UPPERBODY & CORE WORKOUT

wany-camp1wany-camp-2wany-camp4wany-camp

God kväll älsklingar!Vi har precis kommit från en middag och jag har käkat en vegetarisk sallad med kokt pumpa, pumpafrön, fetaost, sallad, sparris, tomat och mycket annat gott och sedan beställde jag även en skål med sötpotatismos till. Alltså det var så sjukt GOTT! Livet här är så nice och jag är så glad över den här resan och bara njuter. Alla deltagare är het magiska och jag kunde inte få ett bättre gäng! Vilka fantastiska människor som är öppna och positiva och så taggade på all träning och att testa nya saker. Åh kommer bli riktigt tråkigt att säga hej då till alla de här fantastiska människorna om 2 dagar. Men men nu ska jag njuta av tiden vi har kvar tillsammans. Vi körde dett grymt härligt pass på terassen med Abilicas redskap här om dagen som ni kan se nedan. Perfekt att köra både hemma eller på gymmet. Puss, I

//English: Good evening darlings! Just came from a dinner, and I ate a vegetarian salad with boiled pumpkin, pumpkin seeds, feta cheese, lettuce, asparagus, tomato and lots of other good and then I also ordered a bowl of mashed sweet potatoes to. It was so GOOD! Life here is so nice and I’m so happy about this trip and just enjoy it. All participants are amazing and they are open and positive. It will be really sad to say goodbye to all these amazing people about 2 days. But now I will enjoy the time we have left together. We did a lovely workout on the terrace with Abilicas equipment as you can see below. Perfect to do both at home or at the gym. Love, I

Work 50s, rest 10s.

CIRCUIT 1

Mountain climbers

Standing row rubber band

Twist with sand bag

Dips

1 min rest

X 3

CIRCUIT 2

Push ups

Sit ups

Press with sand bag

Walking plank

Rest 1 min

X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Alltså den där träningsresan till Thailand har sett så himla härlig ut. Alla bilder du har bjudit på gör en riktigt avis =) Det verkar som att det har varit/är en lyckad resa!

  Matsdotter 2015-09-04 17:31:16 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har problem med att jag ”okynnesäter” lite för mycket. På morgonen äter jag kontrollerat, grekisk yoghurt & en råg macka. Men sen redan på lunchen börjar det, jag tar en portion mat och massa grönsaker, intalar mig att det får räcka så. Sen blir det oftast att jag äter 2-3 portioner till. På kvällen är det ganska okej, mer att jag lätt tar en ”näve” exempelvis cashewnötter, ska egentligen bara äta 1 såkallad näve, men det slutar med att jag ätit en massa. Samma sak händer när jag äter ost, tar en skiva på mackan, men slutar med att jag ätit upp halva osten typ haha.

  Ett annan grej är att jag skulle vilja veta hur mycket kcal jag bör få i mig per dag. Jag är 13 år, rider ca 3ggr i veckan och tränar inget annat utöver det. Jag tränade förr, men jag åt samtidigt väldigt dåligt och fick en ätstörning. Nu får jag inte träna för varken mina föräldrar eller ”min” dietist. Åter till spåret. Jag är som sagt 13 år och väger ca 47kg, har inte speciellt mycket muskler och är inte speciellt ”tjock”. Äter inget godis, chips osv (med undantag på speciella tillfällen vilket händer väldigt sällan).
  Vill gärna ha din åsikt då jag tycker du har ett väldigt sunt tänkande 🙂 Grym blogg & Toutube kanal!

  Lisa 2015-09-03 22:03:51
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Hej Lisa! Du behöver inte tänka på att du äter för mycket. Du är ung, inte alls överviktig och växer fortfarande så din kropp behöver massa energi så ät på. Att kontrollera sin kost kan leda till ätstörningar och det vill du inte hamna i. Känner du att du får ångest över att äta eller att äta för mycket så skulle jag råda dig till att prata med någon. Din mamma/pappa, sjuksyster, lärare eller någon annan. Tack fina du vad glad jag blir <3 Stor kram på dig

   idawarg 2015-09-04 05:15:12
   Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   *tillägg på första problemet*
   Hur ska jag göra för att sluta äta så mycket? Känner att jag har gått upp väldigt mycket i vikt på senaste tiden.

   Lisa 2015-09-03 22:07:01
   Svara
 • Hej Ida! Jag tränar väldigt mycket löpning ca:5-6 dagar i veckan plus 1 styrketräning. Jag är 15 år. Jag har haft ont i halsen nu under en lång tid( smärtan har varit fram och tillbaka i minst 2 månader). Jag har kunnat träna ändå men jag tävlar också i löpning och jag är rädd att jag inte fått ut mitt max på tävlingarna denna sommar eftersom jag har haft ont i halsen. Jag har inte haft jättemycket ont i halsen så därför har jag tränat, jag har inte råd att vila så mycket. Jag har nu den senaste veckan försökt att utesluta mjölkprodukter( dock får jag i mig lite ändå eftersom jag äter lunchen på skolan som innehåller mjölk). Men hemma äter mig ingen mat som innehåller mjölkprodukter, jag använder istället havremjölk, havregrädde och havre cream fraich. Tror du att det kan hjälpa mot halsont? har hört människor som blivit bättre av det, är det nyttigare med havreprodukter istället för mjölkprodukter, om, i så fall varför?

  wilma 2015-09-03 18:39:49
  Svara
  • Svar på wilmas kommentar.

   Hej Wilma! Vad kul med löpning. Har du kollat upp din hals hos läkaren? Om inte tycker jag du borde göra det? Du får inte ont i halsen av mjölk men det kan göra dig slemmig i halsen. Är du sjuk och har ont i halsen så ska du vila helt så mitt råd är att kolla upp vad det kan vara direkt hos läkaren. Kramis

   idawarg 2015-09-04 05:12:17
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!