10 MIN YOGA ROUTINE FOR BEGINNERS

Wohoo och god underbar måndagmorgon mina hjärtan! Är så taggad på denna veckan då jag äntligen satt ihop en video som ni har frågat så länge efter, nämligen ett lättare yogapass som man kan köra hemma. Jag utmanar er denna veckan att börja varje dag med detta 10 min yogapass. Bästa starten på morgonen. SÅ vilka är på veckans utmaning? Nu yogar vi! Puss, I

Glöm inte prenumerera på min youtube kanal här!

//English: Wohoo and good wonderful monday morning! Im so excited for this week becuas I´ve finally dona a video you been asking for a long time, a yoga routine for beginners. I challenge you to start every day with this 10 min yoga routine for beginners. Yoga is the best start of the day! Who wants to join? Let´s do some yoga! Love, I

Don´t forget to subscribe on my youtube channel here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Jättebra pass att köra på morgonen för att väcka upp kroppen!

  Carin 2015-08-06 14:50:13 http://halsosammamamma.blogg.se
  Svara
 • Vilket perfekt yogapass! 🙂 Jag som letade efter just ett sånt nybörjar pass man kan köra lite varje dag 🙂

  nina 2015-08-04 11:28:00
  Svara
 • Startade igång igår och känner redan hur mycket bättre det gick att yoga idag, superkul challenge!

  Prietha 2015-08-03 21:54:21 http://nouw.se/prietha
  Svara
 • Åh va bra denna kommer jag köra

  Delise 2015-08-03 17:35:34
  Svara
 • Jag är med! Den här utmaningen behövs verkligen för min del, var inte lite stel i morse..

  Ida 2015-08-03 16:42:37
  Svara
 • Åh vilken perfekt morgonrutin! Denna ska sparas och göras om och om igen! Tusen tack för en bra video!

  Sara 2015-08-03 11:14:37 http://entreprenista.se
  Svara
 • […] vare Instagram: Så hittade jag Ida Wargs 10 minuter yoga, jag gjorde den nu i morse och kände att denna rutin var perfekt att lära sig […]

  PERFEKT MORGON-YOGA AV IDA WARG! 2015-08-03 11:13:30 http://entreprenista.se/perfekt-morgon-yoga-av-ida-warg/
  Svara
 • Duktiga du!

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-08-03 11:03:15 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Hej Ida! Jag känner mig ofta väldigt uppblåst efter jag har ätit, och har försökt att utesluta laktos så gott det går ett tag just nu, men är fortfarande väldigt uppblåst. Får även ont i magen efter jag ätit havregrynsgröt (vilket jag gör nästan varje morgon) så har därför funderat på att trappa ner på gluten, samt mjölkprodukter. Min fråga till dig är vad du tycker att jag ska utesluta, och vad jag kan ersätta tex havregrynsgröt, bröd och kvarg med. Det svåraste tycker jag är frukosten, då jag antingen äter havregrynsgröt, kvarg med bär och en macka till, men allt detta innehåller ju gluten eller mjölkprotein. Är inte heller sugen på att betala några sjuka summor för alternativ, ekonomin finns tyvärr inte riktigt för det. Svara gärna i ett inlägg eller mejl!

  C 2015-08-03 10:02:40
  Svara
 • Precis kört första! Underbar känsla nu i kroppen från att vara väldigt stel & öm i kroppen ! TACK bästa Ida :)<3

  Ellen Schutz 2015-08-03 09:46:01 http://www.eschutz.se
  Svara
 • Är du helt underbar eller?? Jag säger ju det, du har allt på bloggen, vem behöver andra bloggar när man har allt här. Yoga, träning, kosten, motivation, peppen, allt möjligt. Så underbart. Det här är precis vad jag behövt, ett litet nybörjar yoga pass så att jag kan komplettera min träning och nya liv. 😀

  Tusen tack fina.
  Kram

  Diana (La Madre) 2015-08-03 09:44:56 http://lamadre.se
  Svara
 • Har kört första sessionen nu… alltså… jag är så ur form att det är pinsamt… haha! Får se om jag är något bättre vid veckans slut =)

  Emma Hå 2015-08-03 09:17:40 http://emmahas.se
  Svara
 • Hej!

