FASHIONABLEFIT FOR NLY SPORT

(AdLinks)

Tryck på bilderna ovan för att komma till de olika produkterna 🙂

Alltså min grymma vän Hannah har gjort det igen! Igår kom hennes nya kollektion för Nelly och den är ju helt magisk. Jag hade planerat att göra ett kollage med mina favoriter men jag kunde inte välja så det blev alla 😀 haha. Men den där olivgröna lilla toppen och bodyn MÅSTE bli mina! Vilken är er favorit?

Grymt jobbat Hannis 🙂 ♥ Ni kan nu trycka antingen på bilderna eller på länkarna undedr för att komma till produkterna 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Alltså träningskläder måste ju vara det roligaste att köpa!! 🙂

  Elsa 2015-09-29 22:37:15 http://elsajohnsen.for.me
  Svara
 • Heej världens bästa Ida och tack för en superinspirerande och lärorik blogg!
  Jag har en fråga jag hoppas du kan hjälpa mig med! 😀
  Jag tränar mycket och äter regelbundet och tills jag blir mätt – ändå är jag varje kväll hungrig/sugen eller
  ”i behov av” mer mat i någon form. Det spelar ingen roll hur mätt jag blir vid middag, kan inte sova utan att ha fått i mig något mer innan jag lägger mig, det blir lätt så att jag då äter fil med typ special K flingor eftersom det går snabbt och är gott. Jag undrar, är det superdåligt och onyttigt att äta fil med flingor och har du i så fall något alternativ som är lätt att fixa på kvällskvisten? 😀

  julia 2015-09-29 21:33:34
  Svara
  • Svar på julias kommentar.

   Hej finis och tack snälla 🙂 <3 Jag vet EXAKT hur du känner då jag är likadan! Äter jag inte innan jag går och läger mig vaknar jag hungrig på natten 😀 haha. Fil kan vara bra med kellogs K finns det bättre alternativ till. Ta någon naturlig ekologisk musli eller gör en själv. Så mycket bättre och godare. Jag brukar äta gröt eller smoothie 🙂 Kramis

   idawarg 2015-09-30 19:50:32
   Svara
 • Hej Ida!

  Tänkte på ett inlägg du haft för länge sedan, nämligen detta med träningskompisar? Typ som när andra bloggar hjälper deras läsare hitta vänner, fast nu träningsvänner? Känns som jag är den enda av mina vänner som tränar iaf 3-4 ggr/vecka och de vore roligt om man någon gång kunde ha nån kompis att träna med osv. Lite mer peppigare då!

  Tack för en awesome blogg!!

  /Anna

  Anna 2015-09-29 19:32:33
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej Anna! Jag gjorde precis ett sådant inlägg igen för någon vecka sedan där man kunde söka träningskompisar. Kolla in det och se om du hittar någon vän 🙂 Alltid kul at träna med någon och umgås med vänner som har samma intresse : Kramis

   idawarg 2015-09-30 19:51:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!