CIRCUIT WORKOUT – BACK & CORE

leopard-ida-wargleopard-1-ida-wargleo-ida-wargleopard-2-ida-warg

God morgon hjärtan! Hoppas ni mår finnemang? Själv mår jag kalas och är lite stel i axlar och rygg efter gårdagens lilla pass jag körde. Det var faktiskt riktigt länge sedan jag körde de här övningarna då jag fått byta ut många av mina överkroppspass med styrka till löpning nu innan loppet. Jag mjukstartade i alla fall lite igår med styrka igen och körde en cirkel med 5 olika övningar blandat med rygg och bål och de håller fokus exakt på de ställen där jag är som svagast. Drog ju axeln ur led i våras så måste se till at stärka upp kring den ordentligt så det inte händer igen. I alla fall så hade jag inte tänkt träna men min pojkvän drog med mig och det är jag glad för. Hela passet hittar ni nedan. Puss, I

// English: Good morning sweeties! Hope you are all fine? I feel great and Im a bit sore in my back and shoulders after yesterdays upper body workout. Did a circuit of 5 exercises for back and core and with focus on my weak points. Injured my shoulder this spring and must strengthen up the muscles around it so it would not happen again. You can see the whole workut below. Love, I

Circuit workout:

10/side ”sword”

20 bicykle crunches

15/side core rotation cable cross

16 inner core exercise

12/side one arm lat pull down

1 min rest

X 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!