HOW TO LEARN CHRISTMAS DISCO DANCE

christmas-disco

Goood morgon mina finisar! Nu är det måndag och dags för en ny fantastisk underbar utmaning igen! Jag är så taggad på denna för nu ska vi dansa igen och det är inte vilken dans som helst utan christmas disco dance! haha. Hur underbart?!

Jag utmanar er att köra/öva på den här varje dag denna vecka. Glöm inte tagga #wargpower på instagram så delar jag mina favoritbilder här på bloggen på söndag. Så vilka är på veckans utmaning? Nu kör vi!!! Puss, I

Kolla på videon HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Har du några tips på övningar som tar längre ner på magen? Du har en jätte bra och inspirerande blogg 🙂

  Jenna 2015-12-07 08:24:18
  Svara
  • Svar på Jennas kommentar.

   Hej Jenna och tack snälla 🙂 <3 Ja mitt pass som heter inner core tycker jag tar i nedre delen av magen. Du hittar det på min youtubekanal ganska långt bak. Kramis

   idawarg 2015-12-07 09:27:39
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!