GET MOTIVATED

IMG_2493.JPGIMG_2495.JPGIMG_2492.JPG

God morgon mina älsklingar! Här kommer mina favoritbilder från veckans #wargpower och WOW vad ni levererar! Så himla kul att följa er och det känns lite som att jag känenr vissa av er 😀 haha. Gillar ni förresten när jag lägger ut mina favoritbilder så här på söndagar eller tycker ni jag ska sluta med det?

I alla fall så kommer en ny veckans utmaning dyka upp på min youtube (prenumerera på den HÄR) under dagen och i bloggen imorgon kl 7.00 och jag hoppas ni är toktaggade! Puss, I

//English: Good morning my sweethearts! Here is my favorite pics from this weeks #wargpower and I just say WOW you are so cool! So fun to follow you and it almost feels like I know some of you 🙂 Haha. Do you like that I share my fav pics like this or do you want me to stop? Anyway a new challenge is coming up on my youtube channel during the day and in my blogg tomorrow 7.00 and I hope you are all in? 🙂 Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • jag tycker de flesta bilder är härliga men att du ska vara mer noga med att inte ta med de bilder som är för hetsiga och kroppsfixerade. vissa tjejer på bilder är FÖR tränade och smala, visst kan vissa se ut så utan att vara ätstörda, men vi flesta andra kan inte det, och jag tycker därmed att vissa bilder på supersmala/supertighta tjejer kan bli triggande! satsa på de som ser hälsosamma ut, men skippa de som är för hetisga som sagt. denna veckan tycker jag de flesta bilderna är okej förutom den i mitten på femte raden, den är för kroppsfixerad och får i alla fall inte mig att må bra/inspireras…

  Johanna 2015-06-15 18:48:38
  Svara
 • Älskar bilderna!! 🙂

  Gabriella Joss, 19 år, fru, toppbloggare och väntar första barnet 2015-06-15 10:02:39 http://www.gabriellajoss.com
  Svara
 • Jag älskar bilderna, de ger en fin motivations-wall att ta till sig! Så fortsätt jättegärna!! Precis som utmaningarna, som också ger lite extra motivation att göra lite utöver det vanliga och tar en ur bekvämlighetszoner. Kram!

  Ewi 2015-06-14 17:03:26
  Svara
  • Svar på Ewis kommentar.

   Men vad roligt att höra och då ntar jag att du är på nästa veckas utmaning också 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-14 17:37:21
   Svara
 • Alltså jag måste lära mig att träna själv, på egen hand, vet bara inte hur man lägger upp övningar, hur jag ska tänka och planera och hur många övningar per muskelgrupp. ja ja det kommer väl kanske?

  Diana (La Madre) 2015-06-14 14:14:50 http://lamadre.vimedbarn.se
  Svara
  • Svar på Diana (La Madre)s kommentar.

   Ja följ mig och kör mina pass på youtube så kommer du igång. Cirkelträningar är alltid grymt och går att göra hemma om man vill. Kramis

   idawarg 2015-06-14 17:40:32
   Svara
 • Jag gillar bilderna! Men jag saknar när du länkade till alla med, det var så kul att kunna klicka in på de snygga bildernas konton direkt.

  //Emma Hå

  Emma Hå 2015-06-14 11:50:53 http://emmahas.se
  Svara
  • Svar på Emma Hås kommentar.

   Ja det var kul men blev lite för mycket jobb för mig tyvärr. Får se om jag kanske kan ta upp det igen 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-14 17:49:16
   Svara
 • I really like your sunday ”round-up”, I hope you´ll continue the posts. I love the ”wargpower” hashtag, and I always feel happy and proud if my own Pictures are chosen.:-) The Pictures and accounts using the tag are all so inspiring. Have a lovely sunday, thank you for a great blog, best wishes from Copenhagen.

  Trine 2015-06-14 11:39:53 https://instagram.com/exhalekindness/
  Svara
  • Svar på Trines kommentar.

   Hi sweetie and thank you so much for your feed back! Then I will continue to post and I agree, all pics in #wargpower are so inspiring! 🙂 Have a nice day! <3

   idawarg 2015-06-14 17:50:58
   Svara
 • Jag gillar om detta inläggen så hoppas du ska fortsätta o lägga ut favoritbilder från ig 🙂 Trot att det motiveras många av oss och förstås är det alltid kul om man hittar sin egen bild från inlägget!

  (Ursäkta min svenska! Jag e från Finland men älskar din grymma blogg) Keep on going 😉

  Riikka 2015-06-14 11:18:40 http://www.balanssis.com
  Svara
  • Svar på Riikkas kommentar.

   Hej finis och din svenska är perfekt 🙂 Vad kul att höra! Då fortsätter jag med det. Tack snälla! Stor kram

   idawarg 2015-06-14 11:19:54
   Svara
 • Såg att du gjort ett inlägg om några nya produkter från Hollistics. Jag har ett tag funderat på att börja använda BCAA, men har bara hittat sådana som innehåller sötningsmedel vilket är något jag helst undviker. Så jag undrar om Hollistics är helt naturlig? Hur ser näringsvärdet ut, hur mycket protein o kalorier innehåller en ”dos”? Hur skulle den kunna hjälpa mig? Jag styrketränar 6 gånger i veckan plus intervallpass. Tacksam för svar!! Kram

  Lovisa 2015-06-14 08:17:43
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa! Ja det har jag och jag svarar dig i ett inlägg inom kort då jag vet många undrar samma 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-14 08:50:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!