SWEATY BETTY CARDIO WORKOUT – INTERVALLER

sweaty-betty-cardio

God morgon mina älsklingar! ÄNTLIGEN ny vecka och dags för en riktigt svettig utmaning. Jag utmanar er att köra detta svettiga itervallpass minst 3 gånger innan veckans slut. Glöm inte tagga #wargpower på instagram och kommentera nedan om ni är med! Wohooo nu jäklar kör vi! Puss, I

HÄR ser ni hela träningspasset!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej verkar vara en super kul intervall, lite nyfiken bara på vad du har för hastighet. Kram Malin

  Malin Larsson 2015-09-28 19:41:02
  Svara
  • Svar på Malin Larssons kommentar.

   Ja de är superroliga. Denna gången körde jag på 10km/h efyersom jag har en överansträngning i ena knät som gör ont om jag springer för snabbt eller för långt. Annars brukar jag köra på 10-12km/h. Kram Ida

   idawarg 2015-09-28 19:59:12
   Svara
 • Ska man köra passet 4 eller 3 gånger? I videon säger du ju 3 gånger 🙂 Kram

  Maja 2015-09-28 08:33:15 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!