BODY JAM

bodyjam4bodyjam-1bodyjam5body-jambodyjam2bodyjam3

Hej mina hjärtan! Där kom en liten bildbomb från fredagens träningspass med Madde. Jag satt hemma och käkade pepparkakor och så ringde Madde och frågade om jag skulle med på Body Jam. Jag var inte toktaggad för jag är inget big fan av gruppträning men blev övertalad och hängde med. Det var någon slags ”dansklass” och som sagt jag är inget fan av gruppträning och blev inte mer positiv av det passet. Haha. I alla fall var det härligt att röra lite på sig och att hänga med Madde ♥

Gillar ni gruppträning?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag har tränat rätt länge nu och tänkte börja med proteinpulver då jag känner att jag inte få i mig tillräckligt med protein via kosten alltid. Men jag vill inte äta vassle då har jag problemhy & vet att mjölkprodukter förvärrar saken. Vad skulle du rekommendera istället? Casein eller äggviteprotein? Eller något annat?
  Kramar

  E 2015-12-08 01:20:07
  Svara
  • Svar på Es kommentar.

   Hej Emma! Jag förstår och Casein är ännu värre då det också är mjölkprotein och ännu mer svårt att bryta ner än vassle. Jag skulle rekommendera hampaprotein eller risprotein från Holistic. 20% rabatt på det nu om du kollar inlägget ovan 🙂 Kramis

   idawarg 2015-12-08 13:06:32
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Tack för svar, ska testa det!
    Jag fick vassleprotein isolate av en kompis här om veckan, inte vågat prova det än dock. Vad är skillnaden på det och vanligt vassle? Tror du att det går att variera det med hampa/ris, då jag inte kommer äta så mycket proteinpulver egentligen?

    E 2015-12-08 14:38:11
    Svara
 • Hej Ida! Undrar när man får chansen att ta del av en rabatt på holistics hemsida igen? Kan du skaffa fram en rabattkod igen tro? Älskar produkterna jag klickade hem sist men dom är ju rätt dyra. Perfekt med en rabattkod då 🙂 KRAMIS

  Marie 2015-12-07 15:46:01
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Så kul att du nämner det 🙂 Kan nämligen vara så att det är på väg en upp i morgon bitti 😉 Kramis

   idawarg 2015-12-07 19:18:57
   Svara
 • Jag gillar inte heller gruppträning och har inte heller varit på något pass på många år.. Jag vet inte om det är för att jag har hållit på med idrott där jag planerat min träning helt själv, men jag trivs bäst när jag får göra just det jag vill (och som jag tycker jag behöver) göra, på mitt sätt och i min takt.. Det som är bra med gruppträning är väl annars att det är lättare att ta sig iväg och träna när man har en tid att passa..

  Therese 2015-12-07 14:43:56 http://www.theresewiksten.se
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Ja men jag håller precis med. Jag tror också det att man i så många år har bestämt själv. Jag blir liksom irriterad på instruktören. kan även bli det om jag kör PT. Haha. Kramis

   idawarg 2015-12-07 19:19:48
   Svara
 • Tråkigt att du inte gillade Body Jam! 🙁 Jag älskar det! Men det beror nog ganska mycket på instruktör och miljö såklart.

  Stina 2015-12-07 14:33:29
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Ja men självklart så beror det på instruktören. Sedan har ju jag dansat i många år och är säkert lite mer kräsen 🙂 Smaken är ju som baken och hade jag haft en annan instruktör hade jag kanske tyckt att det var superkul 🙂

   idawarg 2015-12-07 19:20:45
   Svara
 • Jag älskar gruppträning 🙂 Går på minst 3 grupp-pass i veckan! Dom jag går på håller fitness 24/7 i, men man märker stor skillnad på tränarna i passen. Vissa kör hetsigt och skiter helt i om man gör rätt och hänger med, men sen finns de vissa guldkorn som fokuserar på att man ska hitta kontakt, göra rätt, prestera osv! Tyvärr har jag hittils bara hittat 2 såna, så bokar enbart in mig på deras pass 🙂
  Kram

  Elicia 2015-12-07 14:06:32
  Svara
  • Svar på Elicias kommentar.

   Ja men det var nog lite så det var haha. Jag ska också säga det att jag varit på gruppass jag tyckt varit superroliga ochd et beror helt på läraren faktiskt. Så har du hittat grymma lärare så grattis, kör på! 🙂

   idawarg 2015-12-07 19:21:47
   Svara
 • Nej alltså jag är inte heller något större fan av gruppträning! Jag gillar inte att dom oftast kör in i kaklet hela tiden och knappt fokuserar på att göra rätt och hitta kontakten med musklerna ?
  Plus så blir jag sjukt irriterad om en massa människor är i vägen för mig när jag tränar haha

  Camilla 2015-12-07 12:49:19 http://camillanorman.se
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Ja men exakt det är tyvärr ofta så. Jag föredrar egen träning också, men yoga kan jag tycka är väldigt trevligt i grupp 🙂 Kramis

   idawarg 2015-12-07 19:22:29
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!