SUMO SQUATS – BUTT EXERCISE

ovning-rumparumpa-ovning

Här kommer en grym öving för rumpa och ben som kallas sumo squats. Jag brukar lägga in den i mina ben och rumppass eller i cirkelträning.

Gör så här: Stå lite bredare än höftbrett med tårna lite pekande utåt. Håll i en kettle bell och gör ett knäböj. Se till att hålla ryggen rak och att knäna spårar över tårna och du ej faller in med dem. Kör 15 X 3. Kör hårt! 🙂

//English: Here is e great exercise for butt and leg, sumo squats. I use to add it in my leg/butt or circuit workouts. Stand a little bit wider then hip wide and with the toes pointed a bit out. Grab a kettlebell and do a squat. Keep your back straight and your knees over your toes. Do 15 X 3. Happy workout! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Eller kika in på CaptainsObvious@Instagram, behöver nya träningskompisar!!!

  Svara
 • Hej Ida!
  Måste bara berätta och tacka för allt!
  För de första har jag gått ner mer än 20 kg då jag har varit överviktig i hela mitt liv och varit osäker på mig själv.
  Men i somras hände de något med mig, jag kände mig mer och mer bekväm med mig själv och när jag läste om din träningsresa du och Alex skulle ha i oktober (alltså förra året) så blev jag sugen och sen tänkte jag bara, jag intresseanmäler mig och ser vad som händer, vad hände jo jag kom med och utan jag visste ordet av de så tackade jag ja! Och de är den bästa resan jag har gjort!
  Sen har jag tränat ca 5 pass i veckan och får nästan lite panik om de inte blir 5 men de är något jag ska försöka ändra på.
  Jag hängde även med på ditt löparschema som du hade för ett tag sedan och för någon månad sedan sprang jag mitt första lopp (1mil) och kom i mål på 56:28 och de var så långt ifrån mina förväntningar, så om 2,5 vecka är de dags igen!
  En till sak som hänt och de hände idag kl 17.30 då jag höll i mitt första cirkelpass på mitt gym där jag är och tränar och jag fick så mycket berömm så ledaren sa att detta kommer bli en fortsättning.
  Jag är så glad och var tvungen att berätta detta för dig då du och några fler träningsbloggar har fått mig till den personen jag är idag!
  Kram Caisa!

  Caisa 2015-07-02 20:10:05
  Svara
  • Svar på Caisas kommentar.

   Hej caisa och tack snälla för din kommentar! Wow vad glad jag blir att höra och så himla grymt jobbat av dig! Visst känns det underbart att kunna springa en hel mig och grymt bra tid fick du också! Wohoo! Det är även kul att hålla i pass då man får så mycket kärlek tillbaka. Fortsätt inspirera! Kramar

   idawarg 2015-07-02 21:55:51
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!