ÄR PROTEINBARS NYTTIGT?

lakrits-raw-bollarquestion-answer

Hej Ida! Tack för all inspiration du ger! En riktig förebild!
Jag har en fråga ang proteinbar, hur tycker du att man ska använda dessa och vilken sort är den ” bästa”?
Jag har tränat nu i några månader, är lite åt det överviktiga hållet men tränar ca 4-6 gånger i veckan, mestadels cykel.
Är proteinbar något som jag borde använda/inte använda eller vad rekommenderar du?
Kram!

SVAR: Hej och tack snälla för din kommentar! <3 Proteinbars som man köper brukar oftast inte vara toppenbra utan mer som en chokladbit med lite protein i. Det allra bästa är att baka bars eller bollar själv hemma och här kommer några av mina recept jag kan rekommendera att testa:

Protein Jordnötsbollar

Choklad protein bars

Nyttig proteinbar

Dock så innehåller bars och bollar ofta ganska mycket kalorier så är man ute efter att tappa lite i vikt skulle jag äta med måtta och lägga in andra mellanmål som kanske rent proteinpulver, ägg, naturella nötter, egengjort smoothie mm.

Lycka till med träningen! Kramis, I

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!:)
  Hur ska man träna för att slimma sina ben/ få smalare ben speciellt från sidan. Finns det några övningar man bör undvika för att inte få kraftiga muskler? Jag vill att musklen som sitter ovan för knät ska inte ska ”sticka utanför” knät(om du förstår hur jag menar?)

  Vänliga hälsningar
  Joanna

  Joanna 2015-09-03 16:18:21
  Svara
  • Svar på Joannas kommentar.

   Hej Joanna! Jag skulle satsa på styrketräning med 15-20 reps och lite lättare vikter. Gärna cirkelträning 🙂 Du hittar massa bra pass på min youtube du kan köra. Glöm inte prenumerera 🙂 –> http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=idasfitness

   idawarg 2015-09-03 17:29:38
   Svara
 • Är 164cm lång, väger 65kg, tränar/löper 4-6 gånger i veckan & äter inte massa onödigt skräp och liknande. Håller mig borta från bröd, kakor och annat som innehåller mjöl, äter t.ex inte pasta. Äter bra frukost, oftast både knäckebröd & kvarg med olika ingredienser, mellanmål nästan varje dag och bra middagar. Sköter det ovanligt bra, men klart blir det något godis på helgen. Finns det något jag kan göra annorlunda? Har mycket muskler, och jag vet att muskler väger mycket – men för att tappa några kilo, ska jag skippa allt sött överhuvud taget? Träning är en del av min vardag och jag gör det självklart för att jag älskar att träna, min kropp är bra som den är – med den kan alltid bli bättre.

  Tack för en otroligt bra blogg, grym är du! ♡

  Matilda 2015-09-03 15:33:01
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej Matilda och tack snälla vad glad jag blir <3 <3 Det är väldigt svårt för mig att ge dig råd då jag skulle behöva se exakt vad du tränar och äter. Jag brukar råda att skippa sötsaker helt tills man nått sitt mål. Träna på och fortsätt äta bra så kommer du nå ditt mål. Kramis <3

   idawarg 2015-09-03 17:28:10
   Svara
 • Åh helt underbart juh, jag älskar såna här recept men visste faktiskt inte att dom hade mycket kalorier. Bra att veta.
  Däremot funkar inte receptet med jordnötter, fick inte upp något alls.

  Diana (La Madre) 2015-09-03 15:32:32 http://lamadre.se
  Svara
 • Ja, proteinbars man köper är ju hur mycket socker som helst i, inte bra :/ Kan du inte posta mer veggo recept om du fortfarande kör på det? 😀 Fantasin har börjat tryta hemma hos mig haha!

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna - skönhet- och fitnessjunkie! 2015-09-03 12:30:00 http://www.johannagrahn.se
  Svara
  • Svar på Johanna - skönhet- och fitnessjunkie!s kommentar.

   Hej finis! Jag vet, oftast är det bästa att göra själva 🙂 Jo absolut kan jag det och jag har mitt favorit på lager so jag kan posta imorgon. Sedan kommer fler upp när jag är tillbaka i Sverige igen och kan laga mat 🙂 KRamis

   idawarg 2015-09-03 13:02:18
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!