VILKEN STYRKETRÄNING ÄR BÄST FÖR TJEJER?

traning-3

Hej! Som tjej, vilket är bäst tung styrketräning på gym eller räcker kroppen som redskap hemma? Vilken tycker du är bästa gymkedjan? 

SVAR: Det spelar ingen roll om du är tjej eller kille utan det som spelar roll är vad du har för mål. Vill du bara hålla kroppen stark och frisk så räcker det att träna hemma. Vill du bygga större muskler eller kanske mer specifikt vill stärka upp en muskelgrupp så kan det vara behövligt att besöka gymmet.

Jag tränar och föredrar Sats men det är endast för att de flesta vänner tränar där och för att det ligger närmast mig. Tycker det är ganska dyrt bara för att vara en vanlig gymkjedja faktiskt. Jag tycker alltid det är bäst att välja gymmet närmast hem eller jobb så man kommer iväg 🙂

Kramis

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida! Du finns inte att hitta på Mikz (eller influencers som det nu verkar heta?). Vad beror det på?

  Sofia 2015-10-30 09:44:31
  Svara
 • Tack så mycket för svaret om styrketräning! 🙂
  Kramis

  Sofia 2015-10-30 08:55:31
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!