MAKE A WISH

IMG_1225.JPGIMG_1226.JPGIMG_1227.JPG

Mina favoritbilder i veckans #wargpower på instagram – För att få med sin bild så tagga alla era träningsbilder med #wargpower. // My favorit pictures in #wargpower on instagram this week – To get your pic on my blog, tag your workout pics with #wargpower.

God morgon älsklingar och satan så bra ni är! Lika peppad som vanligt blir jag att kolla igenom #wargpower. Det här var ju sista veckan med #wargrun och löputmaningen och imorgon kör vi igång med vanliga veckans utmaning som jag vet att många av er längtat efter. Jag är lika taggad som er på att dra igång och jag vill gärna att ni kommer med alla era tips och önskemål på vilka utmaningar ni vill ha framöver så ska jag se till att fixa det till er så önska på nu! Puss, I

//English: Good morning sweeties! You are so coola and I get so happy to look at all your pictures in #wargpower every week. This week was the last week with #wargrun and the run challenge and next tomorrow I will start with the ordinary ”This weeks challeng” and I know that many of you have been longing for it. I as excited as you are and I want you to come with all your wishes of challenges you want and I will fix that for you. Wish on now! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag skulle verkligen önska att du publicerade utmaningarna på söndagen istället för måndag morgon! Jag har aldrig tid att läsa bloggar på måndagmornar, och jag planerar alltid mina veckor på söndagar. Antingen det eller att utmaningarna består av saker som inte behöver planeras? Exempelvis äta glutenfritt en veckan kräver jättemycket planering för mig med handling och matlådor och grejer, och när jag läser det på måndag kväll har jag säkerligen redan ätit pasta till lunch. Däremot typ ”gör 100 pushups” eller ”ät en frukt varje dag” eller sånt kan man ju sticka in i sin planering lättare. Typ utmaningar som består i att man skall göra något, istället för att INTE göra något! =) Kram!

  Emma Hå 2015-05-31 12:47:00 http://emmahas.se
  Svara
  • Svar på Emma Hås kommentar.

   Hej bästa! Jag kan tipsa om lite i förväg till dig… Många har önskat samma och det har jag tagit till mig och från och med idag så kommer veckans utmaning postas i förväg på min youtubekanal varje söndag och sedan här i bloggen som vanligt måndag morgon. Så vill du ha den i förväg så prenumerera på min kanal http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=idasfitness

   Kramis

   idawarg 2015-05-31 12:59:32
   Svara
 • Jag önskar utmaningar med hela träningspass blandat styrka och puls att göra i en vecka, sjukt kul tycker jag 😀

  Stina 2015-05-31 11:10:22
  Svara
 • Squats, eller övningar för abs.
  Men kan du ha en enklare version för ovana/nybörjare?

  idis 2015-05-31 10:34:16
  Svara
  • Svar på idiss kommentar.

   Toppen jag har skrivit ner dina önskningar. Alla utmaningar ska gå att anpassa efter nivå 🙂

   idawarg 2015-05-31 13:06:22
   Svara
 • Chins, skulle vilja lära mig chins nu över sommaren☺️

  Maja Sundqvist 2015-05-31 08:45:39
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!