LETS DO SOME BULGARIAN LUNGES

bulgariska-utfall

God morgon hjärtan! Ny vecka och ny utmaning. Tyvärr så är inte wi-fi så snabbt här nere så har inte lyckats få upp en video denna veckan så vi kör en vanlig hederlig utmaning på bild och en av mina absoluta favoritövningar för rumpan… bulgariska utfall. Jag utanar er att köra minst 200 bulgariska utfall innan veckans slut. Ni kan köra med eller utan vikt, lägga in i cirkelträning, styrketräning eller bara köra som den är. Så vilka är på? Nu ska rumpan få jobba!


//English: Good Morning sweet hearts! It´s a new week and a new challenge. Unfortunately, the wi-fi here is not so fast so have not managed upload a video this week so here is a challenge with one of my favorite exercises for the butt Bulgarian lunges. I challenge you to do at least 200 Bulgarian lunges before the end of the week. You can run with or without weight, put in circuit training, weight training, or just do as it is. So, who is in this weeks challenge? Let´s work that butt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!