  Jag har nu kört första morgonen, får se hur det går resten av veckan men var rätt skönt när man har sprungit två dagar i rad nu 🙂

  Kram

  Malin Kling 2015-08-03 08:25:52
  Svara
 • Jag är också med!:)

  Cecilia 2015-08-03 08:15:07
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar lite hur det fungerar med ämnesomsättningen. Om man tidigare har haft en ganska ”dålig” sådan, då menar jag genom att man lätt gått upp i vikt osv när man unnat sig tex godis ibland. Kan den sedan förbättras när man tränar mycket och äter nyttigt? Alltså att när man väl har ”unna dagar” och äter godis, fika osv ibland så påverkar det inte längre vikten eller kroppens utseende? Hur funkar det?
  Kram!

  Nathalie 2015-08-03 08:06:09
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Hej Nathalie! Det är svårt att säga då vi alla är så olika. Att unna sig godis någon gång i månaden om an annars äter nyttigt kommer ingen att gå upp i vikt av. Se till att äta braoch då menar jag utan socker, halvfabrikat och snabba kolhydrater och ät mycket bra fetter, proteiner och långsamma kolydrater så kan du unna dig någon gång ibland. Se även till att få magen att fungera bra genom att äta sådant som funkar för just dig och som din kropp kan bryta ner. Jag tex. har svårt att bryta ner råa morötter, avokado och nötter och även fast den anses nyttigt så är det inte bra för mig att äta dessa för ofta för det segar ner hela mitt system. Det där kan vara svårt att veta men en bra sak är att skriva matdagbok och sedan hur du käner dig efter att ha ätit en måltid. Det kan även vara bra att gå och kolla upp sköldkärteln om du känner att du är väldigttrött och har svåra problem med att tappa vikt även fast du tränar och äter bra. Sedan så har du fått grymma tips här nedan 🙂 Kramis

   idawarg 2015-08-03 21:19:45
   Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Hej Nathalie! Jag kunde inte låta bli att svara på din kommentar då jag länge också funderade över samma sak.
   Ämnesomsättningen, även kallad metabolism består av två olika ”faser”, kan man säga. Hurvida effektiv vår ämnesomsättning är, är väldigt individuellt.
   Ämnesomsättningen i vilande fas, innebär den energi som kroppen gör av sig med när kroppen vilar. T.ex när du sover. Det är alltså ca 70% av energiförbrukningen som används under denna fas.
   Resterande 30% är det du själv som bestämmer över. Regelbunden och mer intensiv motion ökar samtidigt din metabolism. Men det är också så att den med högre muskelmassa bränner mer energi. Så styrke träning kan vara ett sätt att öka ämnesomsättningen ytterligare.

   Mitt tips för att höja ämnesomsättningen och få dig att må bättre är därför att öka kondition och styrkeinriktad träning. Att även äta regelbundet med ca. 3 timmars mellanrum kommer att hjälpa dig.

   Komihåg att all mat är ”nyttig” i lagom mängd. Så uteslut inga matgrupper bara för att du möjligtvis vill gå ned i vikt. Du mår som bäst när du tränar och äter bra. (Alltså lagom). Självklart ska du unna dig, och i lagom mängd kommer det inte att påverka kroppen negativt.

   Hoppas att det hjälpte! 🙂

   Alexandra 2015-08-03 08:51:53 http://devackrastejagvetomlivet.blogg.se
   Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Ju större muskelmassa du har desto fler kalorier förbränner du eftersom muskler kräver mer energi än fett 🙂 bygg muskler så förbränner du mer.

   Jossan 2015-08-03 08:34:51
   Svara
 • GRYMT! Jag är absolut på! Kör en vattenfasta/detox den här veckan så yoga är perfekt träning för mig! =)

  Emma Hå 2015-08-03 07:29:35 http://emmahas.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!