DREAM AWAY

IMG_5818.JPGIMG_5817.JPG

Hej mina älsklingar! Jag sitter och kollar ut och regnet bara öser ner. Ska på fest senare idag och ha på mig en kort kjol men jag är inte alls sugen på det då det är svinkallt ute 😀 Hah vad hände med sommaren! Så himla kallt har det varit men det gör mig ingenting då jag drar till Thailand och Koh Tao om 22 dagar!!!! Wohoo. Fick bilderna ovan skickade till mig och de är från Koh Tao just nu. Hur sjukt galet vackert är det inte? Koh Tao blev i år utsedd till Thailands vackraste ö och det kan jag verkligen förstå.

För er som missat det så ska jag dit och hålla i en träningsresa tillsammans med Anna Nyström och yogaläraren Josefine Bengtsson. Det kommer vara yoga med Jossan varje dag + träning med mig och Anna. Alla kommer få kostschema och den hjälp man behöver med träningen. Det kommer även ingå boende, ekologisk frukost, thai lunch, en dags båt- och snorkeltur, en magisk goodiebag mm. (Pris på resan: 12 000kr).

Är man trött på svenska sommaren så häng med! Vi har endast 3 platser kvar nu så är man intresserad, maila mig på [email protected] Kommer bli en magisk resa! ♥

//English: Hi my sweeties! Im looking out and the rain just pouring down. Going to a party later today and going to wear a short skirt but I’m excited :S Haha what happened to summer? So cold, but it does not bother me because Im going to Koh Tao soon!!!! Wohoo. Got the pictures above sent to me and they are from Koh Tao right now. How crazy beautiful isn´t it? Love, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida! Tack för grym inspiration och ett härligt tänk. Du är så rolig och fantastiskt på alla sätt och vis. Har du något tips på roliga övningar för att träna armar? Jag älskar att träna, men då framförallt löpning, ben- och magträning. Vill träna armarna men av någon anledning tycker jag det är så tråkigt haha. Har du några tips? Stor kram+

  Amanda 2015-07-31 06:34:00
  Svara
 • hej Ida 🙂
  Hade inte du kunnat ge lite bra tips på yogamattor? :)Tycker att det är en stooooor djungel !

  Elina 2015-07-30 23:01:09
  Svara
 • Hej fina Ida!
  Jag läste att du inte använder solskyddsfaktor pga. all skit som är i det, vilket jag kan förstå. Jag blev själv inspirerad till att sluta med det men är rädd för att även om man inte bränner sig så kan det vara farligt att utsättas för UV-strålningen, hur ser du på det?

  Kram och tack för en härlig och inspirerande blogg! 🙂

  Moa 2015-07-30 22:24:34
  Svara
 • Åh men hur härligt är inte det, att få åka bort och känna på riktig sommar!!! Och dessutom få bra kost och träning på det. Underbart. 12000kr är däremot mer än vad jag kan lägga ut nu med familj och allt. Men ack så lockande. 🙂
  Förstår att du längtar fina du. 😀

  Diana (La Madre) 2015-07-30 21:11:21 http://lamadre.se
  Svara
 • Vilken härlig resa det låter som. Jag är med & arrangerar en liknande fast för familjer i Grekland under höstlovet. Behövs att se fram emot den här sommaren…

  Ha så roligt på festen!

  Anna - Trend o träning 2015-07-30 19:24:32 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Åh jag är så himla avis på er som ska åka! Hade hoppats att kroppen skulle va kry nu så jag hade fixat att följa med som jag hade planerat! Ni får njuta åt mig med där nere 🙂 till din framtida träningsresa SKA jag vara kry! KRAM 🙂

  Elin 2015-07-30 18:52:16
  Svara
 • Hej!
  Vet inte om du läser alla kommentarer men provar, råkade skicka till ”only buissness” mailen haha! Först och främst vill jag bara säga att jag gillar din blogg väldigt mycket, jag gillar att du verkar träna för att du tycker att det är kul och inte för att du måste!
  Jag har bara lite frågor angående mat i förhållande till träning, kan mycket om träning men ibland är det svårt att veta hur man borde äta! Jag har tävlat seriöst i längdskidor, slutade dock för ca två år sedan (är 17 nu) så har tränat ganska mycket ett bra tag. Då låg jag på fler riktiga slitpass (för en 15-åring iaf), 4 min-intervaller uppför backar och 3-4 mil på rullskidor t.ex, ofta 2 pass per dag. Nu tränar jag fortfarande sex dagar i veckan, men kör inte lika mycket mjölksyraträning som förr och inte lika mkt intervaller. Springer kanske 3-4 ggr i veckan, då mellan 11-13 km med ett tempo i medel runt 5:20/min, vissa km ner mot 4:30, om det är på väg, lite saktare om det är kuperat i skog. Lite ”over-all” stabiliserande styrka på gym 1-2 ggr i veckan, samt ibland spinning/skidor eller nåt annat pass på gym. Är också noga med stretch.
  Rör mig också rätt mycket annars i vardagen, har jag vilodag går jag ändå minst 5 km med hunden, bor på landet så cyklar en del till platser osv (tar promenader på träningsdagarna med). Min fråga är för det första ungefär hur många kalorier tror du jag borde få i mig på en dag när jag tex springer 12 km? Är 169 och väger 60 kg om det spelar roll. Sen undrar jag också om jag ”borde” köra mer intervallpass samt tyngre styrkepass? Får ibland ångest för det känns som att jag tränar för lite men samtidigt har jag inget direkt mål förutom att ha slank och smidig kropp och må bra, behöver träna för att må bra, mitt humör kollapsar annars haha. Undrar också över det här med att äta onyttigt ibland, hur förödande är det för vikten? Har gått ner ca 6 kg sedan i höstas och i princip vant mig av med all sorts godis osv, men tex idag åt jag en muffins och får så dåligt samvete! Jag kan liksom se att min mage blir mer otight direkt, vilket egentligen inte borde vara möjligt? Blir också orolig att jag inte ser min kropp i spegeln som den ser ut på riktigt, tänker ibland att jag ser tjock ut men har kläder i tex storlek 34 som satt tight förut, som nu verkligen hänger löst. Menar inte att jag är för smal, det tror jag verkligen inte, undrar bara om det är vanligt att se sig själv på ett annat sätt en man ser ut? Kan stirra mig blind i spegeln ibland och tillslut bara se att jag är tjock.
  Ursäkta om detta blev väldigt oklart, men vill bara ha lite svar eftersom att träning och mat ändå är något jag är väldigt intresserad av!
  Kram Matilda
  Skickat från min iPhone

  Matilda 2015-07-30 14:46:26
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!