HOME AGAIN

ida-warg-lifeida-warg-beauty

God morgon mina älsklingar! Nu är jag tillbaka i Sverige igen och ska stanna i en hel månad vilket känns magiskt. Igår direkt efter jag kom hem gick jag och satte mig på ett cafe och käkade mat och sedan gick jag till gymmet för ett löppass. Jag var så galet trött efter en lång flygresa och med lite mat men kände ändå att jag verkligen behövde springa och det stämde! Löppasset gav mig massa energi och efter så storhandlande jag, packade upp, tvättade, lagade mat och fixade med bilder. Träning är bästa medicinen! Idag blir det ytteligare ett pass och då ben/rumpa! Nu kör vi! Puss, I

//English: Good morning sweeties! Now Im back in sweden and im gonna stay here for one month which feels amazing. Yesterday right after I got home, I went to a cafe and ate some food and then I went to the gym for a Running workout. I was so tired after a long flight and with too little food but still felt that I really needed to run and it was true! Running gave me lot of energy, and I unpacked, washed, cooked and worked. Exercise is the best medicine! Today its time for a legs/butt workout! Here we go! Love, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Suuperfin outfit!

  linnéa 2015-05-26 18:22:19
  Svara
 • Snygg outfit! Ska definitivt gå till H&M och kika på dessa kläder 😀 Kram på dig fina Ida!

  Angelika 2015-05-23 10:44:37 http://angelika.shapemeup.se
  Svara
 • Hej Ida! hur ser du på användning av BCAA? jag vill så gärna bygga större definierade muskler och tar för tillfälle ett ris och ärtprotein då jag inte kan äta mjölk. men skulle gärna vilja få en extra skjuts i träningen.
  kram på dig:)

  Elsa 2015-05-23 09:16:57
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej Elsa! BCAA kan vara bra men jag har inte ännu hittat något tillskott som är naturligt och bra. Jag tar Glutamin från Holistic http://vitamera.se/ref/idawarg/glutamin-20.html och sedan kan jag avslöja att Holistic är på G att ta fram BCAA så jag väntar på det 🙂 Kramis

   idawarg 2015-05-23 09:30:15
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    åå va roligt! då ska jag vänta med att köpa något bcaa, naturligt är ju det bästa!:D jo sen har jag en mer privat fråga, kan jag mejla dig den?:)

    Elsa 2015-05-23 10:04:12
    Svara
 • Snygg outfit och super fina bilder!

  Hannah 2015-05-23 09:12:45 https://hannahlundgren.wordpress.com/
  Svara
 • Åh, världens finaste magtröja!!! Vart hittar man den??

  Lilla P 2015-05-23 08:18:37 http://lillap.devote.se
  Svara
 • Var är din kjol i från? Jättefin outfit 🙂
  Kram

  Helena 2015-05-23 07:37:55
  Svara
 • Magiskt härligt att vara i Sverige denna tiden på året. Välkommen hem.

  pilla 2015-05-23 07:34:05 http://runwayp.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!