TABATA INTERVALLER

fyndiq

God morgon mina älsklingar! Nu är det äntligen dags för en ny utmaning igen och det kommer bli så galet svettigt! Denna veckan utmanar jag er att köra träningspasset på denna video minst 4 gånger innan veckans slut! Så vilka är på? Nu jäklar kör vi!!!! Puss, I

Kolla på videon HÄR!

Kläderna jag har i videon kommer från Fyndiq och jag älskar dem! Man kan hitta massa bra träningskläder och skor till bra priser så in och fynda träningskläder!

Toppar –> HÄR, Shorts –> HÄR, Skor –> HÄR.

(Video sponsrad av Fyndiq.se)

//English: From now on I will post everything in english on my FaceBook page so follow me HERE! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida! Jag undrar på vilket vis fetma är genetiskt? Min mamma har alltid varit väldigt smal och när hon var ung hade hon jätte svårt att gå upp i vikt. Min pappa har också alltid varit pinnsmal tills han blev 40 år och började missbruka alkohol och mat, så idag är han väldigt överviktig. Tror du jag har anlag för övervikt? Hur mycket kan man skylla sin övervikt på arvsanlag? Kram!

  Sandra 2015-09-14 10:51:02
  Svara
 • Är det mig det är fel på? Kommer inte till videon,bara en bild… 🙁

  C 2015-09-14 08:10:35
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag har för mig att jag läst någon gång i din blogg att du tycker att du inte är så “tjejjig” av dig.
  Men du fixar naglarna, löshår, smink och tycker om att shoppa kläder etc.

  Då undrar jag bara vad DU anser vara tjejigt?:) för i min värld är allt det där just “tjejigt”.
  Inget illa, bara nyfiken! Diggar dig grymt mycket, du är en stor förebild!:)

  Mikkis 2015-09-14 07:45:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!