LEG AND BUTT WORKOUT

benträning-ida-warg-2abduktion-ida-wargträna-ben-ida-wargbenspark-ida-wargrumpövning-ida-wargben-träning-ida-wargbenträning-ida-wargbenträning-ida-warg-1Hej mina finisar! I torsdags var jag och körde ett benpass på gymmet och jag börjar komma in i det. Har ju börjat köra russian squat routine med front squats vilket innebär att man kör squats efter ett program 3 gånger i veckan i 6 veckor. Jag är på min första vecka nu och det är en lätt vecka vilket är skönt. Nedan kan du se hela träningspasset. Blev lite hungrig under passet så käkade choklad. Haha, folk kollade lite konstigt på mig när jag satt i benpresen och käkade choklad 😀 Fast i och för sig är det inte en så dålig combo. Benpress + choklad = snygg rumpa 😀

//English: Hi sweeties! This thursday I did a leg workout on the gym. I just started russian squat rouine with front squats and this is the first week and its a easy week. I will do squats 3 times/week in 6 weeks from now and on. Below you can see the whole workout. Was a little hungry during the session so ate chocolate. Haha, people looked a bit strange at me as I sat in leg press and ate chocolate: D But it is not such a bad combo. Leg press + chocolate = nice ass: D

Warm-up 10 front-squats 20 kg X 2

2 front squats 35kg X 6

8 lunges with bare bell (video in Mikz) 35kg X 3

10 leg press 120kg X 3

12 abduction machine (pic 3) X 4

Superset: 10 leg extension (pic 4) + 12 leg push down chin machine (pic 4) X 4

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Hej Ida, perfekt att du nyligen körde rumpa och ben, har en en liten fundering som jag länge tänkt på. Så tufft som du kör när du tränar, oavsett pass, men framför allt benen. Hur kommer det sig att benen på dig inte blir större? Är det för att du kör flera reps som gör det? Är det för att du i kroppen är liten från början? Jag är själv liten i kroppen men det känns som jag behöver göra noll ansträngning för att just benen ska växa och är inte riktigt nöjd med det. Vill inte ha ”stora” ben. Har till och med börjat köra lättare vikter nu eller inga vikter alls.. Ha en fin dag!

  Lalaine 2015-05-19 07:35:37
  Svara
  • Svar på Lalaines kommentar.

   De blir större men inte mycket. jag är nog bara född sådan och har långa ben=långa muskler så har svårt att bygga stora muskler. Blir starkare men ej större. Både bra och dåligt. Jag brukar köra 8-10reps för att bygga men just nu när jag springer kör jag några pass med uthållighet då det gynnar löpningen bättre. Vill du inte bygga så är lättare vikter med många reps bättre. Kramis

   idawarg 2015-05-19 16:25:55
   Svara
 • Åh jag ä l s k a r den chokladen! Plus den med ingefära! MUMS!

  Kattis 2015-05-18 14:36:57 http://www.starkmamma.nu
  Svara
 • Hej!

  Var har du köpt dina byxor? Jättefina!
  Jag och mina vänner är även på jakt efter yogabyxor som ”går in i rumpan”, låter helkonstigt när man beskriver dem, men de ska tydligen vara supersköna! Hittar massor av bilder på dem, men hittar aldrig var de köpt dem. Har du någon aning?
  Tack för en bra blogg!
  Kram Cassandra

  Cassandra 2015-05-17 15:53:58
  Svara
 • Du är ju verkligen för härlig, haha! Du visar verkligen att träning kan vara en del av llivsnjutningen där med din choklad 😀

  Minna 2015-05-17 12:20:09 http://Mittkokoshjarta.spotlife.se
  Svara
 • Hej Ida! Tack för din blogg, du är grym!

  Jag bara undrar om du kan börja länka till bloggar som du gjort innan för veckans utmaning i slutet av veckan? Jag tyckte det va väldigt kul och ett bra sätt att hitta till nya bloggar!

