CHOCOLATE DREAM SMOOTHIE

choklad-smoothie-recept-ida-wargchoklad-smoothie-1-ida-wargchoklad-smoothie-ida-warg

Alltså MUMS! Kommer ni ihåg den där chokladsmoothien jag pratade om för någon vecka sedan som jag köpte på gymmet? Jag testade att göra en egen variant på den och receptet kommer här…

Choklad smoothie: 1 fryst banan, 1 tsk kakao, 1 msk kokosolja, 1-2msk turkisk yoghurt (eller fullfet naturell kvarg), 1 tsk chiafrön, 2 isbitar. Mixa ihop allt med en skvätt valfri mjölk och toppa med kakonibs och kokosflingor. 

Har precis fått i mig denna och ska nu kila iväg till gymmet för lite löpintervaller. Wohoo!


//English: I just say Yum! Do you remember the chocolate smoothie I told you about a few weeks ago? I tried to do my own variation of it and here is the recipe…

Chocolate smoothie: 1 frozen banana, 1 tsp cacao, 1 tbsp coconut oil, 1-2 tbsp greek yoghurt, 1 tsp chia seeds, 2 ice cubes. Mix all together with a little milk of your choice. Top with cacao nibs and coconut flakes. 

Just had this one and now I will go to the gym and run some intervals. Wohoo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hjälp, så himla gott det ser ut!

  amanda 2015-04-29 19:27:00 http://tankekorset.com/
  Svara
 • Åh, så gott! Kul med recept 🙂

  www.improveme.se/manuela

  Manuela 2015-04-29 09:26:19 http://blogg.improveme.se/manuela/
  Svara
 • Haha blir allt så peppad när du skriver att du ska till gymmet är är peppad och på bra humör! <3 många kramar till dig och ska verkligen testa att göra den dör smoothien ser jätte god ut!

  Gabriella 2015-04-28 22:30:14
  Svara
 • Vad kör du för intervaller? 🙂

  Linnea 2015-04-28 21:42:41
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Nästa onsdag kommer en video upp med mitt intervallpass så gå in och prenumerera på min youtubekanal så missar du den inte –> http://youtube.com/idawarg

   Kramis

   idawarg 2015-04-29 08:44:12
   Svara
 • Hej Ida! Hoppas du haft en bra dag 🙂 Jo, jag undrar hur pass nyttigt jordnötssmör är:)? Jag vet att man inte kan köpa vilken som helst eftersom många av dom innehåller mycket socker. Så jag köper riktig krav märkt jordnötssmör 🙂 Men ja undrar mest hur pass mycket man kan äta av det. Jag tycker jordnötssmör är bra till att stoppa sötsuget med t.ex 🙂 Såg också precis ett recept om hur man gör egna proteinbars. I receptet skulle man ha 4 msk jordnötssmör. Låter lite mycket :/ Vad tycker du 🙂 ?

  Louise 2015-04-28 21:31:04
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Det finns ingen gräns på hur mycket jordnötssmör och sedan beror det ju på vad för annat du käkat under dagen. Är 4 msk verkligen till en bar, tror du inte det blir flera. Jag har absolut käkat 4 msk jordnötssmör under en dag ibland. Det finns ingen gräns utan du får känna efter själv. Att variera maten är viktigt så att äta 4msk varje dag är inte att rekommendera. Kram Ida

   idawarg 2015-04-29 08:47:27
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag ska sätta mig i en bil och åka till Sthlm på torsdag. Resan kommer ta 5-6h och jag undrar om du har något bra snacks att äta i bilen. Min kompis köper nästan alltid godis och det är inte något som jag vill ha! Har du något tips på nyttigt och gott snacks man kan ha i bilen?
  Kram!!

  Malin 2015-04-28 20:56:43
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Ja men vad trevligt 🙂 Naturliga nötter, raw food bars, frukt, proteinshake, kokta ägg, hemmabakat bröd 🙂

   idawarg 2015-04-28 20:58:38
   Svara
 • Hej Ida! Hur går det med ditt rotations-schema? Jag vill så gärna göra ett imupro-test men bor på lilla Gotland. Och där finns det ingen som kan göra/skicks iväg sånt. Går sådant att beställa ändå och skicka iväg själv? För labb finns det här så blodprov går att göra men problemet blir ju att det inte finns nån läkare att prata med då. Har mycket magproblem och är trött på att inget syns på gastroskopier eller via vanliga blodprover här.. ”Allt ser bra ut” men magen står ut och svullnar så fort jag äter även fast jag försöker undvika det som jag förstår den reagerar mest på..

  Din blogg är grym! Tack för att du inspirerar! Du är en stor förebild för mig!

  Kram Ida

  Ida 2015-04-28 19:51:20
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Hej Ida och tack för din kommentar! Jag vet precis hur du känner. Jag skulle ta kontakt med ett ställe i ex. sthlm som gör imu pro och se om de kan fixa så du kan gå till en sjuksyster på Gotland som kan ta blodprov på dig som sedan kan skickas ner till Tyskland där testerna görs. Kramar, Ida

   idawarg 2015-04-28 20:50:04
   Svara
 • Ser mumsig ut:)

  Mikaela 2015-04-28 19:20:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!