#WARGRUN – RUN SCHEDULE WEEK 10

God morgon mina hjärtan! Idag är det dags för sista veckan av #wargrun. Hur sjukt snabbt går tiden egentligen?! I alla fall så ser ni schemat nedan. Nästa vecka börjar vanliga ”Veckans Utmaning” igen så hoppas ni är taggade? Kom gärna med önskemål om vad ni vill ha fr utmaningar framöver?

Men nu, sista veckan med löpning. Nu kör vi vänner!!! Glöm inte tagga era bilder med #wargrun och #wargpower.


//English: Good morning sweeties! last week with #wargrun and you can see the schedule below. Next week the I start ”This weeks challenge” again and I hope you are excited?! If you want you can wish what kid of challenges you want? But now, last week with running. Lets go! Do not forget to tag your pictures with #wargrun and #wargpower.

wargrun-week-10

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Jag håller tummarna för någon utmaning som har med yoga att göra! Tack för din underbara blogg 🙂

    Olivia 2015-05-26 16:21:19
    Svara
  • Kan du snälla ha Ab-Challenge? 🙂

    B. 2015-05-26 14:31:26
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!