ska kolla vitaminer/mineraler så måste du göra ett test och då kan ett hårmineralanlystest vara bra. Du kan beställa det över nätet. Gäller det proteinpulver mm så håller jag på att skriva ihop en liten guide om det som kommer imorgon eller torsdag. Kramis

   idawarg 2015-12-08 20:18:00
   Svara
 • Åh ser fantastiskt ut! Hört man kan göra ”chips” av grönkål(inspo från youtube) har du något annat gott tips hur man serverar denna nyttiga grönsak? 😀 kram!

  Lovisa 2015-12-08 18:29:11
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Använd grönkål i en omelett! Fräs grönkålen mjuk i kokosolja och ta åt sidan. Häll i äggsmeten i pannan och när omeletten börjar stelna strö över riven parmesanost och grönkålen. Det är såååå gott 🙂

   Helen 2015-12-09 09:47:30
   Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Jag älskar att äta den i sallad, ha den i smoothies eller göra soppa på den 🙂 Kramis

   idawarg 2015-12-08 20:20:34
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!