#WARGRUN – RUN SCHEDULE WEEK 9

God morgon mina finisar det är måndag! Helt sjukt att det redan är vecka 9 i #wargrun och nedan ser ni ert nya schema. Har man ännu inte hängt med så är det absolut inte för sent utan man kan börja på vecka 1 från och med idag och nedan hittar ni tidigare scheman:

Vecka 1

Vecka 2

Vecka 3

Vecka 4

Vecka 5

Vecka 6

Vecka 7

Vecka 8

Till vana löpare: Jag utmanar er att köra DETTA styrkepass för löpare minst 3 gånger innan veckans slut.

SÅ VILKA ÄR PÅ? Nu springer vi! Glöm inte hashtaga era bilder med #wargrun och #wargpowerså vi kan följa varandra och så jag hittar era grymma bilder.

//English: A new week and a new schedule is here. Below you find this weeks run schedule that you should do 3 times before the end of this week. Do not forget to upload pictures and hashtag #wargrun after each workout.

For experienced runners: I challenge you to do THIS WORKOUT at least 3 times before the end of this week,

WHO WANTS TO JOIN?

wargrun-week-9

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida!
  Nu när du bloggat mycket om löpning inför ”Nike women’s 10km Stockholm” så har jag själv blivit extremt taggad på att springa. Jag siktar på att klara milen på en hyfsad tid (jag är van vid att springa lite kortare sträckor på ca 5-6km) och har precis börjat springa lite längre löprundor. Jag och min mamma skulle väldigt gärna anmäla oss och joina dig och team stadium. Dock såg jag att man skulle vara 16 år och jag fyller 15 i år, finns det någon möjlighet att jag kan anmäla mig ändå, tillsammans med min mamma förstås. Kanske svårt för dig att svara på men jag tänkte fråga ändå, du kanske vet vart man ska vända sig för att få svar på det.
  Kram Fanny <3

  Fanny Smeds 2015-05-22 19:01:59 http://nouw.com/fannysmeds
  Svara
 • Hej! På tre veckor minskade jag min fettprocent med fem procent. Mitt mål är 20 så jag har ytterligare fem kvar. Tror du ja lyckas få ner dom på lika kort tid? Jag har hört att tjejer inte ska ligga under 20 % på grund av att man kan få hormonrubbningar stämmer det?

  Julia 2015-05-18 12:00:28
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Ok bra jobbat! Nej ska du inte tävla i finess så finns ingen anledning att gå lägre för det kan vara skadligt. Hetsa inte utan låt det ta den tid det tar. Kramis

   idawarg 2015-05-18 14:31:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!