FOLLOW ME AROUND

follow-me-around

Vad äter jag för lunch? Vem äter jag lunch med? Hur ser min nya skinnjacka ut? Vad köper jag i mataffären?… Allt det kan ni se i DEN HÄR videon 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ida! Kan du inte fixa en rabattkod på holistic till oss igen? <3

  Fia 2015-09-30 20:24:17
  Svara
 • Hej Ida! Om mitt mån är att gå ner i fettprocent, hur bör jag lägga upp min diet? Jag tänker mig att jag äter bananpannkakor/havregrynsgröt till frukost, sedan ett mål med två stekta ägg + rostade morötter och mål nummer två typ kyckling, rött ris och sallad och sedan mellanmål (frukt/smoothie) vid behov och träning någon gång runt 4-tiden. Vilket mål bör jag äta som kvällsmat respektive till lunch? Hört något om att det är bäst att äta lite lättare mat senare så borde jag då äta mål nummer två till lunch? Kanske lite rörig fråga men hoppas du förstår 🙂
  Kramis

  Elsa 2015-09-30 10:13:42
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej Elsa! Det är h
   jättesvårt för mig att svara på då jag behöver en hel översikt på exakt hur du äter och tränar. Bästa är om du tar hjälp av en PT som du kan träffa och sätta upp mål med din kost och träning. Kramis

   idawarg 2015-09-30 19:42:57
   Svara
 • Måste kalla mig Camilla 2 så du inte tror att föregående skrivit 2 kommentarer haha 😀 Hur som,älskar dina vloggar,den här var för skön.Mera sånt! Ha en happy dag! 😀

  Camilla 2 2015-09-30 09:43:50
  Svara
 • Fy tusan vilken härlig brud du är Ida! 😀
  Jag vaknade helt på fel sida idag ( man ska aldrig gå och lägga sig tjurig haha) men lite hjälpte det att se på din video, du verkar så grymt skön som person! 😀

  Ha det underbart nu fina du! kram

  Camilla 2015-09-30 09:05:57 http://camillanorman.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!