EXERCISE FOR LEG AND BUTT

ovning-ben-4ovning-ben-2ovning-ben-1ovning-benovning-ben-3

Här kommer en härlig övning för ben/rumpa som är grym att lägga in som pulshöjande övning i benpasset eller cirkelträningen. Denna övning går även att göra hemma genom att använda en pall, några böcker eller annat kreativt att stå på 🙂

Gör så här: Stå med ena foten på brädan, gör ett djupt knäböj och tryck dig rakt upp i luften och byt sida och landa i ett knäböj på andra sidan. Kör fram och tillbaka 20 gånger utan vila. Kör hårt!

//English: Here is a nice exercise for leg/butt that is perfect to add in your leg or circuit workouts. Put one foot on the stepper, do a deep squat and push right up in the air and swich side and land in a deep squat on the other side. Do 20 without rest. Let´s go!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • […] och jag har även alla mina recept samlade under R i menyn. Appen är helt gratis och ni kan ladda ner den HÄR. Puss, […]

  Svara
 • Den där är ju en grym övning! Hade den i mitt HIIT pass för några månader sen. Det kändes!
  Har också en fråga angående Holistics cellenzym. Skulle du rekommendera det när man reser? Jag ska till USA om en vecka och har funderat hur jag skulle kunna undvika uppsvullen mage. När jag reser äter jag inte så regelbundet och kanske mat min mage är inte van vid och det syns. Vad tänker du? Kunde cellenzym hjälpa med det? Har du några andra tipset?

  Leila 2015-06-21 17:32:02
  Svara
  • Svar på Leilas kommentar.

   Ja den är riktigt bra 🙂 Jag har alltid cellenzym med mig när jag reser och tar någon extra av dem när jag vet att jag äter något som jag är känslig mot så absolut rekommenderar jag det 🙂

   idawarg 2015-06-22 08:02:31
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!