HAPPY MOTHERS DAY

IMG_9574IMG_9572

Idag är ingen vanlig dag för det är min älskade kära mors dag, hurra hurra hurra! Ni har väl inte glömt bort att säga grattis till er mamma idag? Det är hon som satt er till detta underbara liv så ge er mamma extra mycket kärlek idag. Tyvärr är jag 40mil från min egen mamma Paula men skickar henne massa kärlek och vet att pappa kommer ta väl hand om henne idag 😉 Puss på dig mor! Bilderna ovan är från Marbella i höstas när mamma var med på min träningsresa. Var så sjukt imponerad av henne då hon körde gärnet tillsammans med de andra tjejerna som var med och hon rockade! Visste inte att jag hade en sådan stark och atletisk mor!? 🙂 Hoppas jag är lika stark, smidig och snygg när jag är lika gammal som henne. Nepp nu ska jag ta min lilla rumpa till gymmet och köra lite squats. Stort grattis till min mor och alla andra mammor där ute. Ni är fantastiska! Puss, I

//English: Happy mothers day! The pics above is of me and my mum Paula for my workout trip  to Marbella last atumn. Unfortunatly I cant be with her today but I send her a lot of love today 🙂 My mum is so strong and beautiful and I just wish that I will be an look the same when Im in her age. Now its time for the gym and some squats. Talk to you later. Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hälsa grattis till din mamma. Fin bild! <3

  Katja 2015-06-01 00:11:25
  Svara
 • Vad fina ni är! Tycker det är så fint att se folk som firar sig mamma, har alltid känt mig ensam om att göra det då i princip inga av mina kompisar gör det :/

  Marinda 2015-05-31 16:24:04 http://marinda.devote.se
  Svara
 • Jag bor också 40 mil ifrån min Mamma, lite jobbigt men vi pratar med varandra så gott som varje dag istället 🙂 <3

  Mikaela 2015-05-31 15:19:25
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!