WORKOUT SUNDAY WITH SQUATS AND POLE DANCE

IMG_1459.JPG

Mobile pics from yesterday.

Hej mina hjärtegull! Är galet stel i kroppen idag efter gårdagens träning men så himla skön känsla! Jag hade en riktig träningssöndag igår helt med mig själv och det var precis det jag behövde. Jag har tränat hårt i hela mitt liv och det är faktiskt när jag rör på mig som jag mår som bäst. Först tog jag en promenad till gymmet där jag körde front squats, enbensmarklyft, rotation och chins. Efter det tog jag en galet stor chokladsmoothie med extra allt och gick sedan till StudioDQ och körde lite Open Pole vilket betyder att man tränar själv. Har inte kört Pole Dance på ”riktigt” på något år och känner mig verkligen taggad. Men sist gång (för några veckor sedan) jag bestämde mig för att börja köra pole 2-3 gånger i veckan så började jag ju med att dra axeln ur led det första jag gjorde. Haha så kanske ska göra ett nytt försök nu om jag vågar 😀 haha. I alla fall var det galet kul och filmade massor som jag kanske lägger upp i min app i Mikz senare idag om jag hittar någon som ser ok ut 😀 Hur mår ni då? Känns som det var länge sedan vi pratade! Hur är livet? Är ni taggade på träning eller har ni motivationsbrist? Berätta för mig! Puss

//English: Hi sweeties! My body is so sore today after yesterdays workout and I just love it! I had a workout sunday yesterday and it was exactly what I needed! First I took a walk to the gym and did some front squats, one leg dead lifts, rotation and chins. After that I had a big chocolate smoothie with all extras and then I wnt to StodioDQ for some pole dance workout. How are you? How is life and your training? Tell me 🙂 Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • det är svårt att hålla strukturen i träningen när det är studenttider. jag slutar gymnasiet denna veckan och med baler, mottagningar, fester osv är det svårt att få allt att gå ihop. försöker fokusera på att ha kul, studenten tar man bara en gång i livet. trots att träningen är väldigt viktig för mig så är det den som borde prioriteras bort 🙂 kör också på russian squat routine och börjar på vecka 4 imorgon 😀

  wilma 2015-06-01 20:43:36
  Svara
 • Jag försöker att se saker på den ljusa och härliga sidan men just nu( antar att det är solljuset som behövs!) så börjar jag känna mig helt slut i kropp och själ 😛
  Träningen hamrar på men jag är lite rädd för mina överrörliga leder börjar spöka i och med mitt kassörske-jobb ( kör akupunktur för golfarmbåge just nu).
  Så saker som åker runt i min hjärna är just nu: hur ska jag gå vidare i träningen? Hur ska jag lyckas finna någon pojkvän? Måste jag byta jobb om jag redan nu som 25åring har ont i lederna? Allmänt gå vidare i livet alltså haha 😉 men som jag skrev i början så försöker jag se det på den ljusa sidan,någon gång måste det lösa sig 😀
  Ha det gott Ida! Skönt att axeln börjar lösa sig för dig 😀

  camilla 2015-06-01 18:04:33
  Svara
 • Styrketräningen och löpningen går jättebra just nu! Men inte yogan… min läkare har insett att mitt problem med hålfoten beror på yogan:(

  Marinda 2015-06-01 17:33:46 http://marinda.devote.se
  Svara
 • Här är känslan att jag gärna hade tränat men istället ligger jag i soffan där jag legat hela dagen då jag är sjuk.. huvudvärk och världens halsont.. men men lika bra att kurera sig nu, endast 8 dagar kvar till studenten!!

