VINN ETT HELT SET MED TRÄNINGSKLÄDER FRÅN SOC

IMG_7375.JPG

Shorts – HERE // Top – HERE

God morgon finisar! Började denna dagen med lite morgonyoga som vanligt. SÅ underbart och bästa sättet att starta dagen på. Bilden ovan är från Miami och jag längtar tills jag får ta på mig de fina och sjukt sköna rosa shortsen och den knallgula toppen. Älskar de färgerna ihop. (Ni hittar länkar till kläderna ovan).

Tänkte börja denna dagen med att berätta om den grymmaste tävlingen! 5 av er kommer att vinna ett helt kit med träningskläder från SOC. Det är superenkelt att vara med att tävla och det enda ni behöver göra är att tagga era träningsbilder med #timetorun #wargpower och följa @stadium_jointhemovement. Jag kommer sedan välja ut mina 5 favoritbilder nästa tisdag 5 maj så tagga på nu vänner! (OBS! man kan ej tagga gamla bilder då instagram ändrat det så bilder från och med idag och fram är det som gäller)

//English: Good morning sweeties! Started this day with some morning yoga as usually! So wonderful and the best way to start the day! The pic above is from Miami and I cant wait until I can wear these shorts and top again! Love the colors. (You find link to the clothes above).

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh vad roligt! Självklart är man med och tävlar 😀

  Angelika 2015-04-30 19:41:06 http://angelika.shapemeup.se
  Svara
 • Synd att man är gammaldags och inte använder instagram då 🙂 lycka till allihop!

  Arw 2015-04-30 15:55:37 http://fames.se/metalbardess/
  Svara
 • St 38

  helena elf 2015-04-30 13:41:59
  Svara
 • Hej! Kollar om kickstart igen för att få inspiration till nya övningar och hitta din buttkiller igen! Fy satan vad bra den är! Kommer lätt lägga in den på varje benpass nu eller oftare. Grymt bra:D!

  Vivien 2015-04-30 10:07:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!