BILDER, VIDEO OCH RESULTAT FRÅN GÅRDAGENS LOPP

Nike-Womans-run-10knike-womans-run-2015-nike-run-2015nike-runnike-womans-run

Alltså tack alla fina ni för lyckoönskningar och pepp inför loppet! Har varit väldigt nervös innan både för om jag skulle orka, om min kropp skulle hålla (eftersom jag inte är så van att springa så får jag ont vid längre sträckor i höft och knä), om jag skulle få astmaattack eller att vistas i så stor folkmassa då jag kan få lite lätt panik av det. Men i alla fall så var jag hur lugn som helst och ja hade hur kul som helst! Wohoo vilken fantastisk kväll!

Eftersom det här var mitt första lopp och faktiskt första gången någonsin jag springer en mil utomhus så hade jag endast som mål att ta mig runt. Loppet började i lugnt tempo och jag joggade på i skönt tempo då man egentligen inte hade något val då det var så trångt. MEN när jag kommit 5 km och såg att det hade tagit 30min kom tävlingsmänniskan fram och jag fick för mig att jag var tvungen att komma i mål innan timmen så jag började spurta på. Folk började bli trötta och det blev lättare att springa om. Jag kände mig sjukt stark och bara öste på och det var inte ens jobbit för ens jag kom till 8km och jag ökade ännu mer. Då började blodsmaken komma men det var bara härligt! SLUTSPURTEN! Wohoo. Jag hade sjukt ont i både höft och knä men va fan, det var inte långt kvar och jag fick sådan energi av alla andra som sprang och alla som hejade att jag bara njöt! Hade ingen koll på klockan alls men kom i mål på 52 min och 17 s. VA?! Herregud, det var LÅNGT över mina förväntningar! Det betyder alltså att jag typ sprang de sista 5km på typ 23-24 minuter. Haha, jesus!

Under loppet så lyckades jag även snapchata (knäpp som jag är) och klippte ihop en liten film till er som ni kan se ovan. Sjukt dålig kvalite, men som sagt det är med mobilen och från snapchat så vad mer kan man begära? 😀 Grymt jobbat alla i mitt #teamstadium och alla andra som sprang igår! Puss, I

//English: Post about yesterdays race. Sorry, use google translate for this one. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
30kommentarer
 • Stort grattis och grymt jobbat/bra tid! <3 Skickt mejl till dig sen.

  Katja 2015-06-29 14:04:10
  Svara
 • Grym du är! 🙂

  Gabriella Joss, 19 år fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-06-29 13:26:18 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Jag sprang också igår! Sprang på en timme som var mitt mål, hihi! Hur mår din kropp idag? Jag har ont i ljumskarna vilket jag brukar få om jag springer längre än 5km. Något tips? Ska jag stretcha mer där?

  Malin 2015-06-29 02:39:06
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Åh grymt jobbat! Så himla kul! Ja min kropp är lite öm och tyvärr får jag ont i knän och höft då den är ovan att springa långt och på asfalt. Men jag har kört 2 stretchpass och nu känns det mycket bättre. Ett bra tips är att stretcha ut höftböjare och rumpa. Testa min yoga routine som jag har på min youtube http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=idasfitness den kommer göra susen 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-29 09:17:03
   Svara
 • Grattis till en superbra tid:D kommer du springa fler lopp tror du?:)

  Fina kläder ni fick!

  Mikkis 2015-06-28 21:00:53
  Svara
  • Svar på Mikkiss kommentar.

   Men åh tack finis jag är supernöjd 🙂 Jag vet faktiskt inte, kanske 🙂 Jag fick lite mersmak nu. Kramis

   idawarg 2015-06-29 09:19:04
   Svara
 • Sjukt grym tid du kom i mål på och va skönt att de gick bra för dig! 🙂
  Men har en fråga till dig. Det är så att vissa av mina träningskläder luktar unket/svettigt oavsett om jag tvättar flera gånger med mycket tvätt och sköljmedel. Har detta hänt med dina kläder? Vad ska jag göra? :3 Tack i för hand! 🙂

