1 VECKAS TRÄNINGSCHEMA STYRKA

traning-3hoftlyftrotation-cable-crossryggpass3

Hej mina älsklingar! Jag får dagligen mail och kommentarer från er där ni vill att jag ska lägga upp träningspass till er som ni kan göra i gymmet. Jag har ej möjlighet att svara alla er en och en så jag tänkte att jag gör ett schema som jag lägger ut här i bloggen istället. Jag har gjort ett på 3 olika träningspass och lagt upp det så som jag gillat att träna. Att skriva ut vikt är helt omöjligt då vi alla är olika men det här är meningen att det ska vara jobbigt och ni ska lägga på så mycket vikt att ni inte ska orka göra en enda repetition till när ni är klara med setet. OK? 🙂

Vill ni träna fler gånger i veckan kan ni antingen lägga till valfritt pass eller så roterar ni bara de här 3 passen. Jag skulle rekommendera att sprida ut dem under veckan med 1 vilodag mellan passen.

(Video på de flesta övningarna hittar ni HÄR på min youtubekanal i mina vloggar från gymmet).

Kör 10 min valfri cardio uppvärmning innan alla passen.

DAG 1 FOKUS BEN/RUMPA

10 rep benpress X 4

10 rep/sida utfall i smith (finns inte smith så kör bulgariska utfall med vikt) X 4

12 rep höftlyft med skivstång X 4

15 rep/sida sidogång med gummiband X 3

10 rep benspark X 3

10 rep lår curl X 3

 

DAG 2 FOKUS RYGG

5 rep excentriska chins X 5 

10 rep latsdrag X 3

10 rep sittande rodd X 3

12 rep/sida rotation med cable cross (eller gummiband) X 3

12 rep rygglyft X 3

10 rep/sida enarmslatsdrag X 3

 

DAG 3 FOKUS CORE/AXLAR/CARDIO

Cirkelträning: Kör alla övningar i följd utan vila. Vila sedan 1 min mellan varven.

15 rep militärpress 

20 crunches

100 hopp med hopprep

15 raka hantellyft åt sidan

20 vandrande plankan

10 burpees

X 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej&Hopp , nu skall jag gå till gymmet och dra igenom ditt program för ryggen 🙂 .. Får hyfsat bra med träning vad gäller armar och ben men kan säg att jag verkligen behövde inspo till tyggträningen . Himla givmilt av dig att lägga ut sånt , Tack tack tack

  Denise 2015-11-07 09:29:13
  Svara
 • Det känns som att tre dagar i veckan med tung styrketräning är minimum om man vill bygga upp sig. Men hur tusan kombinerar man det med all annan träning man vill göra? :O Jag vill träna löpning också, och gruppass… Om alla skall ha tre pass var så blir det ju 9 pass i veckan, och inte så värst mycket tid för återhämtning =( Hur skall man tänka då? Sen undrar jag också hur ofta du tycker att man behöver träna magen, om de vanliga reglerna gäller med en fokusdag i veckan eller om man bör träna dem oftare än andra muskler?

  FIT by Emma Hå 2015-11-04 10:58:28 http://fitbyemmaha.com
  Svara
 • Vilket bra inlägg! Satt just och funderade på hur jag ska lägga upp mitt träningsschema 🙂

  Sara 2015-11-03 21:21:02
  Svara
 • Va du är grym som gör detta för oss! Att du tar dig tid och lägger upp detta gratis <3

  Jenny 2015-11-03 21:17:10
  Svara
 • Hej Ida! Har en liten fråga jag har tänkt på ett tag. Är det bra o stretcha muskler som har träningsvärk? Mvh Emma

  Emma 2015-11-03 20:12:22
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Jag tycker det kan vara skönt ibland men har jag galen träningsvärk brukar jag vänta tills den lagt sig lite 🙂 Kram

   idawarg 2015-11-03 21:54:48
   Svara
 • Hej Ida! En snabb fundering här! Har du tagit bort dig från mikz? Har inte varit så uppdaterad på sociala medier det sista och nu när jag väl gick in i appen så finner jag dig inte? om så är fallet, har du nån ny kanal eller är det bara bloggen som gäller? Stor kram! ?

  Elin 2015-11-03 17:15:27
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin! Ja du jag är själv lite chockad här att min app helt plötsligt är borta 🙁 Blev aldrig informerad om att den skulle tas bort utan det är Mikz som har blivit United Influensers och de sa att den skulle ligga kvar som vanligt men helt plötsligt var den borta. Superledsen för det och jag hoppas jag ka rädda den. Så länge så hittar du mig här på bloggen 2-3 gånger/dag, på instagram: ida.warg och på snapchat: idawarg som jag uppdaterar ganska ofta faktiskt 🙂 Sedan laddar jag upp 3-4 youtubevideos i veckan http://youtube.com/idawarg

   Hoppas du kan följa mig på de kanalerna så länge <3 Kramis

   idawarg 2015-11-03 17:39:52
   Svara
 • Bra inlägg!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

  Malin 2015-11-03 17:09:28 http://fitnessbymalin.blogg.se/
  Svara
 • Åhå tack ida de här va toppen! Mer sånt! Mycket uppskattat 🙂

  anonym 2015-11-03 13:01:28
  Svara
  • Svar på anonyms kommentar.

   Men åh vad kul att höra att det uppskattas 🙂 Hoppas du får härliga träningspass i veckan! Kramis <3

   idawarg 2015-11-03 17:36:10
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!