HUR MYCKET MÅSTE JAG TRÄNA FÖR ATT HÅLLA FORMEN?

question-answer

Hej Ida och tack för en underbart inspirerande blogg! Efter x antal veckor av hård träning har jag äntligen fått min egen drömkropp och jag kan inte beskriva hur nöjd jag är!!! Jag har tränat ca 6 dagar i veckan. Varannan dag powerwalk och varannan dag cirkelträning med olika muskelgrupper varje pass. Vilodag en dag i veckan.
Så min fråga är hur jag bibehåller min kropp och musklerna framöver. Jag vill varken bli smalare eller få mer muskler. Jag vill bara underhålla min kropp. Hur gör jag det på bästa sätt? Måste jag träna lika ofta som jag gör nu? Jag älskar att träna men 6 gånger i veckan är rätt mycket, speciellt nu när skolan börjar. Det är så mycket annat man ska hinna med. Har du några bra tips till mig? Kram!

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Men vad härligt att höra och grymt jobbat! LÅter så underbart härligt att höra någon som är nöjd med sin kropp! Wohoo för det, mer kärlek till oss själva! 🙂 <3 Nu till din fråga… 6 pass i veckan är mycket och behövs inte för att hålla den i trim. Jag kör 3-4 pass i veckan + vardagsmotion och bra kost. Det räcker gott och väl för att hålla igång och behålla resultat. Så min rekommendation är 3 styrkepass + vadagsmotion och bra kost så är du hemma. Kramis

//English: Question/answer in swedish. Use google translate.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Ida. Jag har nyss fått diagnosen anorexi. Jag är bara 14 år och måste gå upp i vikt eftersom mitt BMI ligger på runt 15. Hur gör jag detta på ett hälsosamt och nyttigt sätt? Jag är vegetarian och har träningsförbud. Äter bara nyttigt dessutom.

  Felicia 2015-09-01 18:24:48
  Svara
 • Hej! Jo, jag är väl ungefär i samma sits som hon som skrev frågan…. Men jag vågar verkligen inte sluta träna typ. Jag tränar 6ggr/veckan och är väldigt strikt med min kost och kanske unnar mig stora måltider ibland, men jag är så oerhört rädd över att jag ska bli stor igen. Känns som om jag måste träna och att träna är typ det enda som gör mig glad ibland! Då kan jag vara själv med min musik och bara utmana mig själv. Men jag förstår att som jag håller på kanske inte kan fortsätta i längden…. Men som det känns nu så vågar jag inte sluta, i då av rädsla att gå upp alla kilon igen och se ut som jag gjorde förut. Är väl inte direkt en fråga det här, mer ett… Ja, konstaterande.

  Jenny 2015-08-31 15:22:08
  Svara
  • Svar på Jennys kommentar.

   Hej Jenny! Du är inte ensam om att känna så då många gör det men våga testa dra ner träningen fortsätt äta bra mat och vardagsmotionera så ska du se att det inte händer något. Kramis

   idawarg 2015-08-31 16:31:27
   Svara
 • Vad härligt att någon mår så bra över sin kropp, det är verkligen ovanligt att höra. Grattis till den tjejen, vad glad jag blir.
  Och tack för svaret, passade även mig.

  Diana (La Madre) 2015-08-31 14:25:02 http://lamadre.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!