  Linn 2015-06-28 20:23:27
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hello! Om det är funktionsmaterial ska du aldrig använda sköljmedel har jag hört förr, det försämrar andningsfunktionen. Finns massa tips på google som föreslår tex ättika 🙂 mvh Stina

   Stina 2015-06-28 21:26:42
   Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Hej Linn och tack snälla 🙂 Nej men det är nog för att jag inte svettas så mycket när jag tränar. Testa att tvätta dem med en gång efter de blivit svettiga så kanske det hjälper. Kramis

   idawarg 2015-06-28 20:36:28
   Svara
 • Bra kämpat Ida, superbra tid, grattis!:) Kan du inte fixa i ordning en liten film på hur man gör fällkniven och hur man ska göra för att klara av den utan att ländryggen lyfter från mattan? Jag tränar och tränar absen men det känns fortfarande inget i magmusklerna, hur ska jag göra? Tacksam för alla tips jag kan få! Kramis:)

  Elsa 2015-06-28 20:08:29
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej Elsa. Jag skulle satsa på att träna upp de inre magmusklerna först. Du hittar en video som heter inner core på min youtube du kan köra efter. När du sedan stärkt upp de musklerna så testa köra fällkniven igen 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-28 20:11:34
   Svara
 • Stort grattis och hel grymt kämpat!:D

  Hanna 2015-06-28 19:34:24
  Svara
 • Va kul!!

  http://malinhenrikssons.blogg.se/

  Malin 2015-06-28 16:46:43 http://malinhenrikssons.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida! Vilken strl har du på tightsen och linnet? Jag är ungefär som du i storlek och funderar på XS i båda, XXS blir för litet tror jag..? Sedan undrar jag lite det här med födoämnesintoleranser. Gjorde ju amupro testet och sålänge jag är hemma är det hyfsat lätt att sköta mig men åker till Grekland snart i två veckor och undrar om du har tips? Man vill ju gärna ha sås till mat tex tzatziki men äter varken komjölksprodukter eller vitlök. Och massa kryddor jag ska undvika. På morgonen äter jag gärna omelett utomlands men ska undvika ägg och bröd går ej för det är gluten. Känns som semesterkänslan försvinner lite om man går runt och inte kan äta nått….. Har du tips? Hur gjorde du när du reste? 🙂 Grymt tacksam för svar och bra kämpat på loppet!! Kram

  Marie 2015-06-28 16:06:33
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej Marie och tack snälla 🙂 Jag har XS i båda. Ja det är svårt att resa och jag brukar ofta ha med mig en liten matväska. Jag försöker så gott jag kan att undvika de saker jag är mest allergisk mot när jag är utomlands. Det är svårt men det är ju inte på liv och död. Dock så försöker jag alltid undvika ex gluten och vitlök för äter jag det kan jag få ont i magen i flera dagar och det fösrtör semestern mer än att försöka undvika det 🙂 Sedan har jag alltid med mig cellenzym http://vitamera.se/ref/idawarg/cellenzym-360-kapslar-170.html som jag tar 2 av innan måltid som hjälper att bryta ner maten. Bra att ta om man vet man ska äta något man är överkänslig mot. Kramis

   idawarg 2015-06-28 18:55:47
   Svara
 • Bra jobbat!

  Jenny 2015-06-28 15:47:50 http://www.wallstars.se
  Svara
 • Härliga bilder 🙂

  JOSEFIN B 2015-06-28 15:35:28 http://www.joseefiinb.devote.se
  Svara
 • Superduperbra Ida, du är riktigt grym!! Första gången du sprang den distansen utomhus, jätteduktigt Ville också sprungit men bor tyvärr för långt bort… :/

  Felicia 2015-06-28 15:26:46
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Tack finis 🙂 jag är verkligen supernöjd och förvånad 🙂 Du får komma nästa gång istället! Kramis

   idawarg 2015-06-28 18:57:29
   Svara
 • Helt otroligt bra jobbat Ida, stort grattis! Riktigt bra tid, du borde vara grymt stolt! <3

  Mirjam 2015-06-28 15:22:35
  Svara
 • Bra gjort Ida! Jag sprang också igår, nytt pers med 30 sek. 46:44. Wohoopp! Sjukt kul lopp!

  pilla 2015-06-28 13:58:02 http://runwayp.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!