  Manda 2015-06-01 16:40:40
  Svara
 • Hej Ida! 😀 Träningen går väldigt bra 🙂 Men däremot är det inget kul med denna stress man känner av ibland. Press från skolan gör att man ibland inte kan slappna av till 100%. Men träningen hjälper mig med detta jätte mycket. Men när jag idag skulle gå ut från mataffären, hade precis kommit från gymmet och mådde jätte bra, lite trött men annars bra. Iallafall så kände jag plötsligt att pulsen plötsligt rusar och det kändes obehagligt 🙁 Har du känt något liknande någon gång :(? Gillar inte alls när kroppen inte gör som jag vill. Är så rädd om min hälsa förövrigt och tänker alltid på min kost och vad jag äter.

  Louise 2015-06-01 15:56:36
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Åh jag förstår och träning är så bra mot just stress. Jag tror inte jag känt så men ingen fara men se det som ett tecken på att du måste lugna ner dig och lägg upp en plan för att det ska gå. Inget är viktigare än din hälsa så den ska alltid gå först och allt annat går att lösa 🙂 Kramis

   idawarg 2015-06-01 16:26:01
   Svara
 • Jag är så taggad på träning och livet! Snart sommarlov 😀
  www.healthymaja.devote.se

  Maja 2015-06-01 14:36:35 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Ja men jag med och vad härligt med sommarlov! Saknar skoltiden nu när du säger sommarlov 🙂

   idawarg 2015-06-01 16:26:43
   Svara
 • För tillfället har jag väldigt låg motivstion till träning då jag har så mycket skolarbete denna veckan! 🙁 utöver min motivationsbrist på träning mår jag super bra! Bara lite småstressad över mina sista tentor i skolan! 🙂

  Emelie J 2015-06-01 13:33:59 http://fames.se/emeliejansson
  Svara
  • Svar på Emelie Js kommentar.

   Ja men i stressiga perioder så är det inte konstigt att motivationen tryter. Kör på med skolan, snart sommarlov 😉

   idawarg 2015-06-01 16:27:20
   Svara
 • Här är det inte så bra, har någon slags maginfluensa som snart hållt i sig i en vecka och just nu sitter jag och gråter pga att det inte blir bättre och att jag varken kan jobba eller träna. Imorgon får det bli vårdcentralen, längtar bara efter att må bra och få ta en löptur <3

  Lina 2015-06-01 13:21:00
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Åh maginfluensa är aldrig kul! Men det kommer bli bättre, håller tummarna här. Krya på dig! Kramis

   idawarg 2015-06-01 16:27:49
   Svara
 • Hej Ida!
  Vill börja med att tacka för all inspiration både här och på insta <3
  Här är träningsmotivationen på nedgång tyvärr. Har kört mycket tung styrka nu i vår och har på senaste försökt skala bort fett för att få fram muskler, men det går inte så bra. Det är svårt att motivera sig när ingenting händer liksom! Känns som att det blir vassen för mig denna sommar också 🙁
  Kram på dig!

  Therese 2015-06-01 13:01:43
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Men tack finis vad glad jag blir 🙂 <3 Jag förstår det men tycker absolut inte du ska gömma dig i vassen. Du är vacker som du är. Kör på med träningen och får du inte resultat så kan jag verklugen rekommendera att boka några pt-timmar. Kramis

   idawarg 2015-06-01 16:28:58
   Svara
 • Supersnygga kläder! Länk till dem? 😉 ha en bra dag!:)

  Camilla 2015-06-01 12:37:50
  Svara
 • Hej! Jag mår toppen och träningsmotivationen är på topp den med 😀 Så jäkla ROLIGT att träna!!!! Din blogg är en stor del till att jag är så motivierad 😀 Du kommer med så bra inlägg och har en hälsosam syn på det här med träning och mat 😀 Det skulle behövas fler som du Ida 😀 Ha en bra dag,KRAAAAAM <3

  Sofie 2015-06-01 12:08:47 http://sofieholmgren.myshowroom.se/
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Wohoo vad härligt att höra 🙂 Å tack finis för de orden vad otroligt glad jag blir att höra! ha en fantastisk dag! KRAAAAM <3

   idawarg 2015-06-01 16:30:11
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!