HÅRBORTTAGNING MED LASER?

 

Skärmavbild 2015-11-26 kl. 20.15.03

Hej Ida och tack för världens bästa blogg! Jag har en fråga som inte har med träning att göra men som många säker undrar över. Det är nämligen så att jag tycker det är jättejobbigt att hela tiden raka mig på ben, armhålor och andra ställen 🙂 Jag funderar på att göra hårborttagning med laser och IPL och undrar om du har någon erfarenhet av det eller något ställe i Stockholm du rekommenderar? Kram

SVAR: Hej och tack snälla! Vad kul att du frågar om just det här då jag faktiskt tänkt på att kanske göra den behandlingen jag med då jag har en tjejkompis som gjort hårborttagning med laser på Lasercenter i Solna och är supernöjd. Jag har gjort ansiktsbehandlingar på Lasercenter och de är verkligen superproffsiga och duktiga så kan verkligen rekommendera att höra av dig till dem.

Svar på alla frågor om hårborttagning och mer info om behandlingen HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • måste man inte göra typ mellan 5-8 behandlingar?? Många erbjudanden på groupon/letsdeal och liknande brukar erbjuda 3 tillfällen och sen kommer man behöva gå fler gånger för att det ska bli permanent :/ Sen vet jag att det måste gå 1 månad mellan varje behandling och man få INTE sola under eller efter processen, så det är hög tid att böja NU för att bli ”klar” till sommaren 😀

  magda 2015-11-27 07:38:14
  Svara
 • Jag har också funderat på att göra något sådant! Tack för det bra tipset! Ska kolla in Lasercenter och även deras andra behandligar med 🙂

  S 2015-11-26 14:44:48
  Svara
  • Svar på Ss kommentar.

   Ja det tycker jag verkligen! Har många kompisar som går där också och alla är supernöjda 🙂

   idawarg 2015-11-26 14:50:17
   Svara
 • Finns att köpa för hemmabruk också! Funkar jättebra!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-11-26 14:08:20 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!