  Kram
  instagram: sofiahager

  Sofia 2015-05-16 23:04:25 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia! jag tror jag kommer börja med det igen när vanliga veckans utmaning startar 🙂 Kramis

   idawarg 2015-05-17 08:50:33
   Svara
 • Hej! Jag är sugen på att köpa en foam roller, men vet du om det är stor skillnad på en billig man kan köpa på t.ex. rusta, jämfört med en från t.ex casall? Det skiljer ju ett par hundralappar så vill veta om det är värt att köpa en dyr

  Sofie 2015-05-16 22:38:55
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Ja foam roller är så bra. Jag vet inte vad som skiljer sig. Men ser de lika dana ut är det säkert bara märket på rullen som skiljer. Kramis

   idawarg 2015-05-17 08:49:43
   Svara
 • Hej fina du! Tack för en underbar blogg 🙂
  Vad tycker du om stevia? Vill gärna vet vad du tycker om stevia-drops från Nutri-nick. Något som är bra eller inte? Tacksam för svar!
  Kram

  Stina 2015-05-16 20:42:45
  Svara
 • Haha, det låter verkligen som en bra kombo med choklad och gympass. 🙂

  Hanna 2015-05-16 20:24:41 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga, varje dag får man höra vad man bör och inte bör äta. Men något jag märkt är att det oftast är samma saker som man bör äta som man även bör undvika. Så min stora fråga är, vad är egentligen nyttigt? Jag har ganska långa dagar i skolan och har ingen som helst aning om vad jag kan äta längre. Folk säger att frukt inte är så nyttigt tack vare allt fruktsocker, vad ska jag då äta på eftermiddagen? Ska jag behöva äta kvarg till frukost,lunch och middag bara för att det inte har socker i sig och innehåller lite kalorier. Jag är ute efter att få bort de sista runt magen och höfterna, men nu börjar jag få slut på ideér om vad jag skulle kunna äta. Lite kalorier, lite kolhydrater, inget socker, inga konstgjorda ämnen. Får man ens äta något längre? När det blir såhär strikt så känner jag att jag inte orkar hålla efter, då börjar jag istället äta allt som finns och bryr mig inte längre. Därför skulle jag uppskatta lite tips! Med vänliga hälsningar, Caroline

  Caroline 2015-05-16 19:15:48
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Hej fina du! Jag förstår att du blir förvirrad och jag kan göra ett inlägg om det framöver så håll koll! Kramis

   idawarg 2015-05-17 08:46:49
   Svara
 • Hej Ida! Det där ser ut att vara en god choklad 🙂 Var har du köpt den 🙂 ?

  Louise 2015-05-16 16:35:41
  Svara
 • Hej! Ja undrar hur lång du är och vad du har för midjemått under naveln? Jag är 163 väger 54 och har ett midjemått på 78 cm funderar va som behövs för synliga magmuskler kram !

  Ida 2015-05-16 15:40:02
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej! Jag är 166 och har ingen aning om mått. Men måtten spelar ingen roll utan för att få synliga magrutor så är det fettprocenten på kroppen som spelar roll. Kramis

   idawarg 2015-05-17 08:33:43
   Svara
 • så otroligt grym du är! Min största insprationskälla! Blir så jäkla motiveta!Kram på dig, ha en bra dag

  Tove 2015-05-16 14:25:23
  Svara
 • Alltså Ida, jag måste bara säga att du är för härlig! Du verkar vara en så glad och positiv tjej som inte tar sig själv på för stort allvar. Jag gillar verkligen att du verkar så ödmjuk och gärna bjuder på dig själv. Du är grymt duktig på det du gör och du visar att allt inte behöver vara perfekt hela tiden, vilket jag tror är jätteviktigt för andra att se.
  Sen att du äter choklad på gymmet visar bara på hur jäkla skön du är, haha! 😀

  Jessica 2015-05-16 13:20:07
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Haha men åh tack vad glad jag blir att höra <3 <3 Att vara perfekt är ju aldrig roligt 🙂 Stor kram på dig!

   idawarg 2015-05-16 14:43:36
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!