NYTTIG ÄPPLEKAKA – RECEPT

appelkaka-2

God morgon mina hjärtan! Ni har efterfrågat mer videos på recept och här kommer ett magiskt recept på äpplekaka. Den är perfekt att äta som mellanmål eller som fika till kaffet. MUMS säger jag bara! Jag kommer laga den så snart jag är hemma igen. Perfekt Pre-workout 🙂

Kolla receptet HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Såå gott! 🙂 BioFood har ju en smakfri kokosolja som är kallpressad, är den bättre än Renée Voltaires neutrala kokosolja? Kallpressad kokosolja är ju nyttigast, men förstår inte riktigt om Renée Voltaires neutrala också räknas som det? Kram! <3

  Bonnie 2015-11-19 16:14:49
  Svara
 • Å vad gott! Här ska bakas ?

  Annika 2015-11-19 09:43:52 http://www.annikalarsen.se/
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en ganska lång fråga till dig och jag önskar att du kan besvara den på mejl istället för på bloggen.
  För 6 månader sen gick jag ner jättemycket i vikt, medvetet men på alldeles fel sätt. Jag slutade äta. Jag åt en portions havregrynsgröt om dagen (halva vid 12.00 och halva vid 18.00) samtidigt som jag gick en mil om dagen. Jag hade precis varit ute och rest så när mina vänner och familj frågade sa jag att jag fick problem med magen när jag var utomlands och hade jättesvårt att äta, men så var inte fallet. Jag ville gå ner i vikt och bestämde mig för allt sluta äta. Jag var aldrig stor. Jag vägde 62kg och är 158 lång. Efter bara ca 1,5 månad hade jag gått ner 12kg. Jag vägde 50kg och mina vänner såg på mig att jag var väldigt smal och jag var mörk under ögonen och att jag inte mådde bra. Jag insåg detta själv också och när jag fick höra att folk trodde att jag var sjuk började jag genast äta mer, så nu gick det istället åt andra hållet.
  Jag kan inte sluta äta. På något sätt har det blivit att ”jag slänger i mig allt jag bara kan nu sen är jag nyttig imorgon”. Jag har blivit sjuk. Jag kan käka massa mat + 1 liter glass + kakor + godis och JÄTTEMÄNGDER. Bara för jag var så strikt innan så bara flyger allting ut. Så nu har jag gått upp mina kg och väger nu 67. Vad ska jag göra? Jag har inga problem med att träna. Jag tränar regelbundet och läser träningsbloggar för att få inspiration. Men det når aldrig mig, för jag äter fortfarande så sjukt mycket onyttigt bara för att.
  Jag vill träna och äta nyttigt.Jag skulle aldrig sluta äta helt som förut det var helt fel sätt och jag förstår det. Men så här kan jag inte ha det jag går upp mer och mer i vikt och kommer inte ur den onda cirkeln. Har du något tips?
  Jag har försökt med kost och träningscheman men jag följer inte dom. Jag har ingen och prata med det om heller för jag kan inte erkänna för mina vänner att jag gick ner i vikt medvetet och att det nu har gått åt andra hållet.
  Jag skulle vara otroligt tacksam om du hade något förslag så jag kan få en ny syn på träning och kost och verkligen VILJA bli bättre.

  Var snäll och svara på mejl…

  [email protected]

  Johanna 2015-11-18 22:39:54
  Svara
 • åh den ska jag testa! ser gott ut

  clara 2015-11-18 16:53:19 http://nouw.se/claratime
  Svara
 • Hej Ida! Har du tagit bort din mikz?

  Mathilda 2015-11-18 12:55:41
  Svara
 • Hej!!
  Kan inte du göra en utmaning för magen?
  Tack för en bra inspirerande blogg!
  Kram

  Emmy 2015-11-18 07:33:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!