VINNARE I ORAL-B TÄVLINGEN

oral-b

Nu mina vänner är vinnaren utsedd i Oral-B tävlingen och den lyckliga heter Jennifer som kommer vinna både upplevelsen + den grymma tandborsten Oral B professional care. Jag använder tandborsten tillsammans med tandkrämen Oral B 3D White som tar bort missfärgningar och gör tänderna vitare. Hur fantastiskt?! 🙂 Stort grattis till Jennifer som kommer bli kontaktad via mail.

(Inlägg i samarbete med Oral-B)

//English: Competition in swedish.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Till dina protinbollar kan man använda något annat än jordnötssmör? Tål inte det. Dessutom bakade jag scones idag, vetemjöl med fullkorn, turkisk yoghurt, bakpulver vatten vad tycker du om det? Är detta ett nyttigt recept?

  Elin 2015-06-30 14:29:40
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja man kan ta vilket nötsmör eller madelsmör som helst 🙂 Åh det lät gott. Jag är väl inget big fan av vetemjöl en ibland går det bra men jag skulle inte äta dem varje dag. Kramis

   idawarg 2015-06-30 17:21:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!